Miss pancíř 2.sv.v.
|
|
---|---|
když sme u toho, co říkáte na Mardery? | |
|
|
Algernon napsal v č. 147: ne stihac tanku...lebo sam o sebe je stihac lietadlo,ne? "Myslíš Typhoon, coby „ničitel tanků“? " |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 144: jo, totalni pakarna "Ono je tam fakt napísané 42" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 144: keby si mal flak na obrazovke ako ja tak by si to tam napisane nemal "Ono je tam fakt napísané 42" |
|
|
|
Algernon napsal v č. 141: typhon ma lepsiu patu "Co Achilles, vedle Typhoonu? : ))" |
|
|
|
Algy, 134, mně laikovi to tu nepřijde tak suchý, myslím, že horší tlachy, než třeba v tématu: Vliv okultismu na Hitlera, Himmlera, aj. a jeho vliv na 2.sv.v. tu nebudou |
|
|
|
Algernon napsal v č. 137: no ja som poznam len du galleho "Tak řekni moderátorovi, ať tohle téma přejmenuje" |
|
|
|
Algernon napsal v č. 136: este dobre ze nesi moderator...to by tu ostali len turbovrtulaky : ) "Pardon, ale když si projdu příspěvky nazpátek, a to, čím jsi to tu dnes oživil…" |
|
|
|
Algernon napsal v č. 134: debata k tematu by byla kdyby slo zalozit Miss pancir-cela valka!!!!!! "Nic proti, ale začíná to tu připomínat „Formu Tlachání“, nikoli debata k tématu…" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 129: IS 3 je taky super, ale ten již do WWII nezasáhl, tak sem ho neuvedl "IS3" |
|
|
|
na 42 kasli...abo vytvorime temu 39,40,41,43,44,45? | |
|
|
mbbb napsal v č. 125: jo z tanku se mi liby IS3 "pěknej tank je IS-2, ten má atmosféru " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 125: tu teraz ale nejde moc o tanky ale ok "tank" |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 123:
"Jagdpanther"
BRUNNER napsal v č. 124: "/blici smajl/" mne sa libi... |
|
|
|
pěknej tank je IS-2, ten má atmosféru | |
|
|
a co ta krava Jagdpanther??? | |
|
|
my favoriti sou sturmgeschutzy | |
|
|
z rusakov su-100/85m z nemcov asi hetzer alebo stug3 amici...stihac tanku...P47 briti...typhony japonci...samuraj taliani...biela vlajka |
|
|
|
tohle tema bylo dlouho mrtve ,ale oživme ho zajima mne vas nazor na Miss samohyb a stihac tanku cele valky |
|
|
|
FUJ06 napsal v č. 117: Hehe...nie si sám...v Googlovi sa na ten tvoj preklep chytilo dosť podobných, čo si plietli Tirpitz s Tripitz... "Pardon Jsem ho přejmenoval" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Miss pancíř 2.sv.v.