Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
---|---|
Honza napsal v č. 1442: A aku konkretnu znacku pouzivas?Lebo lepit vecsinu modelu sekundakom,je podla mna risk.Nema to dostatocnu pevnost.To mam odskusane. "Drží to bezvadně. Proč bych se měl stydět. Tuhle metodu mi poradil profík, a osvědčila se mi." |
|
|
|
Drží to bezvadně. Proč bych se měl stydět. Tuhle metodu mi poradil profík, a osvědčila se mi. | |
|
|
Honza to se nestydíš? Dyť to snad nemůže držet. | |
|
|
Já používám vteřiňák skoro na celý model. Jen na velké celky klasické lepidlo. | |
|
|
BRUNNER: To je sekundové? | |
|
|
Prosím poraďte lepičovi-krabičkárovi . Aké lepidlo používate, keď chcete prilepiť na plast nejakú kovovú časť (napr. "madla" s drôtiku)? Sekundové? Máte nejakú osvedčenú značku? | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1430: Nevím proč se s tím babrat,stačí zajít do modelářství a zimmerit koupit,obzvlášť mě to zaráží u Onassise Brunnera ! "takže zimmerit bude jak od Eduarda ." |
|
|
|
Vereili by ste, že toto je z papiera : www.network54.com/Forum/thread?forumid=47207... |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1430: Tento bude od Tomáška. "Keď si "Lepič"tak leptanie by ti malo ist dobre takže zimmerit bude jak od Eduarda ." |
|
|
|
BRUNNER: Najprv to musím dokončiť. A až to bude hotové, tak to tu už určite zase pobeží.. A ešte raz Ťa upozorňujem, že ja nie som modelár, ale lepič . | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 1424: Já si ho koupím taky, ale nejdřív musí Minolta vyrobit digitální zrcadlovku (snad podzim), jelikož hodlám používat svojí osvědčenou optiku. No a v neposlední řadě na to budu muset taky vydělat (taky podzim, otázka je kterého roku)... "Tak sa nebráň pokroku prosím Ťa...Ja som si kupil digitál len kôli modelom.(Mojej žene to nehovor )" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1420: Vzhledem k tomu, že používám zrcadlovku a digiťákům se zatím tvrdě bráním, jsou mé možnosti nafocení do galerie silně omezené na přátelskou výpomoc "Dufam,že to nebude až v čase ked budem mať 20dioptrií a dve vnúčatá...Už na to čakám" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1421: Ani nie. Práveže som to robil na etapy - podľa toho, kedy som mal chuť. Škoda len, že na systém som prišiel až cca v polovici výroby zimmeritu, takže to na tom modely je vidieť. Teraz chcem vyskúšať v 1/72 tmel. Na kamarátovom Koenigstigery. Takže keď to pobabrem, tak ma to nebude až tak mrzieť.. "Tak to čumim,v takej mierke to musela byt onania..." |
|
|
|
Ja teraz dokončujem takto upravený Panther, ale v 1/72. (Potom pošlem do fotogalérie). len som chcel vedieť, či to skúšal aj niekto iný. V 1/35 by som to ale neskúšal. Tam chcem použiť práve ten tmel. |
|
|
|
Já ne, já používám nanesenou vrstvu tmelu, viz bývalá podoba mého Pz.IV v galerii. Časem to aktualizuji jak vypadá po zašpinění... | |
|
|
Skúšali ste niekto robiť zimmerit vyleptávaním do plastu? | |
|
|
no ja prave hladam nejaku zazracnu metodu. zatial len po kazdej praci ich vymyjem v acetone a potom mydlom.sem tam nejaky mamin sampon. |
|
|
|
hej,co tak tema starostlivost o stetec? | |
|
|
Ale vypadají good!!! Alespoň nejsen jediný blázen | |
|
|
na riedenie olejoviek je toho spousta.napriklad sikativ kobaltovi sa mi vcelku osvedcil,tiez umton vyraba riedidlo pre svoje farby.a neovereny zdroj uvadza aj riedidlo od testoru. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC