Střední tanky 2. světové války
|
|
---|---|
Algernon napsal v č. 4003: to nech kupi brunner dcerke... "Náhodou, řekni, že bys takovej suvenýr nechtěl…" |
|
|
|
DG napsal v č. 3991: " Třebas v Normandii měli mít skopci v období 1.6.-25.8. k dispozici 719 tanků Pz.IV" jo,jo mam nejake fotky C/D verzii z normandie44
Algernon napsal v č. 3992: ty amici su az nechutni ked ide o suveniry "www.tanks2go.com/images/fl01.jpg" |
|
|
|
DG: V "Most přes řeku Kwai" se píše o opičí dovednosti japonců zdolávat nejnemožnější přemostění vodstev velmi polchvalně, takže si myslím, že neurážíš. | |
|
|
BRUNNER: Na 76mm nemohu zapomenout. Svými výkony rozhodně patří ke špičce středních tanků WW2. Navíc jak si správně poukázal, byl vyroben ve velkých počtech. Máme tady tedy tank, kterého jsou desetitisíce, slušné pancéřování a slušná výzbroj. Pohyblivost také není nejhorší, takže proč bychom ho nemohli poslat do toho nejlepšího? |
|
|
|
Ty rákosníci nebo jejich technika? Mimochodem aniž bych tím chtěl urážet žluté árijce, které mám víceméně rád, při pohledu na tu fotku jsem si vzpomněl na Planet of the Apes | |
|
|
Algernon: To je jasný šikmooký Type 94, srovnej přední partii s touto fotkou: |
|
|
|
Jak od Matchboxe | |
|
|
Třebas v Normandii měli mít skopci v období 1.6.-25.8. k dispozici 719 tanků Pz.IV | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3985: no tak sa neboj napisat tu toho taliana "Nemám odvahu" |
|
|
|
DG napsal v č. 3966: 4 cm navyse panciera je riesenim na vsetko... "téma Jumbo..." |
|
|
|
Buď jsem neviditelnej nebo odsuzovatelé Shermana zapomněli odpovědět co si myslí na téma Jumbo... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3962: Ale ani tenhle ne "Iný tank prezyvku"Zippo" neziskal..." |
|
|
|
hele slovak boyz, a co takové Jumbo? Když už jste to téma spolu s Dzinem odepsali, tak holt jedeme dál dokud to jde... | |
|
|
BRUNNER napsal v č. 3958: dataily "Hmm a čo perfektná kombinácia vysokej siluety, slabeho pancierovania a tendencia horeť..." |
|
|
|
To je sice hezké, ale nemíním mít každé tankové téma zamořené kecy toho idiota. Neřeš to prosím v několika tématech jenom proto, že se ti to z nějakého důvodu nezdá | |
|
|
DG: Jo, byl v jiné místnosti, ale tam se mi nezdálo tohle téma zcela na místě... | |
|
|
Dzin: to jsi v jiné místnosti, the fuckhead ho propaguje jinde. A budu ti vděčný, abys tady jméno Sherman raději neskloňoval, jinak ten debil vleze i sem. | |
|
|
Já bych tu zareagoval na debatu ohledně Shermena. Osobně ho považuji za dobrý tank. Samozřejmě, hlavně po provedení modernizace a vybavení ho 76mm kanonem (nebo britskou 17ti liberkou). V této konfiguraci může směle aspirovat do soutěže o nejlepší střední tank, aniž by to byl pro něj debakl. Starší (75mm) provedení sice na moderní tanky Němců moc nestačilo, ale opět, se svými souputníky se dokázalo dobře poměřit. |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3951: Na tuto otázku je snadná odpověď - jsou. ""sou znamy jeho bojove uspechy?"" |
|
|
|
Jedině Algernon může volit Comet, když se bavíme o každém tanku, který válku ještě stihl. Soustřeď se raději na Centurion, ten nechť si kdo chce porovnává s ruským čím chce |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Střední tanky 2. světové války