Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Ake mate skusenosti s nemodelárskymi farbami v spreji? Napr. color spreje na auta.... Da sa s nimi nieco robit? | |
|
|
ja s S6006 nedelam pouzivam akryly a vyhovuje mi terpentyn ... no ten pomer naredeni ti neporadim úprotoze sam si to micham od oka ale je to takova " vic obarvena voda " na ten pomer se radej poptej . A patina se s olejovkama nedela to je spis Wash . Patinu delam strikaci pistolou - svetle seda + piskova - jen lehounce zaprasit . A tema olejovkama to je tak ze si povrch modelu ůnabodujes" teckama olejovek ) zas zalezi na barve kamuflaze , ja pouzivam Listovou zelen , sepiovou , neapolskou zlutou , pruskou modr a umbru palenou kdyz je natuplujes NE VSECHNY ROZDEL SI JAKY ODSTINY BUDOU NEJVHODNEJSI a rozmyjes terpentynem kolmo k podlozce tak to udela celkem zajimavy efekt zaslyho povrchu se zazranou spinou a nebude to tak monotolni ... kdybys necemu nerozumel tak napis | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 4730: icm?sa mi zda ze nieco oni robia lebo som videl v 1:35 bvpcko aj so sudruhmi "Nevíte někdo o tankistech vojsk Varšavské smlouvy nebo tankistů ČSLA nebo AČR v měřítku 1/35?????? " |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 4730: to se da pomoci tmelu a vojaku co majou podobny vzor uniforem vymodelovat je to sice pracny ale ucel to splini ... nebo se zkus poptat na domaci scene ... kamos odebira od jednoho korena z pardubic odlotky čs vojaku z predvalecne doby ... tak mozna tam "Nevíte někdo o tankistech vojsk Varšavské smlouvy nebo tankistů ČSLA nebo AČR v měřítku 1/35?????? Děkuji" |
|
|
|
Nevíte někdo o tankistech vojsk Varšavské smlouvy nebo tankistů ČSLA nebo AČR v měřítku 1/35?????? Děkuji | |
|
|
Panzer napsal v č. 4724: No ale ja pistolku nemam...takze to budem musiet vyriesit sprejom. A farbim Vallejo na stetec a sprejmi Tamyija. "no pokud mas pistolu tak urcite laky v lahvickach ... a pokud pistolu nemas tak nejspis ve spreji ... protoze kvalita dobre natreneho povrchu se nemuze rovnat kvalitou hur nasplichanyho povrchu ... takze zalezi na tobe jak se rozhodnes . a ve spreji ... nevim jestli pouzivas barvy synteticky nebo akrylovy ... a navic s barvama ( lakama) ve sprejich nemam absolutne zadny zkusenosti ... snazil sem se ti jen poradit " |
|
|
|
dusab napsal v č. 4718: no pokud mas pistolu tak urcite laky v lahvickach ... a pokud pistolu nemas tak nejspis ve spreji ... protoze kvalita dobre natreneho povrchu se nemuze rovnat kvalitou hur nasplichanyho povrchu ... takze zalezi na tobe jak se rozhodnes . a ve spreji ... nevim jestli pouzivas barvy synteticky nebo akrylovy ... a navic s barvama ( lakama) ve sprejich nemam absolutne zadny zkusenosti ... snazil sem se ti jen poradit "BTW: Ake laky pouzivate? Myslim nie na striekanie...ja som farbim stetcom. Su nejake vhodne laky v spreji?" |
|
|
|
BTW: Ake laky pouzivate? Myslim nie na striekanie...ja som farbim stetcom. Su nejake vhodne laky v spreji? | |
|
|
pred casem sem koupil 2 vojaky RAD od Maquette v docela obstojnych pozach .. po otevreni krabice : SOK ! 2 vojaci naprosto stejni a to jakoby stali v pozoru ... a jako naradicko tam byly casti ramecku a naradim na tank ( vcetne vlitych uchytu a haku ! ) no tak ted ... mam na stole klubo dratu , noze , pilniky , frezy a tmel ... a uz si hraju moc vychovny | |
|
|
Máte někdo detajlnější foto modelu opevnění nebo prvorepublikové armády?Uvítám i odkaz na internetovou stránku. | |
|
|
to jo ale kdyz koupim panzerdrau od valleja a tamiye tak je mezi nima velky rozdil v odstinech , stejne tak dark yellou ta vallejo je dycky tmavejsi takze se jedna barva musi bud zesvetlit nebo naopak decentne ztmavit ale zas ne do stejnyho odstinu .... musi byt prece videt barevny schod mezi barvama | |
|
|
Saly napsal v č. 4653: jo,joj...stare htmodely...tam su nejake fotky ale ide o upravene figury(vrecka,gombiky a pod...najhorsie sa vyrabaju prilby) "Mám dotaz:Vyděli jste nědko někdy modely československých vojáků z první republiky?Myslím někde v obchodě na prodej." |
|
|
|
Saly napsal v č. 4653: já viděl pouze 2 československé tankisty přibalené u tanku škoda "Mám dotaz:Vyděli jste nědko někdy modely československých vojáků z první republiky?Myslím někde v obchodě na prodej." |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 4650: "To je ten s MG 42?" EE.... tenhle má na výběr MP40 a MP44 a můžeš si vybrat mezi Wehrmachtem a elitníma jednotkama jj..postavi to i debil, akorat ma celkem těžkej vzor uniformy |
|
|
|
Mám dotaz:Vyděli jste nědko někdy modely československých vojáků z první republiky?Myslím někde v obchodě na prodej. | |
|
|
Dneska mam svátek!!! Tak jsem dostal German Infantryman (winter uniform) od Tamyia 1/16... máte s tím někdo nějaké zkušenosti??? nebo podklady??? Děkuji uctivě |
|
|
|
Tom: ano, základní modelářské pravidlo. Tu druhou část ovšem slyším poprvé... | |
|
|
panove poradte : pred koncem velkych prazdnin sem si objednaval od modelimex.cz zasilku cca za 2500,- vsecko mozny ... pixle s vojakama , doplnky , konverze ... zkratka vsehochut . No obednal sem si to , obednavku sem odeslal , dosel vypis - obednavka potvrzena , dokonce sem i volal a tam mi potvrdili ze je to spravne a ze to dojde do mesice ... no to bylo asi pocatkem zari ... mesic je pryc a zasilka nikde .... kdyby se to stalo jednou ale to samy se stalo i v okupantu u 3 zailek ( s rozdilem ze sem se nemohl dovolat k nim na ustredi ) love sem jim nastesti neposlal ale stejne je to volako nejake cudne ... stalo se vam to nekomu taky ? | |
|
|
Kubrt ve Snidani s novou Dneska jsem koukal na Snidani s Novou a byla tam reportaz z PilsenKitu. Moderatorka: "Kdyz je v tom nekdo opravdu dobry, muze se stat i mistrem sveta" Zaber na sediciho Kubrta. I Kubrt pravil: "Kdyz ten model nejde, tak u toho i sproste nadavam". |
|
|
|
respektive: Dunkelgelb Matt 81 , Schokoladenbraun Matt 160 , Schwartzgrün Matt 30 . Všecky sou humbrollky - ty sem poutival jeste pred tamiyama |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC