Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
No ale co je to si mi nepovedal...nejaky lak? V PHK ho nemaju? Da sa to aj objednat nie? | |
|
|
dusab napsal v č. 4244: tak to by si si musel ist kupit niekde na zapad a je to od nejakych asiatov...ma to brutalnu reklamu vo svete "surfacer" |
|
|
|
mato: Este blba otazka: Co je to ten surfacer??? | |
|
|
zakladovka....ja na to viacmenej kaslem...zatial som nikdy necitil potrebu...sem tam pretrem MR. surfacerom niektore miesta ktore nemynul moj zrucny skalpel ale to je vsetko...podla mna podklad neje nevyhnutny | |
|
|
mato: Pocuj aku pouzivas zakladnu farbu? myslim sprej...ak nejaky pouzivas...Revell maju za cca 315 Sk...co sa mi zda teda dost... A kolko je toho tmelu Miliput? |
|
|
|
dusab napsal v č. 4229: ja by sim zimmerit v 1:35 popripade 1:16 robil jednoznacne z tmelu ale najprv si to vyskusaj a hlavne naspor na miliput (stoji 420Sk) alebo kup "hnusny" tamiya tmel "No....praveze to ja nechcem....okamzite.....-)" |
|
|
|
www.missing-lynx.com/gallery/german/stug4_sm... novinka na missing-lynx | |
|
|
ja pouzivam aceton...je snim niekedy sranda ale da sa trochu pririedit vodou a nemusis zhanat tie filmove lepidla a pod...dalsa moznost je kupit lepidlo vo flajde a naniest to...ale ja som to tak nerobil takze nemozem posudit co bude v konecnej podobe lepsie | |
|
|
dusab:ta pistol by ta stala cca 3500sk... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 4198: Pocul som ze naleptanie povrchu je dost riskantne. Neviem ci by som sa do toho pustal...Ty si to uz skusal? "Alebo naleptat povrch a vyriť to tam ..." |
|
|
|
Panzer napsal v č. 4200: To by sa mohlo hodit...vyzera to celkom dobre a nemusel by som sa patlat s tmelom... "slysel sem i o resinovych deskach od JK resin stoji 185" |
|
|
|
slysel sem i o resinovych deskach od JK resin stoji 185,- a docela dost tenoucky vsak se podivejte www.modelimex.cz/inshop/scripts/detail.asp?i... | |
|
|
Takze podla Teba jednoznacne dvojzlozovy tmel? Ok...tak skusim a uvidim. Tazko sa to nanasa? | |
|
|
podle mne sou k gownu protuze sou moc placaty a spatne se na nich dela opadani zimmeritu | |
|
|
A tie lepty od Eduarda co su zac? A cena? Oplati sa? | |
|
|
odmastit by se to melo...1.naneses tmel(jen na cast modelu)2.nechas 5-15 minut schnout 3.otisknes vzor 4.asi za hodinu to jemne prebrousis smirglem a za 1-2 dny by to melo bejt perfektne stvrdly | |
|
|
Treba to naniest na vycisteny model (myslim odmasteny napr. jarovou vodou), alebo je mozne to hned nanasat bez problemu? Ako rychlo te tmel vytvrdzuje? | |
|
|
dusab napsal v č. 4185: Klasicky dvojzlozkovy obycajny "aky tmel pouzivas?" |
|
|
|
aky tmel pouzivas? Klasicky dvojzlozkovy obycajny, alebo treba nejaky special? | |
|
|
dusab napsal v č. 4182: jako lepty od Eduardu,nebo tmelem a tou škrabkou"Ako je najlahsie a najrychlejsie urobit zimmerit na tanku?" www.tamiya.com/english/products/list/35mm_im... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC