Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
Moby napsal v č. 184: Oba typy byly na obou frontách "Kde se potkali - někde na východě?" |
|
|
|
Moby napsal v č. 184: Dyť jich tam Amíci něco naposílali - i gardový jednotky dostaly tu mňamku v dost velkým kvantu. "někde na východě" |
|
|
|
ramasa napsal v č. 178: Kde se potkali - někde na východě? "klasicky Sherman rozbil tri hetzery" |
|
|
|
ramasa napsal v č. 182: ne nebudou "hrdina napsal v č. 175: "Novinky které se právě dostávají na trh www.gamepark.cz/strategie_blitzkrieg_2_liber... " prej tam nejsou mise za nemcoury?" |
|
|
|
hrdina napsal v č. 175: prej tam nejsou mise za nemcoury? "Novinky které se právě dostávají na trh www.gamepark.cz/strategie_blitzkrieg_2_liber... " |
|
|
|
Marseill napsal v č. 179: jo no to me taky vadilo a hodne nebo nemotornost tanku kdyz projizdeji pres vlastni pechotu proto sem nerad utocil zaroven, pre se mi dycky tanky zamotaly mezi vojaky...a hlavne mi vadi ze 38(t) je tam hodne podcenene i kdyz ho pouzijes asi na dve mise stejne mi prijde slabe oproti realu "nojo takova mensi moucha Vetsi moucha- "masařka" u datadysku (Kursk,atd.) je, že jednotky nezustavaj stát tam kde je clovek nechal, ale v klidu zautocej - vetsinou vjedou do minoveho pole nebo zrusej zakopani a potom je vetsinou po nich " |
|
|
|
Marseill napsal v č. 179: Popravdě - já bych si ho nepořizoval - je sice pravda, že již se nepřítel rozlišuje podle zkušenosti - to znamená, že když budeš bojovat proti nezkušeným Italům oni budou ustupovat, ale když budeš bojovat proti německým elitním jednotkám, tak ty se budou krýt za vším a každá dobytá budova bude něco jako poklad, ale ta slibovaná volnost zas taková není . Máš tam sice možnost si vybrat, kam dopadneš, ale jestli si myslíš, že si v pohodičce přistaneš v kopcích za městem a tam si budeš ostřelovat nepřátele ve městě, tak než přistaneš, vítr tě hodí zpět a navíc, když tě zabijí tak se znovuzrodíš jako nově vyskakující voják, ale Němci, co jsi zabil, zůstanou zabití."Co si myslíte o Medal of Honor Airborne ? Ma vubec cenu si ho poridit? " Kristepane! Může být někdo taký ignorant, aby v jediném příspěvku nasekal tak enormní počet pravopisných chyb?! Chlapče, zamysli se nad sebou. jedno dlouhý vysypaný souvětí bez jakéhokoliv dělení taky ukazuje úroveň pisatele. Nebudu to po tobě opravovat, ale rovnou mazat. čet. Hrad Opraveno - psal jsem to rychle ohle neni diktát |
|
|
|
ramasa napsal v č. 178: nojo takova mensi moucha Vetsi moucha- "masařka" u datadisku (Kursk,atd.) je, že jednotky nezustavají stát tam, kde je clovek nechal, ale v klidu zautocej - vetsinou vjedou do minoveho pole nebo zrusej zakopani a potom je vetsinou po nich "kdyz mi klasicky Sherman rozbil tri Hetzery" Co si myslíte o Medal of Honor Airborne ? Ma vubec cenu si ho poridit? |
|
|
|
me se asi nejvice libila strategie Blitzkrieg a vsechny jeji datadisky...i kdyz musim uznat ze i ta ma sve mouchy kdyz mi klasicky Sherman rozbil tri hetzery | |
|
|
Nevíte někdo, jestli je někde na netu ke stažení mod WWII na operaci flashpoint? | |
|
|
Typ hry, ktery jste určitě nehráli - www.gamepark.cz/kapitanem_z_2_svetove_v_rpg_... | |
|
|
Novinky které se právě dostávají na trh www.gamepark.cz/strategie_blitzkrieg_2_liber... a další novinka (až úplně dole ) www.gamepark.cz/dalsi_smrst_demoverzi_je_zde... A další pecka - www.gamepark.cz/dalsi_fps_z_ww2_battle_of_th... Adventura sice mírná odchylka od reality ale zkusit to můžete - www.gamepark.cz/undercover_operation_winters... |
|
|
|
Nixten napsal v č. 167: Dost dobrá hra - oproti starší verzi upravenej letovej simulátor (podle mě k lepšímu), nový stroje apod. akorát je tam zbytečně moc prototypů (ale bez nich by to zase nebylo 1946)."Co si myslite o Il-2 Sturmovik 1946?" Sháním nejčerstvější novinky o SoW BoB |
|
|
|
Jaký kdo máte skore z kariery ve šturmoviku a dohrál už jste někdo válku? | |
|
|
Po delší odmlce jsem se opět vrátil k sérii Combat Mission.Dostal se mi do ruky druhý díl (Barbarossa to Berlin) a musím říci, že tento vcelku netradiční systém (kombinace RTS a tahovky) je na východní frontě ještě lepší než v Normadie v díle prvním. Mimochodem zatím nejnovější čtvrtý díl autoři přesunuli do současnosti, kde bojuje USA s teroristy (Sýrie, či co....). Asi je to teď v módě.... |
|
|
|
Hartmann napsal v č. 169: Prej tam proti taliánum bojovat budeš - Sicílie je tam 100%"Hrdina: Vidím a slyším dobře, že tam bojuješ proti Italům?!?!? Jestli to tak je, tak je to BOMBA, konečně něco novýho, originálního." - Tady je gameplay video z dema - www.gamepark.cz/blog/medal_of_honor_airborn_... |
|
|
|
Hrdina: Vidím a slyším dobře, že tam bojuješ proti Italům?!?!? Jestli to tak je, tak je to BOMBA, konečně něco novýho, originálního. | |
|
|
Už se blíží vydání dalšího MoH - a tady máte demo - www.gamepark.cz/demoverze_medal_of_honor_air... | |
|
|
Co si myslite o Il-2 Sturmovik 1946? | |
|
|
Ten link na BK portal je www.bkportal.com |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce