Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
Marseill napsal v č. 207: Mě to dělalo když mi nestihala grafarna bud sem mel obraz čarný nebo jen bílé obrysy "Chtel sem se vas zeptat? Neděla vam Blitzkrieg to, že se vám nechce načíst mise, a když se načte tak je seklý obraz nebo černy obraz anebo jsou videt jen obrysy hry?? Prohledavam snad vsechny fora, ale nikde sem nenašel řešení, byl bych moc vděčný za radu." |
|
|
|
Marseill napsal v č. 207: muze to byt spatne vypalne pokud mas kopii nebo to zkus reinstalnout...popripade to zkus nahrat u kamose a pokud se to nebude sekat jemu tak je problem v tvem kompu "Chtel sem se vas zeptat? Neděla vam Blitzkrieg to, že se vám nechce načíst mise, a když se načte tak je seklý obraz nebo černy obraz anebo jsou videt jen obrysy hry?? Prohledavam snad vsechny fora, ale nikde sem nenašel řešení, byl bych moc vděčný za radu." |
|
|
|
Chtel sem se vas zeptat? Neděla vam Blitzkrieg to, že se vám nechce načíst mise, a když se načte tak je seklý obraz nebo černy obraz anebo jsou videt jen obrysy hry?? Prohledavam snad vsechny fora, ale nikde sem nenašel řešení, byl bych moc vděčný za radu. | |
|
|
www.gamepark.cz/valecna_strategie_war_leader... Jistě znáte sérii Total War ( Rome , Medival ) Tatohra je něco na ten způsob ale z období druhé světové války neco pro příznivce simulátorů - www.gamepark.cz/pt_boats_knights_of_the_sea_... |
|
|
|
zdravím , tak co říkáte na Medal of Honor Airborne ?? | |
|
|
tento rok BiA www.gametrailers.com/player/22056.html moc pěkný ale docela hc na hw to asi bude | |
|
|
nový kousek ze slovenska - www.gamepark.cz/battle_for_the_pacific_16816.htm | |
|
|
Zahrál jsem si hru Stalingrad a narazil na zvláštní jednotku nazívající se římská pěchota. Až po nějaké době jsem došel k závěru že se patrně nebude jednat o spojenecké italské jednotky pocházející z Říma ale že při překladu do čestiny nějaký umělec vtipně zkomolil anglický Romanian Infantry - rumunská pěchota. | |
|
|
I to je možný. Třeba kryt řidičskýho průzoru byl u Hetzera vtipně zkontruovanej jako lapač střel... | |
|
|
Moby napsal v č. 199: praveze dva sem mel zakopane a sel jim do cela no...co uz....nekdy tam sou fakt faky v te hre takove necekane.... "ten Sherman nezkoušel čelo na čelo, proč by ne." |
|
|
|
ramasa napsal v č. 198: Hetzer byl lehký šudlátko, jestli to ten Sherman nezkoušel čelo na čelo, proč by ne. "coz me nasralo pre takovy stihac jaky hetzer byl by mel byt pro shermana pohroma" |
|
|
|
me ta otazka od moba taky nejak neni jasna dyt prece hetzery se se shermanama potkat prece mohly ne i v realu..a ta hra proste kdyz sem si do jednotek dal hetzera tak sem ho mel i v normandii a kdyz tam mel pocitac k dispozici shermana 75 tak ho poslal a tak se stalo ze mi jeden sherman vybil tri hetzery coz me nasralo pre takovy stihac jaky hetzer byl by mel byt pro shermana pohroma... | |
|
|
Moby napsal v č. 196: Nechápu co tím míníš? Vyjádři se prosím jasněji, je-li to v tvých možnostech.
"Ale poslal by je někdo na Hetzera co?"
Moby napsal v č. 184:
"Kde se potkali - někde na východě?"
ramasa napsal v č. 188:
"ja se bavim ale o hre ne o realu nebo nechapu pripominku kde se potkaly?"
Moby napsal v č. 193: Já to chápu - a mohu se přirozeně mýlit - jako otázku zda a kde na sebe mohly narazit Hetzer a Sherman se 75 mm kanonem, což jistě mohly a tudíž bych to považoval za vyřešené, nechci si to komplikovat tím jestli se skutečně střetly - což asi nemůžeme vyloučit, když uvážíme, že - opět pokud jsme v realitě a ne počitačové hře - pokud nějaká jednotka měla jen Shermany 75, nemohla si asi moc vybírat jaký typ pošle do útoku. "Já taky. Jak moc je realistická ta hra. " |
|
|
|
Ale poslal by je někdo na Hetzera co? | |
|
|
Moby napsal v č. 193: Takže, pokud se tedy pohybujeme v realitě, nikoliv nějaké další počítačové hře, nějaká vozidla staršího provedení na tomto bojišti zůstala (v realitě prostě nedochází k nějakému "vylepšení všeho" najednou, přes noc), takže nechápu kde tu je jaký problém - Sherman se 75 mm kanonem a Hetzer se snad i na západní frontě potkat mohly? (Pokud tedy dobře chápu co jsi chtěl napsat/podotknout) "Po Normandii začaly na západ přicházet spíš 76." |
|
|
|
Moby napsal v č. 193: no jako realisticka je, ty jen prochazis tazeni (treba tazeni francii - mas v ni treba 3 mise a jednu zalozenou na realite), za kazdou udelanou misi dostanes nejakou novou jednotku..takze pak zalezi na tobe, co si do dane mise vyberes, pre staci kliknout na neco jako sklad v menu a navolis si jednotky...takze kdyz sem pak bojoval v ardenach mel sem i hetzery mezi svyma jednotkama a tam my tri znicil jeden sherman, coz me nastvalo"Já taky. Jak moc je realistická ta hra. " jinak se mi z blitzkriegu libiliy asi nejvice mise v pousti, mely proste naboj |
|
|
|
ramasa napsal v č. 188: Já taky. Jak moc je realistická ta hra."ale o hre ne o realu nebo nechapu pripominku kde se potkaly?"
Krojc napsal v č. 185: Proč ta ironie? Sherman vyhrál válku." i gardový jednotky dostaly tu mňamku v dost velkým kvantu."
čet.Hrad napsal v č. 187: Po Normandii začaly na západ přicházet spíš 76. "Oba typy byly na obou frontách" |
|
|
|
nevite nekdo adresu stranek kde se dala do blitzkriegu stahnout mise za ceskoslovensko? nekde jsem neco takoveho videl ale tedka to uz nemohu najit | |
|
|
Dlouho očekávané demo - www.gamepark.cz/demo_company_of_heroes_oppos... | |
|
|
ja se bavim ale o hre ne o realu nebo nechapu pripominku kde se potkaly? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce