Střední tanky 2. světové války
|
|
---|---|
to Johny:RPG a probyla Abrams? Mohl bys napsat kde se k tomu dá zjistit víc? Jinak, pokud mají novináři pravdu, tak došlo k probytí věže skrz, což vylučuje kumulativní munici. Teoreticky nemuselo jít jen o elktromagnetický kanon, ale i o zbraň s řízeným spalováním v komoře, proti ale mluví malá ráže. |
|
|
|
K těm senzacím, se mi hodně líbilo, když se před časem objevila naprosto úžasná a strhující zpráva, že Američan v Iráku vystřelili z tankového děla! Byla kvůli tomu pořádána tisková konference a věnován hlavní zpravodajský blok CNN... | |
|
|
Jeste doplnim clanecek "Mystery missile solved" kde je to podrobne popsany a vysvetleny strategypage.com/gallery/default.asp?target=... K tomu jeste jeden o RPG7 ze stejneho zdroje strategypage.com/gallery/default.asp?target=... |
|
|
|
ano a clovek sa v originale docita ze to bola rana od boku a ze nepreletela krizom cez cely tank, takze tie prebrate clanky uz su vlastne len "kachna" A najkrajsia je ta diskuzia, tolko odbornikov co sa odrazu vyroji :) |
|
|
|
IMHO se bavíte o tomto: www.strategypage.com/gallery/default.asp?tar... Na fotkách je jasně vidět jak ten průstřel vypadal. Podle všeho šlo skutečně o RPG7. Novináři ve všem vidí senzaci a udělali z toho laserovou nebo plazmovou zbraň. Imho penetrátor RGP je ve skutečnosti opravdu plazma ;-) Nejvíc mě na tom ale zaráží jiná věc. Tahle záležitost se veřejně diskutuje už nejmíň od října 2003 - a teď s ní přijdou jako s naprostou bombou novinky.cz a tištěná média jako MfDnes... |
|
|
|
karaya1 napsal v č. 1931: O tom se tu cely cas bavime od odkazu 1898 "Hele, je to sice silně out of topic, ale co říkáte na tohle" |
|
|
|
nemetko: (1899) Úplně stejně jsem nevěřícně zíral já, když jsem viděl poprvé zásah průpalnou municí. | |
|
|
Hele, je to sice silně out of topic, ale co říkáte na tohle: lidovky.centrum.cz/svet/clanek.phtml?id=250682 |
|
|
|
no pri maximalke zvlada vzdialenost 500km Gryzlove! Pozor! | |
|
|
tekže můžu jet asi deset hodin v kuse | |
|
|
mám jich čtyřicet | |
|
|
... než dojdou baterky | |
|
|
ale 50km/h to zvlada aj po dialnici, takze je tam coby dup | |
|
|
Z toho strach nemám, do Prahy to má daleko | |
|
|
Gryzlov: Počkej až se tou padesátkou vyřítí zpoza rohu a vjede Ti na nohy. Kdysi jsem měl zlomenou nohu a berle mám schované ve sklepě. Bezplatně Ti je pak pujčím. | |
|
|
Ondíku, co se Ti nelíbí na tom, že by model jezdil 50 km/h? Pavle, napočítám Ti výkon motoru + otáčky a dám to na Frontu. Bohužel ne všechno jde, tak jak bych si přál, takže to budeš mít tak do konce týdne. Napočítám Ti to na 9 km/h jo? |
|
|
|
du galle jeste to overim az dorazim domu... jinak jsem zvedav na vase komentare az poslu foto... je to muj prvni model a zimmerit jsem delal vlastnima rukama a pastou... | |
|
|
dal jsem ho od boku... to cislo... porad jsem nevedel k jake jednotce ho dat porad jsem vahal az jsem tam dal neco z hlavy... je to tiger stredni produkce po rijnu 43 je v klasickem havu s cervenohned. pruhy takze kdo by mi tedy doporucil jednotku... porad vaham... jinak samozrejme vyhradne vychodni frontu... mozna bych dal 505 prapor ale nevim | |
|
|
WOLF33: A to si mu dal to numero 133 len tak "z brucha"? Máš naňho nejaké podklady dúfam...Ono číslo je to možné,ale či bude REÁLNE sedieť na istý stroj no.133 od istej jednotky??? | |
|
|
To je ono, konečně shoda Jinak je to sice logické, ale třeba Konigstoger má pásy vzájemně nezaměnitelné, Jagdtiger logicky taktéž... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Střední tanky 2. světové války