Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
Cassius Chaerea napsal v č. 137: "No je to obyčejnej šturm jen s několika přidanejma "rourama" a prototypama." Nezapomeň, že přidali taky nový kampaně. Lítat s peškou není tak špatný.:) |
|
|
|
historik1 napsal v č. 163: jo souhlas - už se blíží pecka - www.gamepark.cz/demo_medal_of_honor_airborne... " plnehry.idnes.cz/magazin/adma1938pre view.html budeto pařba" |
|
|
|
plnehry.idnes.cz/magazin/adma1938preview.html budeto pařba | |
|
|
kdo dáte battlefield 1942 po síti? | |
|
|
Red Bull napsal v č. 151: Ja osobne nevím co je tak tezké na burning horizont, kdyz sem ho dohrál nejméně 3x a nezdál se mi prílis slozitý, nekde byl az moc lehky. Nejvíc mi dala zabrat mise kdy musím ustoupit a zachránit pechotu a tanky , ale i to se dalo zvládnout, potom to slo lehce dohrát , vzdy kdyz mi neco nejde tak si vzpomenuna tuto misi a potom to udelám, protoze to bylo zatracene tezký( samozrejme sem zachránil vetsinu svých elitních vojsk- jinak by to bylo moc snadné ) Ted hraju Mission Kursk , tak sem zvedav na mapy, na kterých se bude odehrávat "Tak ve hraní blitzu pokračuju .. Ale všiml jsem si že jestli byl samostatný blitzkrieg herně těžký, burning horizon je téměř nehratelný." |
|
|
|
kukopas napsal v č. 159: Mužeš mi hodit ten odkaz na bk portál? " Medzi vsetkymi hrami u mna vitazi Steel Panthers,ale nie verzia 8.0 lebo furt pada. Dalej sa neviem odlepit od Blitzkriegu + datadisky+ kampane a mody + vsetko co sa k tomu da stiahnut z BK portalu.Blitzkrieg 2 ma dost sklamal, no a datadisk je priserne tazky. Tie 3D super texturovane strategie nehram, su tuctove. Este tak Combat Mission bol dost realisticky " |
|
|
|
Medzi vsetkymi hrami u mna vitazi Steel Panthers,ale nie verzia 8.0 lebo furt pada. Dalej sa neviem odlepit od Blitzkriegu + datadisky+ kampane a mody + vsetko co sa k tomu da stiahnut z BK portalu.Blitzkrieg 2 ma dost sklamal, no a datadisk je priserne tazky. Tie 3D super texturovane strategie nehram, su tuctove. Este tak Combat Mission bol dost realisticky | |
|
|
J1rka von Hos napsal v č. 153: "Podle mého skromného názoru je nejlepší hrou z druhé světové strategie Company of Heroes." Já radši CLOSE COMBAT je to starý ale pořád to má něco do sebe |
|
|
|
všechny hry o kterých se bavíte jsou super | |
|
|
Call of Duty 3(pro Xbox 360)-to je opravdu nářez (doporučuji videa z www.youtube.com). | |
|
|
MoH Airbone - příští měsíc - www.gamepark.cz/ctverice_obrazku_a_trailer_z... | |
|
|
J1rka von Hos napsal v č. 153: Takový hry jsou už jenom o grafice :)) "Podle mého skromného názoru je nejlepší hrou z druhé světové strategie Company of Heroes." |
|
|
|
Podle mého skromného názoru je nejlepší hrou z druhé světové strategie Company of Heroes. | |
|
|
Red Bull napsal v č. 151: To stejný je u Blitz. II. a pokracovani Fall of the Reich , hned ve třetí misi jsem se zasek "Tak ve hraní blitzu pokračuju .. Ale všiml jsem si že jestli byl samostatný blitzkrieg herně těžký, burning horizon je téměř nehratelný" |
|
|
|
Tak ve hraní blitzu pokračuju .. Ale všiml jsem si že jestli byl samostatný blitzkrieg herně těžký, burning horizon je téměř nehratelný. | |
|
|
Já si koupil scorečko s Panzer Elite,jsem v první misi s Pz.II nebo co to je,modely nic moc,tanky do sebe vráží ,fyzika taky na štíru.No nevím,snad to je třeba v dalších misích lepší.Zlatej Panzer Front na PSX... | |
|
|
Tak už hraju Sice kvuli topcd trochu bizardní řešení ale do blitzkriegu jsem češtinu přece jenom nějak vtlačil. Btw nevíte jestli existuje čeština do roling thunder? | |
|
|
Tak jsem dneska invsetoval kupil si ten blitzkrieg i s horou datadisku. Super akorát není čeština... | |
|
|
konečně změna ve strategiích z 2 světové - www.gamepark.cz/druha_svetova_valka_ve_strat... | |
|
|
Red Bull napsal v č. 144: jo díky "chcihry.cz/index.php?id=1678 nebo www.microgames.cz/index.php?kam=popis&id=599 popřípadě www.jrc.cz/index.php?a=2&id=U9G1000101 Přes jrc bych řekl je to nejlepší protože je tam nejrychlejší zásilková služba také je to o nějakou tu korunku levnější. Ale já bych ti spíš doporučil koupit oba díly co byly vydané dohromady je to kolikrát levnější než dvojka protože dvojka samostatná může státá i 500 korun. Ale ty tři odkazy jsou do dvou stovek :D" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce