Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
Ještě mě napadly další dvě hry: Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad - FPS z druhé války, Německá vs Sovětská strana - boje o stalingrad. Je to především onlinovka, ale je tam i jakýsi single player. Celkem náročná na PC. Do CoD stylu to má daleko, ale pokud ti nejde jen o poskakování po mapě, tak doporučuju ;) Ukazky: www.youtube.com/watch?v=uqY860ICvLA&feat... www.youtube.com/watch?v=yNV0n7GaACg&feat... Recenze: games.tiscali.cz/recenze/red-orchestra-2-her... a předchůdce: red orechstra: ostfront 41-45 ukazky: www.youtube.com/watch?v=MgLxsx5Al9o recenze: pc.hrej.cz/recenze/red-orchestra-ostfront-41... |
|
|
|
ebydos napsal v č. 297: díky ale mě jde především o 2WW a německou stranu "Ahoj, na jednu zajímavou hru jsem nedávno narazil. Není tam německá strana, ale vietnamská a francouzská. Jedná se o válku o indočínu (1946-54). Je to COD styl ja vyšitej." |
|
|
|
historik1 napsal v č. 296: Ahoj, na jednu zajímavou hru jsem nedávno narazil. Není tam německá strana, ale vietnamská a francouzská. Jedná se o válku o indočínu (1946-54). Je to COD styl ja vyšitej."Zdravím,potřebuju poradit s výběrem hry. Chtěl bych ěco na typ Call of duty ale za německou stranu, Nerad bych hrál nějáké rpg ,prostě obyčejnou střílečku s aspoň trochou realističnosti a třeba i příběhem." Trailer: www.youtube.com/watch?feature=player_embedde... Recenze: www.czechgamer.com/recenze/487/7554-recenze.html |
|
|
|
Zdravím,potřebuju poradit s výběrem hry.
Chtěl bych ěco na typ Call of duty ale za německou stranu, Nerad bych hrál nějáké rpg ,prostě obyčejnou střílečku s aspoň trochou realističnosti a třeba i příběhem.
|
|
|
|
Thorwolf99 napsal v č. 294: Společně s Red Orchestrou asi nejlepší simulace tanků co jsem hrál. Jen škoda, že už ji po steamu nehraje tolik lidí :O "Narazil jsem na hru T 34 protiva Tigra( T34 versus Tiger) www.panzernet.net/php/index.php?topic=2435.0 " |
|
|
|
Narazil jsem na hru T 34 protiva Tigra( T34 versus Tiger) www.panzernet.net/php/index.php?topic=2435.0 |
|
|
|
Z napsal v č. 292: To jo. A příští rok druhý díl pod názvem Hetzer "To je škoda, mohli by vydat expansion packy SU 122 a SU 152." |
|
|
|
messerschmitt 262 napsal v č. 290:
"to je hra???"
Hans_7120 napsal v č. 291: To je škoda, mohli by vydat expansion packy SU 122 a SU 152. "Ne, stíhač tanků ." |
|
|
|
messerschmitt 262 napsal v č. 290: Ne, stíhač tanků . "to je hra???" |
|
|
|
ramasa napsal v č. 285: to je hra??? "a mám su-100" |
|
|
|
Hans_7120 napsal v č. 288: není zač, :) no zezačatku sem myslel že mě rupne cévka v hlavě z toho tanku "Takže díky je vidět, že už s ním trochu naježděno máš" |
|
|
|
Pellini napsal v č. 287: V té hře se dějou takové věci pořád. Například předevčírem mě také někdo zapálil střelou do věže!!! Člověk to musí brát s humorem a nadsázkou a ne jako reálný simulátor jinak je to naprosto bez šance se u toho pobavit. Ale jak říkáš občas se dá rozsekat to co bys ani v nejmenším nečekal. Jinak zaplaťpánbů ten delší kanón jsem včera udělal a ta penetrace je vážně znát a tvá rada nehnat se s tím šnekem moc dopředu také a sklízím tak první ovoce. Takže díky je vidět, že už s ním trochu naježděno máš. "na druhou stranu ten tank někdy překvapí jednou na me z kazde strany najelo jedno IS jedno KV a VK a všechny sem je sudnal až sem čučel co ten tank najednou vydržel , a pak zas mě jednou ze předu prostřelil pzIV a zapalil mě motor to sem pak taky čučel jak puk" |
