Střední tanky 2. světové války
|
|
---|---|
brano napsal v č. 3302: a za rekes si mozes aj lubovolne vystrelit....? "Liter slivky je povolenie" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3297: Liter slivky je povolenie...také nevieš ? Enem po tom stachane,čo si s nimi musíš pripiť na družbu,by som liezť po mašinách neodporúčal... "Počul som,že dosť drahá záležitosť,taký výlet do Kubinky.ˇye ked si chceš na niečo vyliezť tak musíš priplatit a tak..." |
|
|
|
Ten se nevešel do auta | |
|
|
ragaz napsal v č. 3296: "brano, ale Maus mají jenom oni...." Okrem iného...boli šikovní... |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3297: Dovolená mých snů - nějakou dobu hrozila možnost služební cesty do Moskvy - to by byly fotky "Počul som,že dosť drahá záležitosť,taký výlet do Kubinky." |
|
|
|
brano, ale Maus mají jenom oni.... | |
|
|
ragaz napsal v č. 3294: ale mohol si sa dlhsie vozit "a taky třeba otáčení věže jenom ručně - to musela být paráda " |
|
|
|
mato napsal v č. 3292: a taky třeba otáčení věže jenom ručně - to musela být paráda "pani, potreboval by so blizsie informacie o pz.4 "j" ide mi hlavne o to ktore pozmenujuce prvky(vyfukovy system,priezory na bocnych dvierkach veze,zadne koleso,...)sa zavadzali v tom ktorom case." |
|
|
|
ragaz napsal v č. 3289: Ale no,nepreháňaj... "Kruci, foto z Kubinky na www.jagdtiger.de - ty tanky vypadají jako by právě vyjely z továrny" |
|
|
|
pani, potreboval by so blizsie informacie o pz.4 "j" ide mi hlavne o to ktore pozmenujuce prvky(vyfukovy system,priezory na bocnych dvierkach veze,zadne koleso,...)sa zavadzali v tom ktorom case. vdaka |
|
|
|
Gryzlov napsal v č. 3290: To svařovali určitě češi "Hm a pak že jenom Sověti uměli odfláknout svary " |
|
|
|
ragaz napsal v č. 3287: Hm a pak že jenom Sověti uměli odfláknout svary "nějaké detailů - www.jagdtiger.de/GermanTanks/PzV-13.htm" |
|
|
|
Kruci, foto z Kubinky na www.jagdtiger.de - ty tanky vypadají jako by právě vyjely z továrny | |
|
|
nemetko napsal v č. 3268: Do čeho to dáš? ABAQUS, NASTRAN, ANSYS? Mohl bych to možná také protlačit na dynamickou zkušebnu u nás a zaměstnat tak pár procesorů v clusteru "no mne sa mozno otvori moznost nasymulovat to v CAD-e, ale to este nie je iste... ak by hej, nepotrebujem tak nutne hmotnost ako vlastnosti materialu..." |
|
|
|
nějaké detailů - www.jagdtiger.de/GermanTanks/PzV-13.htm | |
|
|
Aha...numero taktične.... | |
|
|
ragaz napsal v č. 3284: ja som sa splietol....to su cislice -pri blizsom pozorovani ale inak take mile kabrio "horké ruské léto " |
|
|
|
mato napsal v č. 3280: horké ruské léto "ale preco prave 3?" |
|
|
|
mato napsal v č. 3280: Čo 3 ? "ale preco prave 3?" |
|
|
|
nějaké foto verze D - www.jagdtiger.de/index2.htm?http://www.jagdt... |