Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Ahoj. Nemáte někdo zkušenosti jakou barvou barvit T-72 v československých barvách? Pistol nemám a odstín popisovaný ve stavebnici Tamiya je moc tmavý. děkuji za pomoc |
|
|
|
kdo mi na netu najde fotku te sd.kfz 251 s černym takt.cislem 132(jak je na krabici AFV) je MACHR | |
|
|
skus sa inspirovat: www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... www.network54.com/Forum/message?forumid=1107... www.ww2modelmaker.com/articlepub/zimmmb.htm |
|
|
|
ja by som si presne naznacil kam maju ist blatniky a robil by som zimmerit bez nich...ked to tam napacas budes mat tak hodinku casu aby si zimmerit pripadne dorobil/odrezal...a bude sa ti to bez nich robit lepsie...vrstva? ono ja to presne neviem...uz som to tolkokrat cital a furt zabudnem ...ale urcite cim tensie to spravis tym lepsie : ) | |
|
|
Ak prilepit tie blatniky potom tak neviem ale nezda sa mi to moc dobre riesenie... | |
|
|
No snad ano. Nevies aka tenka problizne ma byt ta vrstva? Vcera som mal skusku a prstom sa to da celkom pekne roztlacit...len neviem ci blatniky nalepit teraz, alebo az na zimmerit...to je fakt dilema. | |
|
|
dusab napsal v č. 4413: jo,jo tamiya...tu mam tiez...o drzanie sa fakt neboj...ja mam z neho zvary v mierke 1:72 a drzi dobre...lem mam pocit ze na zimmerit nie je prave najvhodnejsia...neviem ci zneho spravis dost tenku vrstvu bez trhania... "Od Tamyije. Vcera som ho skusal a je celkom v pohode. Da sa pekne vytvarovat mokrymi rukami. Len neviem ci bude bez problemov aj drzat. Netreba ho snad niecim prolepit?" |
|
|
|
konecne nieco take z plastu www.perthmilitarymodelling.com/reviews/figur... |
|
|
|
mato napsal v č. 4411: Od Tamyije. Vcera som ho skusal a je celkom v pohode. Da sa pekne vytvarovat mokrymi rukami. Len neviem ci bude bez problemov aj drzat. Netreba ho snad niecim prolepit? "a aky dvojzloskovy tmel sa chystas pouzit?" |
|
|
|
Nevíte někdo, jestli se dá sehnat konverze nebo model Churchil AVRE?? | |
|
|
zimm. z plechu je uplne na hov... protoze je az moc placaty a jednotny .... nejlepsi tze ten tmel | |
|
|
mato napsal v č. 4406: A co zimmerit bez plechov nevyzera ok?? "mne to nehovor ale ked robis zimmerit tak uz si kupis aj plechy ne?nech uz to nejak vizera" |
|
|
|
Je to sice pekne s plechmi, ale uz som pisal ze je to moj prvy model po 10 rokoch takze radsej este taketo experimentovanie s plechmi vynecham. Ale zimmerit urobim dvojzlozkovym tmelom....snad sa mi to podari nie? Inak ten tmel tam drzi po vyschnuti v pohode? Nerad by som aby mi cely odpadol... Alebo tam davate snad nejake lepidlo? | |
|
|
no jak rikam pokud jde jen o blatniky tak ty se daji vyrobit , kor na Tigra I ... pokud jde o uchyty naradi nebo interier tak to je samozrejmy ze ty plechy koupim | |
|
|
nemusis kupovat lepty .. pokud kde jen o blatniky tak se daji udelat treba z plechu od piva a vyty treba dvouslozkovym tmelem jen si je musis dobre rozmerit aby ti sedely | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 4397: tak tam to s tymi blatniky nie je take hrozne...skusil by som lepty...sak nakoniec moze byt aj bez nich "dusab dela "normalneho"" |
|
|
|
Robil niekto z vas Tigra s zimmeritom? Neviete kedy sa nanasa zimmerit, ci je to pred tym nez nalepim blatniky, alebo potom? Mne to skor lepsie vychadza na potom, ale nie som si isty. Dik | |
|
|
co tak dcerke barbie? 207.254.40.20/photoshh/photo1653.htm budou vanoce... |
|
|
|
www.ww2modelmaker.com/images/DCspringclean/s... jen tohle ma u me nejaky vyhrady .... zakaz vezdu a prikazany smer je picoviona a na muj vkus je to taky moc preplacany ( a to uz jeu me co rict !)... ale ma to spicovy | |
|
|
dusab napsal v č. 4364: "a mozno ich bolo viac" ne,ne cele to robi Dan Capuano... dalsie jeho dioray: www.ww2modelmaker.com/modelpages/DCstreetfig... www.ww2modelmaker.com/modelpages/DCpicperfect.htm www.ww2modelmaker.com/modelpages/DCspringcle... www.ww2modelmaker.com/modelpages/DCfallofdas.htm |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC