Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
SErgei napsal v č. 226: tak zklamán si myslím, že nebudeš. Mně se to docela líbilo, samozřejmě určité výhrady vůči historické správnosti mohou být, ale for fun je to dobrá hra "Fakt je to tak dobrý??? Já to už teda stahuju ale nerad bych se zklamal???!!!" |
|
|
|
SErgei napsal v č. 229: si piš ale v poslední misi se mě podělal komp a od znova jsem nechtěl "Jj hrál jsem 1 i 2 ale tu dvojku si moc nepamatuju ale 1 je super a co takhle Company of Heroes hráli jste to je řežba... " |
|
|
|
Zeman napsal v č. 228: Jj hrál jsem 1 i 2 ale tu dvojku si moc nepamatuju ale 1 je super a co takhle Company of Heroes hráli jste to je řežba... "Hrál už někdo BLITZKRIEG2 a 1 já jo a je to super hlavně 2 " |
|
|
|
Hrál už někdo BLITZKRIEG2 a 1 já jo a je to super hlavně 2 |
|
|
|
Jak sem řekl. Myslím, že nebudete zklamáni. Je to jediná strategie svého druhu. HOI2 je prostě nejlepší pařba! Časožrout však vskutku příšerný. | |
|
|
Haider napsal v č. 224:
" Zdaleka nejlepší je Hearts of Iron 2, těším se na 3.díl, který výjde během roku 2009!"
ramasa napsal v č. 225: Fakt je to tak dobrý??? Já to už teda stahuju ale nerad bych se zklamal???!!!! "nápodobně, snad jediná nevýhoda této hry je, že je to strašný časoužrout !!!" |
|
|
|
Haider napsal v č. 224: nápodobně, snad jediná nevýhoda této hry je, že je to strašný časoužrout !!! "Hearts of Iron 2, těším se na 3.díl," |
|
|
|
Zdaleka nejlepší je Hearts of Iron 2, těším se na 3.díl, který výjde během roku 2009! | |
|
|
Myslím po tý herní stránce ale herní vlastnosti nejsou nic moc asi jako call of duty 1 na muj našláplej computer za 100 000kč | |
|
|
Zeman napsal v č. 221: Nemužu než jen souhlasti...právě teď ji mam rozehranou a je to fakt bomba...i grafika je luxusní a nemá nějak extra HW požadavky "Nejvíc super hra Je Hidden & Dangerous 2 doporučuji fakt super bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/hidden-dangerou... hodnotím jí na 100%" |
|
|
|
Nejvíc super hra Je Hidden & Dangerous 2 doporučuji fakt super bonusweb.idnes.cz/pc/recenze/hidden-dangerou... hodnotím jí na 100% | |
|
|
baker napsal v č. 217:
" nemáte někdo crack na panzer general 3D???nemůžu ho nikde sehnat...."
Hartmann napsal v č. 1: Whůůůa " Platí zde ale pravidlo, že se zde nesmí domlouvat výměna počítačových her, předávání sériových čísel a podobná činnost související s porušováním autorských práv. " |
|
|
|
Čus prosim vás nemáte někdo crack na panzer general 3D???nemůžu ho nikde sehnat.... | |
|
|
Ahoj nehrajete tu nekdo Hearts of Iron? tedka jsem to instaloval a zkousel jsem valit za ceskoslovensko...mate z te hry nejake vlastni dojmy? me se tam nelibilo par nepresnosti a taky jsem byl docela prekvapen nekterymi udalostmi nebo chovanim pocitace |
|
|
|
Neví někdo jestli už v Evropě vyšla hra Steel Fury? Případně máte někdo zkušenost jak koupit hru z Ruska (v Rusku už vyšla a stojí tam nějakých 200,- u nás bude stát tak 1000,-) Jinak ST je asi v současnosti nejlepší tankový simulátor, demo je www.steelfury.info, je fakt bomba! |
|
|
|
sice jste to možná nečekaly (chybí čárka) ale už je to tak (chybí čárka) první česká webová hra (zadara a nic nestahujte (chybí čárka) stačí jen prohlížeč ) věnovaná WW2 - obsahuje dobrou nápovětu - takže i ti tupější by jí měly pochopit za několik minut :D - www.berlingame.cz/index.php Taková záplava hrubek tu už dlouho nebyla čet.Hrad |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 1:
"Simulátory: "
Hartmann napsal v č. 1: "...., Overlord "
G9TGSNYMWU napsal v č. 212: Pokud ovšem her toho názvu není víc."Ahoj,asi jsem spelt protože hra Overlord,není o WW2 :) pc.hrej.cz/clanky/recenze/overlord/" en.wikipedia.org/wiki/Overlord tinyurl.com/5n5p73 Což, jak to tak vypadá, je. I když přesně nevím, kterou z nich měl Hartmann na mysli, předpokládal bych jaksi, že tu, která z druhé světové války je. Mimochodem, co to je "spelt"? Tedy mimo anglického termínu pro špaldu. |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 1: "Overlord" pc.hrej.cz/clanky/recenze/overlord/ |
|
|
|
Jde vám někomu tady pokuď teda hráte někomu IL-2 1946 po hamachi?? | |
|
|
www.gamepark.cz/zmente_tok_dejin_v_battlesta... Nevim kam to zařadit ale hodim to sem - našel jsem to při prolejzání blogu - www.gamepark.cz/blog/encyklopedie_druhe_svet... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce