Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
A co tie spreje? Daju sa nimi farbit aj male casti? Aky velky maju rozptyl farby? | |
|
|
ked je to tvoj prvy model tak v prvom rade necakaj hned velke veci....ja robim modely 6 rokov a stale sa syntetiky bojim...najprv si kup nejaku syntetiku,tamiyu a valleo po jednej farbe a skus co ti bude najviac vyhovovat...farby su zhruba rovnako drahe v prepocet na mililitre... | |
|
|
Tak to nie je bohvie co....tak porad nejake, ktore sa dobre natieraju, nenechavaju stopy, dobre schnu a nie su nejake velmi drahe. Za zakladny nastrek chcem pouzit nejaky sprej. Stetcom chcem spravit len nejaku kamuflaz. Da sa to? | |
|
|
dusab napsal v č. 3973: ked to nariedis nie dlho, ale sprievodny efekt je smrad...ale syntetika je horsia na natieranie stetcom,ked tam nechces mat smuhy po stetci musis to natriet tak na 2-3 krat riedsou farbou...teda moja skusenost "A Revelky schnu ako rychlo?" |
|
|
|
A Revelky schnu ako rychlo? | |
|
|
mato napsal v č. 3971: tie sa dali kupit v druhom hobyshope ktory sa vsak prestehoval na hlavnu 40...ale ked som tam minule bol nemal tam nic "lifecolorky" |
|
|
|
dusab napsal v č. 3970: ta mam doma prevazne humbrolky...ale prechadzam na akryl koly rychlosti schnutia...zatial najlepsie su lifecolorky ale ani tamiya neje zla ale pohodlnejsie su lifecolorky... "Ty farbis ktorymi?" |
|
|
|
Ty farbis ktorymi? | |
|
|
dusab napsal v č. 3968: maju humbrolky,tamiyu,valeo...spreje len tamiya...inak revelky kupis v tescu...a vyber...v kosiciach najlepsi "Idem si tam zakupit nejake spreje a farby. Nevies aky tam maju vyber? Znacky a tak?" |
|
|
|
Idem si tam zakupit nejake spreje a farby. Nevies aky tam maju vyber? Znacky a tak? | |
|
|
Panzer napsal v č. 3961: keby ich tam bolo 20 ta berem tiez...kde to je... www.modelimex.cz? "na tu cenu aspon 20" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3951: no ja sem si hlavy koupil od neznamyho vyrobce na modellbrnu bali se po 5 ks. po 40 kč a muzu ti je vrele doporucit kazda hlava ma jiny vyraz ve zvari sou odlity čiste bez bublin a nedolitku ze svetlyho resinu maji navic perfektni detaily mnohemkrat vezsi nez figurky Tamiya nebo dragon . Mom i ruce .. resp. Dlaně ty sou tam asi po 10 ks. a stoji taky 40 kč "včera sem si na modelimex.cz objednal sadu resinovych hlav a přileb od Airesu nevite o tom nějake podrobnosti(kolik toho tam je ,jaka kvalita,nebo nejaka fotecka by na netu nebyla)???" |
|
|
|
Panzer napsal v č. 3946: humbrolku : ) ale uz mam aj xf-58. "to nevadi ... jakou pouzivas zelenou na nem techniku ?" |
|
|
|
to nevadi ... jakou pouzivas zelenou na nem techniku ? | |
|
|
Panzer napsal v č. 3944: pouzivas...no uz som s nimi cosi nastriekal ale stale su to len zaciatky... "pouzivas barvy Tamiya ? potrebuju probrat neco dost dulezityho !" |
|
|
|
Mato : pouzivas barvy Tamiya ? potrebuju probrat neco dost dulezityho ! | |
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3938: daj si www.palba.cz, album , modely a tam si najdi zimny flak,schwima, dkw230 a zvysok mam tu vo fotogalerii "posli mi pls nejaky fotky svejch modelu na mail" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3878: nenechaj sa nahovorit na dragona dusab...je to sice krasa ale iba vtedy ked uz mas cosi nalepene...radsej nakup stare tamiye alebo italery a academy a na tom sa nauc...sam uvidis ako to pojde do prachov tak naco vrazat hned 1700sk-cov do tamiyackeho panthera ked aj tak s tym nechces ist medzi maniakov ktori ti na nom budu pocitat ci ma vsetky nity a svary
"pravda, na Dragona ja nedam dopustit"
Panzer napsal v č. 3879: u nas 2 krat tolko.... "dragon 800" |
|
|
|
PANOVÉ ! KDO Z VÁS POUŽÍVÁ BARVY TAMIYA NA NĚM.OBRNĚNOU TECHNIKU ? JÁ JE MÁM PÁR TÝDNŮ A VČERA SEM POPRVÉ POUŽIL ODSTÍN ZELENÁ XF-61 A ZDÁ SE MI HROZNĚ TMAVÁ TAK SE OHLAŠTE A JÁ VÁM POŠLU MAILEM FOTKU AT POROVNÁTE | |
|
|
ale do neceho takovyho ma obycejnej smrtelnik asi daleko ale podivejte na tohle ! www.missing-lynx.com/gallery/german/mignuke.htm |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC