Střední tanky 2. světové války
|
|
---|---|
Tak mi ho prosím pošli jestli máme stejný děkuju | |
|
|
Jo, a dosáhl průstřelu? | |
|
|
Nemetko, mám Ti poslat schéma uchycení věže?
nemetko napsal v č. 3343: "Dalsia vec je, ze neviem ci to simuloval ako som mu povedal, ze "odrazom" o predny pancier, alebo to rovno vrazil pod vezu, neviem ci domodeloval T-34/85 alebo T-34/76... " Vcelku je to jedno. Klidně ať to pošle přímo proti pancíři, který je před ložiskem - bez odrazu. |
|
|
|
Prave som dostal email od kamarata na UTC: Clovece, tak som ti to vymodeloval. Tie uchyty som tam dal pancierove tak od oka, a na lozisko som pouzil kvalitnejsiu ocel z akej sa vyrabaju bezne priemyselne loziska. Neuveris, ale ten treti granat, ked mu das tu najvyssiu rychlost co si tam napisal to utrhne a posunie asi o 20 cm dozadu... Dodaj tie info co som chcel a urobime to na istotu. ale aj tak je to podla mna len taky stastny zasah... ja len doplnim treti granat je klasicky AP granat a "najvyssia" rychlost bola teraz pokial sa nepletiem ustova rychlost AP granatu z 8.8 KwK 43. Dalsia vec je, ze neviem ci to simuloval ako som mu povedal, ze "odrazom" o predny pancier, alebo to rovno vrazil pod vezu, neviem ci domodeloval T-34/85 alebo T-34/76... pripadne info dodam... a pre DG zatial sa netes, ten system je teraz velmi zjednoduseny.. |
|
|
|
Pavel napsal v č. 3341: Mám. "Gryzlíku máš k dispozici řez věže ložíska a korby ten spoj?" |
|
|
|
Gryzlíku máš k dispozici řez věže ložíska a korby ten spoj? | |
|
|
nemetko napsal v č. 3338: Moje řeč "mne sa tiez nezda, ale treba mysliet na vsetko... vymodelujes to v CADu, piples sa s tym tyzden, otestujes, zaznamenas, zmazes... a potom niekto pride a povie a co taky a taky granat? :) a modelujes znova :)" |
|
|
|
Chcem vopred upozornit, ze heat ani HE nesimulujeme... na to by to chcelo asi iny program :) | |
|
|
Gryzlov napsal v č. 3337: mne sa tiez nezda, ale treba mysliet na vsetko... vymodelujes to v CADu, piples sa s tym tyzden, otestujes, zaznamenas, zmazes... a potom niekto pride a povie a co taky a taky granat? :) a modelujes znova :) "Ovšem pochybuji, že by utržení způsobil právě podkaliberní granát" |
|
|
|
SK napsal v č. 3333: Jasně, ale ověřit se musí všechny případy Ovšem pochybuji, že by utržení způsobil právě podkaliberní granát. "Tých ale vyrobených moc nebolo, pochybujem, že šanca že by ruský tank zasiahol práve tento druh granátu je väčšia ako 1 : 1000..." |
|
|
|
Pavel napsal v č. 3334: Dejme tomu. Přesto se Tě zeptám, proč myslíš? Běžná praxe ve výcviku byla, že řidiči se učili s T-34 "skákat" a dělalo se to i po válce. Můj známý dokonce při skoku na T-55 zdeformoval kolo. Takže zase tak mimo realitu to nebude... nějak mi to zdůvodni. "Gryzlov Film je film tvuj příspěvek (3253) je úplně vedle ta věž musela být pořádně zafiksovaná jinak by mohla upadnout" |
|
|
|
Aspoň to platí pro T34/85 T34/76 byla na tom lépe měla lepší neboli jistější upevnění | |
|
|
Gryzlov Film je film tvuj příspěvek (3253) je úplně vedle ta věž musela být pořádně zafiksovaná jinak by mohla upadnout | |
|
|
Gryzlov napsal v č. 3332: Tých ale vyrobených moc nebolo, pochybujem, že šanca že by ruský tank zasiahol práve tento druh granátu je väčšia ako 1 : 1000... "Německý podkaliberní granát byl z wolframu. To Ti mohu potvrdit. To ložisko... příští týden zkusím něco zjistit." |
|
|
|
Německý podkaliberní granát byl z wolframu. To Ti mohu potvrdit. To ložisko... příští týden zkusím něco zjistit. | |
|
|
ano nastrojovka, pri podkalibernom je to obvykle nastrojovka a pripadne jadro z wolframu, to je v pohode... to lozisko je zatial asi najvacsi problem | |
|
|
Do materiálu pancíře vám nebudu mluvit. Ke zprávě z Aberdeenu mám výhrady (a nejenom já). Pokud máš rozbor ze škodovky, tak ten je lepší. S tím ložiskem bude problém. Zkusím něco zjistit, ale nejdřív to bude příští týden. Co se týká projektilů, tak předpokládám, že u toho AP jsi tam dal nějakou nástrojovou ocel. Tvrdost má být +- 63HRC. Podkaliberní nevím. |
|
|
|
Gryzlov napsal v č. 3328: Trocha biedne, pouzivame nejake dokumenty ohladne rozboru sovietskeho pancieru v amerike (zdroj battlefield.ru) a v skodovke... Netusime z coho bolo vyrobene lozisko, ak mozes pomoz :) "Jak si na tom s charakteristikami materiálů?" |
|
|
|
nemetko napsal v č. 3327: "jediny problem spociva v tom, ze nase granaty neobsahuju ziadnu vybusnu zlozku, su to proste len ciste kusy kovu..." To ani řešit nemusíte. To prakticky nemá vliv. Jak si na tom s charakteristikami materiálů? |
|
|
|
Gryzlov napsal v č. 3288: tak ak ta to velmi zaujima tak to zistim, primerne to pre mna riesi jeden chalan na zilinskej (dopravnej) univerzite. Maju vyvinutu nejaku vlastnu nadstavbu na CAD, na ktorej simuluju dopravne nehody, ale podla jeho slov to nie je simulacia dopravnych nehod, ale fyzikalny model vzajomnej deformacie dvoch fyzikalnych sustav. Prave sa modeluje cela T-34. Protipancierovy granat je uz vymodelovany v niekolkych vrziach, ako standartny a podkaliberny.... jediny problem spociva v tom, ze nase granaty neobsahuju ziadnu vybusnu zlozku, su to proste len ciste kusy kovu... "Do čeho to dáš? ABAQUS, NASTRAN, ANSYS?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Střední tanky 2. světové války