|
|
|
Hans_7120 napsal v č. 284: no mám taky Tigera a je to sním celkem porod to jo, ale sním se prostě musíš naučit hrát jo a bez toho lepšiho děla si sním moc nezahraješ, až budeš mít lepší dělo tak první co je nehraj sním jako s težkým tankem, ten tank prostřeli skoro cokoliv... tiger ma strasne presny dělo co celkem dobře penetruje takže nejlepší je se držet za nějakýma težkýma tankama jako je IS atd.. a střílet to z dálky nebo se za něco schovat. spíš mě to přijde jako takobé TD, ale on není špatný no jen to prostě není tiger jako za valky no." Kdyby byly nějaké tipy dejte vědět pls." na druhou stranu ten tank někdy překvapí jednou na me z kazde strany najelo jedno IS jedno KV a VK a všechny sem je sudnal až sem čučel co ten tank najednou vydržel , a pak zas mě jednou ze předu prostřelil pzIV a zapalil mě motor to sem pak taky čučel jak puk |
|
|
|
ramasa napsal v č. 285: Já právě taky ne. Dokud jsem byl na středních tancích tak to šlo ale teď...no zkusím vyexpit dělo. Mám totiž tu krátkou osmaosmdesátku a zdá se mi že to nestačí, takže ještě zkusím tohle a snad půjdou ty mrchy likvidovat snáz. Jinak samozřejmě nedělám si iluze na takový Maus to stačit nebude to je mi jasný. Tak dík apoň za opověď. "Jinak nevím já zatím s penězi problémy neměl nikdy." |
|
|
|
Hmm no já teď dlouho nehrál a mám su-100. Ale s tím jsem se do mínusu nedostal nikdy. Jedna možnost je si zaplatit prémiový učet a budeš dostávat více peněz jako při první výhře v ten den. Jinak nevím já zatím s penězi problémy neměl nikdy. | |
|
|
ramasa, pellini: Chlapi, hrajete ještě WoT? Já už jsem konečně aspoň na Tigeru, včera jsem namontoval Porscheturm takže už to aspoň jako Tiger vypadá, ale trápí mě jiná věc. Ta mrcha vůbec nevydělává a nemít jiné tanky tak s tím jdu do mínusu. Myslím to tak, že i když mám úspěšnou bitvu (dost hitů a přežití) tak mě opravy stojej tolik, že mi to zkrátka nepokryje. Nedovedu si představit jezdit ještě s něčím těžším. Kdyby byly nějaké tipy dejte vědět pls. | |
|
|
Je tu niekto, kto hral CFS 3? Potrebujem poradit nejaky grif na nemecku kampan. Vdaka | |
|
|
Proto jsme přesedlal na ruské Tank Huntery... mám SU-85 a to otevře i Tigera, sice pomalu ale otevře :-D. GL | |
|
|
Hans_7120 napsal v č. 280: Přesně tak mám taky pz III a je to strašnej porod vždy mě to hodí do hry kde jsou T34 nebo KV a to pak nenandělám naprosto nic "ja ten Pz III A vůbec nedávám. Většinou mě to hodí mezi o dost silnější stroje a tam pak většinou stačí jedna rána a je rozhodnuto. Jinak je pravda, že lehké tanky působí prakticky jako tykalda pro ty ostatní těžší stroje a hlavně pro dělostřelectvo. " |
|
|
|
ramasa napsal v č. 279: ja ten Pz III A vůbec nedávám. Většinou mě to hodí mezi o dost silnější stroje a tam pak většinou stačí jedna rána a je rozhodnuto. Jinak je pravda, že lehké tanky působí prakticky jako tykalda pro ty ostatní těžší stroje a hlavně pro dělostřelectvo." Já mam v plné palbě A-20, Pz. III A"
ramasa napsal v č. 279: Souhlasím, ale na kratší vzdálenost proti lehkým tankům stačí. Pravda, že naše LT 35 je proti tomu lepší kousek... "K níže napsanému, Pz. II to byl porod, ten rychlopalný kanón mi přišel fakt strašný" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce