Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
ty revellky moc nekupuj ony jsou moc vyrazny naproti tomu Hombrolky sou ve stejnych odstinech a navic jakoby zaslejsi takze doporucuju humbrolky . Naproti tomu akryly jen a pouze Tamiye ve spreji nebo v lahvich do pistole se sprejem sice zkusenosti nemam ale ty se hodi spis ne podkladovy vrstvy navic se musi nanaset aspon ve 3 vrstvach stoji kolem 200 kazda a je maly vyber odstinu | |
|
|
Na 1:35 mierku co odporucas? Syntetiky, alebo akryl? Zatial robim iba stetec, ako zaklad dam Tamyiju v spreji a ostatok budem tupovat. | |
|
|
Thompson napsal v č. 4023: mas na vyber: but to spravis "migovsky" a pouzijes pigment sadra a nejaky epoxid/resin alebo to skus namiesat z muky kakaa,kavy....su aj ine sposoby o ktorych sa da docitat ale zaklad je leskly,velmy leskly lak "Zdravím, potřebuji poradit jak nejlépe znázornit rozbahněnou silnici.Má to být pro diorámu v Ardenách. (cesta rozježděná od tanků a pod.)" |
|
|
|
papiermache(papirova kase-natrhaj se noviny prida se voda a herkules a necha se to asi tejden dokud to nezacne smrdet,pak se to da do mikseru a mixuje dokud z toho neni kasovitej blivajz) - otisknout do ni pasy.......... | |
|
|
Zdravím, potřebuji poradit jak nejlépe znázornit rozbahněnou silnici.Má to být pro diorámu v Ardenách. (cesta rozježděná od tanků a pod.) |
|
|
|
a ake su? | |
|
|
mam | |
|
|
Nema niekto skusenosti s farbami Humbrol? | |
|
|
curahee napsal v č. 4017: ale sak musi to byt nejako proveditelne...sice neviem ako ale sak mame na to zbytky zivotov "Končím s lepením..." |
|
|
|
a trochu migovin: ) www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... |
|
|
|
www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... | |
|
|
tak jasny ... taky by to slo ale ja si priplatim a nemusim se s tim aspon parat a stejne kdyz na ne napatlu pigment zak ten original vzorek si stejne muze podat ruku i s vlastni vyrobou | |
|
|
Panzer napsal v č. 3992: ja som kupil za kolo 150sk...a aky ma zmysel?tha nesada tak prach,ale hlavne tmeli...ale ja ho az tak nepouzivam iba ked nieco doskrabem a neda sa to opravit...ale ked mas podklad s nim tak je to lepsie...lepsie chyta farba sa mi zda "kolik ten surfacer stoji ? a jakej to ma vyznam ( krom toho ze to sjednoti povrch a lip na nej chyta barva ?" |
|
|
|
Mato : kolik ten surfacer stoji ? a jakej to ma vyznam ( krom toho ze to sjednoti povrch a lip na nej chyta barva ? | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3990: ok potom...ja som bielu tamiyu neskusal lebo na zaklad mam surfacera... "jo Tamiya a meju to Jarem" |
|
|
|
mato napsal v č. 3989: jo Tamiya a meju to Jarem "tamiya sprej?a umyvas pred tym plast nejakym odmastovacom?" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3988: tamiya sprej?a umyvas pred tym plast nejakym odmastovacom? "no ja použivam bilej jako podklad na figurkach a davam tomu 2-3 nastriky" |
|
|
|
no ja použivam bilej jako podklad na figurkach a davam tomu 2-3 nastriky | |
|
|
mato napsal v č. 3981: No ved preto. Ale aj tak to asi na mensie veci nie je. Aku maju tie spreje kryvost? "kecam....7-8cm...prepac" |
|
|
|
dusab napsal v č. 3977: rozptyl je velky z 20cm asi tak kruh o polomere 7-8cm "A co tie spreje? Daju sa nimi farbit aj male casti? Aky velky maju rozptyl farby?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC