Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
To Brunner: tak si to vyzkoušej, bez laku se hrozně stírá a hlavně po dotyku zůstávají šmouhy | |
|
|
Brunner: Nech sa drží fotografickej predlohy konkrétneho stroja. Inak...absencia nádrží je priamo úmerná bojovému opotrebovaniu stroja.Ak samozrejme vôbec nejaké nádrže namontované mal... |
|
|
|
Brunner: Už ani ne moc malý | |
|
|
Honza (676) : To právě nesmíš odolat . Já od jisté doby, pokud jsem rozhodnut, že onen model určitě "někdy" postavím, jej raději koupím co nejdřív, neboť jinak vždycky zjistím, že za několik málo měsíců stojí zase o něco víc. |
|
|
|
Ta leštitelná barva má super efekt(proto si ji kupujeme, že ), akorát pokud budeš lakovat pomocí štětce, půjde onen efekt srát. | |
|
|
To Marek: jo, čučel sem na to, fakt super. Akorát sem odolal koupi, protože rozestavěných modelů už mám hromadu... To Brunner: Jo, leštitelná Agama je dobrá(hliník), akorát bacha, pokud budeš dávat lak. |
|
|
|
Marek: Doma mám dve - ešte nepostavené. V porovnaní s Kooperativou je to fakt špica. | |
|
|
Zaslechl jsem nedavno přímo v prodejně názor prodavačů, že T-34/85 v měřítku 1/72 od Revella je prý v současné době nejlíp vypadají model "téčka" téhle verze v tomto malém měřítku. Lepil jste ho někdo, nebo alespoň okukoval ? |
|
|
|
U nás ma môj posledný model Hasegawy višiel na 339 Sk, čo už je trochu veľa. A keď si spomeniem, že Panther G, ktorý som kedysi kupoval za 164 Sk, stojí teraz dvojnásobok.. Takže som presedlal na Revella. Cená zhruba tá istá, ale kvalita neporovnateľne lepšia. |
|
|
|
Hofi : Ale ono to tak bude, teda alespoň v ČR. Průměrná cena techniky Hasegawy v 1/72 ( mimo těch posledních jmenovaných novinek ) je tak kolem 200,- | |
|
|
Tiež sa prikláňam k tomu,že Revell je v 72-ke - čo sa týka pomeru kvalita a cena - najlepší. Hasagewa išla s cenami hore, ale kvalitatívne sa veľmi nezlepšila. A to platí aj o posledných kusoch (séria Pz IV, PzJg IV, Flakpanzery). Snáď s výnimkou série SdKfz 251. S tými som veľmi spokojný. Primeraná cena pre Hasegawu vzhľadom na kvalitu by podľa mňa mohla byť tak okolo 100 Sk nižšia ako u Revella. | |
|
|
Dal jsem dohromady dvě ankety týkající se modelů letadel a techniky. Doufám, že uvedené možnosti Vám vyhoví a bude-li se Vám chtít tak zahlasujte, ať vidíme co kdo preferujete. Díky. | |
|
|
No Revell mi nepřijde zrovna levný. V katalogu od AMC je skoro všechna jejich technika v měřítku 1/72 tak kolem 300,-. Ale o kvalitě určitě polemizovat nebudu. Tyhle menší stavebnice jsem nikdy detailněji nezkoumal. |
|
|
|
Které firmy produkují podle Vás nejkvalitnější modely pozemní techniky v měřítku 1/72 ? Jak vyzní porovnání kvalita / cena ? | |
|
|
BRUNNER: Prosím Ťa na koľko Ťa višiel ten Ferdinand 1:72? Tie fotky Tigra by si prípadne mohol poslat Eglimu, nech to hodí na frontu, nech sa všetci pokocháme. |
|
|
|
Brunner: Díky za kontakt - díval jsem se na to a nevypadá to špatně. | |
|
|
Před časem jsem narazil na firmu, která dovážela různý kovový modely sporťáků a bůh ví čeho, a mezi mini nabízela i Pzkpf VI. Tiger (myslím že 1/35). Nemáte někdo kontakt? Díky. | |
|
|
Brunner:Prosím o zaslání fotek toho tigra v zimní kamufláži,prosíííííím. | |
|
|
Ještě to tak, já mám akorát Loki, stálo to něco kolem 3k | |
|
|
Tak ne, po přepočtu je to 1111 Kč |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea