Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
BRUNNER napsal v č. 4347: "Ta červenohnedá základovka." a nebudes prvy |
|
|
|
Ta druha diorama vyraza dych....ale to sa musel chudak namakat....a mozno ich bolo viac....proste asi su to profici nejaki. Hlavne ten posledny snimok s nemcom je spraveny super... Inak neviete ako sa urobi taka kamuflaz ako na tom prvom? Zeleny zaklad a na to hnede a zlte flaky? Pekna kamuflaz. |
|
|
|
trochu spat k dioramam www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... |
|
|
|
mato napsal v č. 4315: Odstranovac sekundakov urcite zozenies v Hornbachu. Maju tam toho spustu. "jo,jo spet k teme...dnes som po kosiciach zhanal debonter ci jaks a vola tota sranda na odstranenie sekundaku ale nic" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 4326: debonter "tak porad lepsi nerz dratem do oka" |
|
|
|
tak porad lepsi nerz dratem do oka | |
|
|
Panzer napsal v č. 4324: tak to aj robim ale je to pochopitelne neprakticke "nebo to lepidlo dej jen na jehlu to snad de ne ?" |
|
|
|
ja osobne deboner nemam ani nepouzivam a vubec me nechybi a to taky delam se sekundakem tak treba aceton nebo nitroredidlo ... nebo to lepidlo dej jen na jehlu to snad de ne ? |
|
|
|
jo,jo spet k teme...dnes som po kosiciach zhanal debonter ci jaks a vola tota sranda na odstranenie sekundaku ale nic | |
|
|
Panzer napsal v č. 4299: jo,jo pekne velke dioramy robi jeden sialenec(mam doma v kompe jeho fotky)lenze on robi kompletne domy co su fakt paradne a ma to cele tak premakane ze pri svojom tempe stavby si to robil tak 5 rokov....pricom ta moja mala dio bude hotova uz o pol roku "me zas velke veci s atmosferou ...jde o vec vkusu" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 4295: to vis ze je ale ja nemluvim o 50 vojakach i ja mam omezeny prostor doma ale priznej ze cim vetsi to je tak tim vic je tam toho k videni a i zajimavejsi "Na to aby mala diorama naboj tam netreba naprcat 10 kusov techniky a 50 vojakov.Atmosfera sa da spravit aj malou vignetou...A o tom to umenie je. " |
|
|
|
slozitejsi v cem ? jen v tom ze tam toho je vic nez na male diorame ... ze tam zakomponujes nejakou stavbu zriceninu ...vic vojaku a ma to i vetsi naboj | |
|
|
dusab napsal v č. 4257: nemam sajn ale vo svete to robia vecsinou miliputom alebo specialnym tamiya tmelom ktory vsak nezozenies "Plastic Putty " |
|
|
|
dusab napsal v č. 4255: "to sa mi zda uz pritiahnute za hlavu...." to mas tak...ked dosavas a nanesies kamuflas mal by si to prelakovat polomatnym lakom aby sa ti lepsie patinovalo...potom to zalezi uz len na tebe ci to nakoniec nalakujes...ja lakujem len po naneseni "obtiskov" ale ano vela modelarov lakuje viackrat ale z roznych dovodou...pouzitie terpentinu,rozlycnych farieb,olejovky a pod.treba si najst svoje |
|
|
|
mato: PS: V cenniku maju aj nejaky Plastic Putty od Valeja. Tento sa na zimmerit nehodi? | |
|
|
mato. Nemusis. Ja som v ke dennodenne. Pisal som im teraz maila. V cenniku maju aj Miliput ale niekolko typov: Standard, Superfine, Silver gray a Terracota tak teraz neviem ktory. A ako a kedy model lakujes? Uplne na koniec, alebo este pred patinou? Cital som ze niektori manici lakuju niekolkokrat....to sa mi zda uz pritiahnute za hlavu.... | |
|
|
u nas stoji Tamiya surfacer asi 350Kc | |
|
|
uz tu bolo spominane ze je to bud v spreji alebo vo flajde...a ceny neviem ale maju internetovu adresu...i kd nie prave najaktualnejsiu ale mas tam aj telefon cize nebude problem si vsetko presne zistit | |
|
|
Je to vo forme spreja, alebo ako? Inak nevies ceny zakladoviek v PHK? Aspon orientacne. | |
|
|
:) prepac je to zakladovka...ma viacere vyhody..."zalieva" skrabance,da sa potom do nej lepsie ryt a ma antistaticke vlastnosti k vztahu k prachu |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC