Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Pánové co na to říkáte ? www.verlinden-productions.com/vp_htm_2001_24... |
|
|
|
Brunner:Já myslel,že tam bude slepená a zapatinovaná C3?! | |
|
|
Jak se na to tak čučím, asi je budu muset trochen překopat..... | |
|
|
Tvarování zimmeritu na Sturmtigera,to byla prácička.Ručně jsem ho ještě nedělal. | |
|
|
Teď by měla přijít na trh ohýbačka od Eduardu,tak jsen zvědav.Ale,na co jsme zvědav ještě víc je Hetzer od Eduardu,každopádně půjdu do něj,těch doplňků je jak n.....o .Udajně . | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 834: Jsme dva!Dělené pásy mě docela baví,rozhodně je mám radši než gumové,ovšem patinu na pásech si náležitě vychutnávám.Teď jsem dělal na PzIV H,a vypadají jak kdyby byly z třicetileté války! "Žiadny.Som neandrtálec,mňa tie ich Surfacery nezaujímajú" |
|
|
|
ještě něco,jaký dávaš základ,nebo jedeš bez základu?
BRUNNER napsal v č. 828: Pro mne je utrpení dávat dohromady podvozek tanku. "hrubá stavba hotovým utrpením" |
|
|
|
poměr na odřeniny je jako z plechovky nebo ji nějak ředíš?Připadne mi,že to štětcem vypadá nevěrohodně. | |
|
|
Ty děláš odřeniny pouze štětcem?A postup,nebo i smirglem? | |
|
|
Koupil jsem lak od Humbrolu tak ho zkusím na toho Pershinga,ale první ho musím slepit ,ještě ho kus chybí. | |
|
|
Jak si říkal,ty figury jsou nic moc,ale babrat se s vodou,machrovina.Tyhle vychytávky mě nepřipadají jako modelařina,už je to chemie,pro mě nepochopitelné věci !Lakuješ modely? | |
|
|
Ty Ardeny jsou nádherný,ten chlapík je sNáchoda,ale ani ten Jagdpanzer není špatný,ba přímo VYBORNY. | |
|
|
Honza:Ach jo, další dvaasedmdesátkář.ale ty fotky vypadaj dobře . | |
|
|
Brunner:Co říkáš tý Omaze v Modeláři? | |
|
|
Jak se Vám líbí moje další fotky? | |
|
|
Robili ste vyplet kolies pre bmw75 v mierke 1:72? Radsej by som zanitoval cely kriznik. |
|
|
|
giro.c napsal v č. 724: Konkrátně by mě zajímaly olivově-šedé P-51B z Tichomoří případně z C-B-I případně i v Evropě. "gen hogo fogo, který by tě konkretně zajímaly? Moh bych se podívat a poptat." |
|
|
|
O polovicu viac než v 35ke... Kurňa,ako sa robia tie smajly ? :O) |
|
|
|
Curahee : Mne to nevysvetľuj.Ja som tiež 35kár. :) Chcel som ťa len vyviesť z omylu. |
|
|
|
Brunner,brano:Oba jste blázni,jednou by mi ujela ruka,a soused by měl veškerý mí nádobíčko v okurkách.Zlatá 35ka,i když i uní mě občas bere fantas ! |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC