Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Saly napsal v č. 4495: ostríhej stary stetce, vyvrtej do podlozky blizko sebe diírky a sazej tam trsy......nebo instalaterska koudel "Nevíš jak na vysokou trávu?" |
|
|
|
Panzer:Díky kouknu se k nám do modelů.Nevíš jak na vysokou trávu?Skoušel jsem to dělat s provázku ale něják to nešlo. | |
|
|
zkus dratky z elektromotoru na 9V ty spletes k sobe az budes mit lanko , a dalsim dratkem delas maly suky ... nebo Eduard prodava lepty | |
|
|
Já jsem to na netu zahlídnul a bylo to docela dobrý.No ale když mi řiká někdo kdo se v tom vyzná že to nejde tak to nejde.Nemáš nějáké zkušenosti s modely opevnění? No já s modelama začínám a řekl bych že je to taková relaxace.Jen bych chtěl vyrobyt ostnatej drát k těm bunkrům ale nevím z jakého dratu.Každej co jsem zkoušle tak mi prasknul nevíš z jakýho je to nejlepší?K kodelu 1:35 a menší. |
|
|
|
dio v 1:48 www.tamiya.com/japan/products/series_48mmv/i... voda? tak to mas epoxid alebo su uz aj nejake ine specialne vyrobky ale je to drahe mne sa na potok osvedcilo lepidlo na puzzle... |
|
|
|
For adam-panzermayor: Ty fotečky jsou fakt solidní, netušítě někdo jak udělat vodu? (přeci jenom představa, že řeku si prostě naplnim vodou mě děsí). Viděl jsem už sklo se vzorem, který bylo obarvený, ale to není ono. Kdo mi poradí? |
|
|
|
www.modellversium.de/galerie/artikel.php?id=1480 model je hrozny ale celkovo sa nad tym treba zamysliet : ) |
|
|
|
members.home.nl/mjussen/euromil05/Mrkněte do odkazu, je tam pár slušných fotek. | |
|
|
Panzer napsal v č. 4471: ne......vemes vystrikanej hasicak, dovezes ho do plnirny tam ti znej udelaj tlakovku das na to redukcak ,hadicku a muzes strikat "to je podle me jednoduzsi ten kompresor" |
|
|
|
CO 2 ??? to je podle me jednoduzsi ten kompresor | |
|
|
len aby sa nezabudlo: www.ospreypublishing.com/content2.php/cid=305 |
|
|
|
hmmmm, asi pudu do CO2 lahve | |
|
|
Tom napsal v č. 4455: "S tím se musí fajn dělat. Jste na to alespoň čtyři?" : ) prekvapivo to funguje...tie dierky mam hned u pistole cize ukazovakom prepustam vzduch a farbu a prstom pridrziavam tieto dierky... ja ti to pripadne odfotim ked sa ti to zda take nepredstavitelne... |
|
|
|
No mam za sebou prve pokusy o zimmerit. Prosim o kritiku. Dik forum.valka.cz/viewtopic.php/p/127120#127120 |
|
|
|
to su vsetko pekne veci ale ja nemam nic ani na vyrovnavanie tlaku ani oleja a ani sa mi nekondezuje voda...sak chvala bohu len som musel z kompresora vyliat asi poldeca oleja co sa tyka tlaku do pistole...mam v hadicke co privadza vzduch asi 3 dierky a prstom korigujem kolko tlaku ide do pistole a kolko prepustam dierkami...tiez zalezi aku mas pistol ci 2 alebo 1cinnu | |
|
|
Panzerův návod na úpravu kompresoru pro modelářské účely staci obycejnej kompresor z lednicky s odlucovacem oleje jednu hadicku z vyvodu napojis do plastovky vrskem - obycejnas petlahev 1/5 litru . Na dno te flasky dej vatu pro vsakovani kompresorovyho oleje . Do vrsku udelas druhou diru a napojis do pistole . Ta plastovka vydrzi hodne takze se nemusis bat ze ti prdne jen dej pozor nat hadicka na privod vzduchu z kompresoru je u dna a a hadicka k pistoli je u hrdla tu zajistis treba navliknuti kousku cca 1 cm hadicky vetsiho prumeru na hrdlu vystupni hadicky . prebytecny vzduch ti utika vrskem ven ale to co je v petlahvi je dostacujici k tomu abys mel tlak v pistoli jakej potrebujes ... a napojit primo na hadicku to muzes taky jen nezapomen do hadicky udelat malou dirku pro utikani vzduchu kdyz nesplichas .. .ale nerucim zato , ze ti bude pistolou prskat olej a kondenzovanou vodou manometr je ti naprd ... to jej jen tehdy pokud budes ten vystupni tlak regulovat ale v tomhle ti uz ja neporadim a zapinani je kasika na spinac no takhle ten manometr si tam dat muzes na tlakovku ... jako ze bycs ten hasicak nafecoval a manometr si seridil tak , aby ti u urcite tlakove hladiny - 4-5 kPa sepl a kompresor odpojil , az by hladina zas klesla kompresor by se zas rozjel ale to bys potreboval prepousteci ventil a to uz je podle me jednoduzsi koupit kompresor vyrabenej pro tyhle ucely .. a navic nevim jestli kompresor z lednicky dokaze aspon ty 54 kPa napustit spojil jsem ti Panzere asi 6 příspěvků jdoucích hned po sobě, všechny se týkají jednoho, nic jsem jinak neměnil. čet.Hrad |
|
|
|
mato napsal v č. 4442: ja taky budu jeden delat......ale sem v tom uplnej zacatecnik...co naky ventili ?lahev? hadicky?filtry? nema ten tvuj kamos jeste jeden pro mne? "a nema ziadne upravy" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 4439: ja mam revelku professional(a na spinavosti staru g motku)a kompresor?...chladnickovy aky iny... "jaky mate kdo kompresory a pistole?" |
|
|
|
jaky mate kdo kompresory a pistole? | |
|
|
www.lexikon-der-wehrmacht.de/Waffen/Bilderse... mel by tam byt ! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC