Střední tanky 2. světové války
|
|
---|---|
Béďa: "Sharman nebyl zas tak špatný, s téčkem si klidně mohl rozdat(viz Korea)." Tak to by mě docela zajímalo, tak vypadaly tyto souboje. Jestli tam nehrál stejnou roli fakt jako u letadel - korejci měli kvalitní Migy, mnohdy lepší než americké stroje, ale protože neměli žádné dobré piloty, tak jim to amíci vždycky ve vzduchu natřeli....chci říct, že při nevyrovnané kvalitě posádek se špatně porovnává kvalita výzbroje. |
|
|
|
Já ji taky nevidím . Jaké obecně? Já mluvil o konkrétní zbrani s konkrétní výhodou - kvalita při velmi malých pořizovacích nákladech. Tento "nepodstatný detail" bych prosil nevypouštět . Ale nechci tvrdit, že všechno, co řekne Pet je špatně . Dá se najít i něco dobrého, což dá ovšem někdy práci, zvlášť když je každé druhé slovní spojení je "nepřekonatelný skolněný pancíř" . |
|
|
|
to Pet: Stačí si přečíst několik mích předchzích přístpěvků a témat máš hned několik. (opakuji- začátek studené války, Spojenci za války atd) to Honda: Sharman nebyl zas tak špatný, s téčkem si klidně mohl rozdat(viz Korea). Neříkám že byl lepší, ale rozhodně bych ho nedeklasoval. |
|
|
|
To Hartmann - nebo snad ne? | |
|
|
Jednu ze svých stupidních teorií jsi právě napsal. To co napsal Hartmann je pravda - T-34 byl rozhodně kvalitní tank a z válečného hlediska s ohromným plusem - fungující masovou výrobou. Nevidím, že by Hartmann někde psal tvojí definici kvality... | |
|
|
Pet: tak už se těším na odpověď | |
|
|
DuGalle-přečetl jsi si ten příspěvek od Hartmanna(912)."Je to právě výborná kvalita....která ho v takových množstvích umožnila vyrábět"Obecně řečeno kvalita dělá kvantitu.Jak to že jsi mu neoponoval?!Vždyť to je jedna z mých "stupidních teorií"!!! | |
|
|
Germanic: nesouhlasim. Slava T-34 je prava tak spojena s jeho kvalitou a odolnosti. S kvantitou je spojena tak "slava" Shermana. |
|
|
|
To Pet: To ale přece nejsou jenom tvé názory, vždyť ty o nich přece hovoříš s bohem, který tě směruje ve tvém poslání na tu pravou cestu... |
|
|
|
To Ondík: Hlubší smysl ti neuniká, poněvadž to žádný hlubší smysl nemá Pokavaď bych to ale měl rozvádět s veškerou vážností, tak bych to jinými slovy asi popsal tak, že bolšáci nejsou mistři vynalézání, ale zdokonalování již vynalezeného |
|
|
|
Germanic: Je to právě výborná kvalita tanku T-34 při velmi malých pořizovacích nákladech, menší spotřebě materiálu, jednoduché a rychlé výrobě, která ho v takových množstvích umožnila vyrábět. | |
|
|
m.b.: Jak to myslíš s tou střední veterinou? | |
|
|
stc: Germanic - střední veterinární škola... | |
|
|
Germanic: Myslím že bys měl dřív než napíšeš nějaký příspěvek si dané "Téma" nejdříve pořádně pročíst, tedy pokud si tu prvně a nečteš "témata" průběžně. Možná bys pak zjistil že počet vyrobených tanků nevypovída nic ohledně kvality toho kterého tanku. |
|
|
|
Sohlasím s tím že sláva tanku T-34 byla v množství vyrobených kusů tedy kvantitě a ne kvalitě oproti soudobým tankům, konkrétně již zminˇovaného Panthera. | |
|
|
DuGalle: To 891 trochu rozveď, nějak mi uniká hlubší /kromě tvého pověstného humoru/ smysl . | |
|
|
Mně je jedno jak tomu říkají lékaři,ty,korka nebo kdokoliv jiný.Pro mně je podstatné stát si za svými názory,které ještě vyslovuji velmi decentně.Snažím se držet tématu a nemůžu za to,že to někdy vyústí v urážku,mimochodem ze tvé strany mnohem častěji... | |
|
|
Hele mesiáši, umírni se ve svých výrocích, jinak můžeme zase dát řeč na téma, kterému lékaři říkají schizofrenie a ty genialita... | |
|
|
Svět je ve své podstatě jednoduchý,to jen hlupákovi se zdá složitý... | |
|
|
Ó jak je to snadné, jako když se cvrnkají kuličky... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Střední tanky 2. světové války