Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
Já to hraju už přes dva měsíce nebo tak nějak. Hra dost dobrá, hlavní plus je to, že je zadarmo a neomrzí vás. Mínusy, no role lehkých tanků mi přijde podivná, pokud se dostanete do grupy těžkých tanků, tak musíte dělat scouta. Projedete mapu, objevíte nepřátele pro vaše dělostřelce a jste mrtví. Já mam v plné palbě A-20, Pz. III A a SU 85B. S posledně jmenovaným jsem naprosto spokojený a brousím si zuby na dalšího lovce tanků v řadě po něm. Na tanky jsem rezignova a dělostřelectvo mě spíše v této hře sere, takže ho hrát nebudu. K níže napsanému, Pz. II to byl porod, ten rychlopalný kanón mi přišel fakt strašný. Určitě jeďte na LT tanky. Pokud si chcete užít rychel srandu jděte do hetzera, dá se k němu dostat brzo a je to potvora co vydrží a dokáže lecco zničit. |
|
|
|
Pánové, už zhruba týden jsem seknutý u této hry: www.worldoftanks.cz/. Co do žánru je to kombinace 3D akce/simulátoru(ale to ani spíš ne) a online RPG. Hratelnost je dobrá (prakticky stejné ovládání jako tanky v Call of Duty). Ačkoliv to nejsou pouze tanky z WW2 myslím, že zájemce o obrněnou techniku té doby určitě zaujme. Jediné co bych vytknul je poměrně velká náročnost na hardware a celkem obtížnost. Já po týdnu hraní jezdím s LT vz.35, Pzkpfw II a Pzkpfw III ausf.A. Pokud se dostanu s tím posledním typem na mapu kde jsou např. těžké tanky KV tak nemám prakticky šanci si šktnout. Jinak hra je volně ke stažení, ale bohužel ne ke všem tankům se dá dostat zdarma. Některé jsou pouze za reálné peníze (tzv. prémiové). Naštěstí jich není většina a toto platí i pro některé druhy střeliva a přílušenství. Takže pokud má někdo zájem přeji příjemné hraní . | |
|
|
Hraje tady taky někdo kolekci IL-2 Sturmovik? Uvítal bych hráče do týmu. | |
|
|
Nejlepší je podle mě z leteckých simulátorů Il-2 Sturmovik 1946.Až na pár chyb je to jako v reálu. | |
|
|
Hraje někdo onlajnovku BATTLEGROUND EUROPE? Jaké jsou vaše názory a skušenosti natuto hru? | |
|
|
Práve beží test server Men of War: Assault Squad Open Beta. Odporučam je to super |
|
|
|
radas3 napsal v č. 271: Bohužel si myslím, že ani s češtinou to není dobrá hra. "Ahoj nevíte někdo jestli je na Heart of Iron 2 čeština ??" |
|
|
|
hoi.jajjun.com/articles.php?article_id=17 A Google si zkusil? |
|
|
|
Ahoj nevíte někdo jestli je na Heart of Iron 2 čeština ?? | |
|
|
radas3 napsal v č. 269: Ahoj jo hrál. Ale zklamala mě umělá inteligence. Jinak bych dal hře tak 65%. "Zdravím hráli jste někdo hru Heart of Iron 2 ?" |
|
|
|
Zdravím hráli jste někdo hru Heart of Iron 2 ? | |
|
|
Tk dneska jsem zjistil že ve hře Call Of Duty 5 je taková mise ve které jsou NAZI ZOMBICI..:-D docela zábavna mise.. | |
|
|
Hrál někdo Afrikca Korps vs. Desert Rats, docela dobrá strategie bojů v Africe... | |
|
|
MartinCBR napsal v č. 264: Ja hraju ale spis singlplayer "Hraje tu niekto Men of war? čo tak si dať partičku po nete" |
|
|
|
Hraje tu niekto Men of war? čo tak si dať partičku po nete | |
|
|
Hej Men of war je super môžem len doporučiť | |
|
|
jojo dobrá hra hlavně po síti | |
|
|
Ahoj všem, máte už někdo zkušenosti s hrou Men of War? Popřípadě jaký na Vás udělala dojem? No a pro ty kdo neví a chtejí vědět - www.abcgames.sk/?p=hry_zobraz&id=11931 Hodně zábavy ;) |
|
|
|
Zdravím Vás kolegové, tak mám konečně po letech úsilí tu čest zde oznámit, že jsem zužitkoval i zde ve fronťácké komunitě nabyté vědomosti o WW2 a s pár přáteli jsme dokončili první vydání našeho díla do Panzer Generala. Je to poměrně velké událost v našich životech a myslím, že výsledek stojí za to a obohatí i řadu z Vás a vrátí se Vám to, že jsme se tu dali dohromady. Projekt Pacific Panzer General je novou nadstavbou klasické strategické hry z druhé světové války Panzer General. Jak již název napovídá, zahrnuje tichomořské válčiště, které v původním Panzer Generalovi nebylo, a to jak formou spojeneckých kampaní, tak kampaní Osy. Toto gigantické dílo vznikalo do zveřejnění prvního vydání přes 6 let s ambicemi kompletně obsáhnout celou válku v Tichomoří a zároveň rozsahem a především kvalitou překonat vše, co kdy v rámci Panzer Generala doposud na světě vzniklo. Součástí projektu není jen hra, ale i webová prezentace s detailní dokumentací projektu a databází s rozsáhlými možnostmi pro uživatele i tvůrce projektu. Více na následujícím odkazu: hartmann.valka.cz/panzergeneral/pacpg/ |
|
|
|
neviem či to tu bolo spomenuté ale asi najlepšia strategia 2sv. vojne je Faces of war. pripravuje sa ešte Men of war ktorý sa z vydaním stále odkladá, ale čo už. Ale vrelo odporučam. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce