Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Marek napsal v č. 772: Nikdy nevěř kamuflážím od Dragonu, dost často je to sci-fi "A teď se v tom vyznejte. To mám věřit tomu, že to tam uvádějí, když žádný znak to nemá. " |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 773: No vidíš, já si třeba rád pohraju s Ambushem, dokonce ho i budu preferovat, ale k nástřiku bílou barvou mě nedostane nikdo... "Ja volím schodnejšiu cestu tzn.jednoduchšie veci.Aj keď pre niekoho je zimná kamufláž tá najťažšia.napr. Ambusch som ešte nerobil." |
|
|
|
No právě že ten od sPz.Abt. 505 a sSSPz.Abt. 501 to jsou ty, kde se to najít dá www.dragonmodelsltd.com/html/6208-p2.htm Ale třeba Dragon dělá i Porsche a na výběr jsou sPz.Abt. 503 z Normandie a sPz.Abt. FHH z Maďarska 1945 www.dragonmodelsltd.com/html/6189-main.htm A teď se v tom vyznejte. To mám věřit tomu, že to tam uvádějí, když žádný znak to nemá. Mimochodem, podle čeho vlastně volíte kamufláž ? Rozhoduje vlastní fantazie, nebo návod nebo koupíte nějaký ten polský sešit a tam něco vyberete ? |
|
|
|
Marek: Ono to bude skôr taký všeobecný trend, že sa ku koncu vojny už menej používali znaky jednotiek. Ale ako píše DuGalle, tak určite sa nejaké vyskytovali. Tiež som tuším videl niečo od 501. SS. | |
|
|
Jasně že jo, mám fotku Tigeru B se známým znakem se dvěma klíči, pěkně na čelním plátu pancíře... | |
|
|
Jak je to vlastně s označováním Tigerů B u sPz.Abt. a u sSSPz.Abt. Mám na mysli jejich znaky. Viděl jsem jen u 505 toho "jezdce na koni" na boku věže. Oni už to na "béčkách" na tanky nestříkali ? |
|
|
|
Klídek, německé tanky v Normandii nevypadaly jako sovětké před Berlínem (samozřejmě mám na mysli stav techniky na začátku Normandie, ne po Falaise)... | |
|
|
No vzhledem k tomu, že pistoli mám až ode dneška, je odpověď jasná. A jen tak na okraj - mám pigment, takže se hned vrhnu na dodělání toho Pz.IV | |
|
|
Používáte třeba na čísla tanků obtisky nebo to stříkáte přes šablony ? | |
|
|
No na nahrazení jedné BR-52 bys potřeboval 1620 kobylek a storukého kočího... | |
|
|
To si děláš srandu. Ta lokomotiva stojí 8 tisíc ? Kolik by bylo potřeba koňských spřežení abych ji cenově a výkonově nahradil ? Utáhnul by ji i Sturmtiger ? To by našel lepší využítí než v tom Kovošrotu . |
|
|
|
Kdyby jenom letos BR-52 * cca 8 tKč (CMK) G41 * cca 3 tKč (Dragon) Munition panzer IV * cca 2 tKč (CMK) žel. podvozek * 4 tKč (CMK) CELKEM * 17 000 Kč |
|
|
|
Ale je to pěkná souprava co. Tohle když vytáhneš na soutěži tak všechny ty desítky Tigerů a Pantherů a T-34 ( Dzin ) strčíš někam. No prostě o zájem bude postaráno. | |
|
|
K5E mě netankuje, nemá to pásy ani pancíř . Navíc bych to nedal za sklo, což by zase ocenil můj kocour. Stačilo mi, když onehdá někam odešel s obyčejnou hlavní z T-34... CKM ještě navíc kromě těhle vagónů dělá i resinovou Kriegslok BR-52, takže kdo by se chtěl vyřádil s lokomotivou 1/35, měl by nádhernou soupravu "dvouletky" táhnoucí "Karla"... |
|
|
|
Hoši, DuGallův mazel : www.dragonmodelsltd.com/html/6181-2.html DuGalle : Co "Poldík", ten Tě neláká : www.dragonmodelsltd.com/html/6200.htm Když klikneš na GO u té druhé možnosti od spodu, zobrazí se jakési doplňky na vytvoření těchhle železničních dopravníků. Je to dole dobře vidět. Co na to říkáš ? Vypadá to impozantně. www.one35th.com/morser/karl_model3.htm |
|
|
|
Zajímavý odkaz. Pokud neznáte a alespoň v něčem Vám pomůže : www.warbirdsresourcegroup.org/AARG/index.html |
|
|
|
Vždycky jsem si myslel, že jsem masochista. A v tomhle rozhodně jo.... | |
|
|
Panďuláci v 1/72 jsou fajn, akorát je hrozný je barvit. | |
|
|
BRUNNER : A co tyhle. www.missing-lynx.com/gallery/dio/jbvt34-14.jpg A co říkáš na tohle ztvárnění Zimmeritu. Vypadá to na nějaký velmi jemný obvaz. www.missing-lynx.com/gallery/german/sturmhau... A tady máš ty figury o kterých jsem Ti říkal. Jsou použitelní i pro "Charkov". Samozřejmě, že bez toho Panzerfaustu a StG 44 ( nutno nahradit něčím jiným ) . www.dragonmodelsltd.com/html/6194-1.html |
|
|
|
Brunner:No počkej až uvidíš moje kousky. Propadám se studem.... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC