Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
MPM za Pz III ausf L chce 939 Kč, což by mohlo být zhruba stejně jako v SK, kurz bohužel neznám... Kup si od Dragonu Karl, Loki nebo Leopold, určitě ti to ocení (aneb už vidím, proč si nemůžu koupit ten kožich) |
|
|
|
Dragon dělá jak Ferdinand tak Elefant. Ten Ferdinand mě stál okolo 800 Kč. | |
|
|
Přeci člověk nebude kupovat kdejaké zábleskové zařízení jenom kvůli pár fotkám modelů. Já se radši orietuju na běžné foto a krajinku, k digikrámům mám averzi... | |
|
|
Já toho moc nenafotím. Z mobilu je to naprd a když si pujčím digikrám z práce, tak to nestojí za nic, jelikož to neumí fotit takhle nablízko Ale časem se to snad nějak zvládne, ať taky něco můžu přihodit do galerie... |
|
|
|
Mám dotaz, na kolik může vyjít model nějakýho většího tanku? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 631: Tak jsem zakoupil Ferdinanda v 35-ce od Dragonu a můžu všem příznivcům tento model jedině doporučit "Tak som zakúpil Ferdinanda v 72-ke od Trumpeteru a možem všetkým priaznivcom slepeckej mierky doporučiť.Krásne spracované pásy,sada plechov no proste krása!!!" |
|
|
|
hogo fogo já dělal pouze academácký a jeden hobycraft. Academa je fakt solidní kvalita. | |
|
|
hogo fogo kterýho Mustanga? C, D, či pozdější verze.........a co tě zajímá? | |
|
|
Nevíte jestli některý z výrobců nedělá motorovou jednotku pro Pershing 1/35 od Tamyii? | |
|
|
Hogo-fogo: A co jako bys chtěl vědět? Kamufláž? Nebo něco jiného? | |
|
|
Najít pravé odstíny barev je snad nemožné, pokud je někde originál, tak je po letech značně poznamenaný. To co je v muzeích mnohdy neodpovídá ani schematem, o odstínu nemluvě. A odkazovat se na fotky? Taky nemožné. Zbývá tak věřit původním specifikacím barev a podle nich míchat... Jsou i borci, kteří upravují odstíny nejen pomocí patiny, ale také z hlediska měřítka a perspektivy. To už je docela silné kafe, u válečné techniky... |
|
|
|
Nedávno jsem si zakoupil P-51 Mustang od Revelu 1/72 nedělal zde někdo tento model a nepověděl by mi někdo něco o něm? | |
|
|
Spíše bych to tipoval na nesourodost dodávek a nedostatek barvy. Dost pochybuju, že by se nějaký StuG dožil toho, aby mu musela být měněna hlaveň pro přílišnou únavu. Defekt hlavně bych také nebral jako častý jev, ačkoliv hlavně od Kruppa stály za starou bačkoru. Přeci jenom výstupní kontrola tu byla, a pokud nějaký šikula zkurvil drážky, většinou se to poslalo na opravu třeba do Škodovky ale rozhodně ne na frontu... Spíše bych to tedy viděl na situaci, kdy byla hlaveň dokončena, natřena kdesi níže zmiňovanou základovkou, u které ale pro nedostatek Dunkel Gelb zůstalo. Než čekat na pochybnou dodávku pro provedení vrchní vrstvy nátěru tak bylo logické odeslání hlavně k montáži s vidinou, že se to donatře během ní, či u frontové jednotky. Během finální montáže pak byl zjevně ten samý problém a navíc nebyla kapacita na podobné dodělávky. No a na frontě už se nikdo s nějakou žlutou nemazal, taky ani nebylo proč... |
|
|
|
Ty seš dobrej takže s tou krásnou(a kur*a pracnou) leštěnonou barvou se mám jako rozloučit, jo? | |
|
|
Honza napsal v č. 616: Jasně, pět vrstev špičkově kryjící bílé barvy, dvě vrstvy černé a aplikovat za pomoci patřičné lepenky "Poradíte mi někdo s těma invazníma pruhama?" |
|
|
|
Pavel je magor Poradíte mi někdo s těma invazníma pruhama? |
|
|
|
Pavel už pracuje na Tigrovi: www.fronta.cz/index.php?action=11&pid=10... |
|
|
|
Dělali jste někdo invazní pruhy na Mustanga? Obtisky jsou příšerný a já si nechci zničit leštěnou barvu. Jaký je podle Vás nejlepší postup? | |
|
|
BRUNNER: Plachta bude...A zavesiť zaň niečo,nieje zlý nápad. | |
|
|
Brunner: Klasika-kvalita od EDUARDA. Mriežky k vstupu vzduchu na chladenie motora,palubovka,poznávacie značky na tri stroje(2xWH,1xWL) a potešila ma krabica s náradím-vidlicové kľúče,pílka kliešte,pilníky,francuzáky atď.K dokonalosti im treba trochu modelársky dopomôcť,ale oplatí sa kúpiť.Celkovo plechy za necelých 400.- |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC