Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej
|
|
---|---|
Mocny_Fanda napsal v č. 266: Rusko (dříve SSSR) samo o sobě se chová dost imperialisticky. "rusko je totiž vždy o krok vpřed řed imperialistickým západem" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 267: takovéhle výzvě se nedá odolat "nechtěl bys se mnou do wehrmachtu?" |
|
|
|
Saly napsal v č. 265: slišet nic, ale slyšet bych chtěl např. co je novýho.... nechtěl bys se mnou do wehrmachtu? "Co chceš slišet???" |
|
|
|
HOP napsal v č. 264: rusko je totiž vždy o krok vpřed řed imperialistickým západem "V Rusku je do 30.minut možný úplně cokoli." |
|
|
|
Saly napsal v č. 260: V Rusku je do 30.minut možný úplně cokoli. "."Původně důstojník který se zůčastlil bojů jako vojín...."Tak to by šlo ne??" |
|
|
|
Saly napsal v č. 262: Nepros a povídej "Prosimtě." |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 261: Prosimtě. " A hele...Saly se ukázal" |
|
|
|
A hele...Saly se ukázal | |
|
|
HOP napsal v č. 252: Jo mišmaš to je.Byl jsem ve voj.tech.muzeu a tahle kombinace tam byla na jedné postavě s nápisem."Původně důstojník který se zůčastlil bojů jako vojín...."Tak to by šlo ne?? "To je nějakej mišmaš, ne?" |
|
|
|
Díky za pomoct chlapy. | |
|
|
HOP:no mišmaš to je..ale mě zajímaly pak jen ty výložky...letectvo..díky | |
|
|
No jo, je fakt, že já se tu poslední dobou moc neukazoval. Ona mě ta neustála diskuze jestli je lepší Panther nebo Téčko už fakt nic nového nedávala. Tak jsem se vrhnul na militarismus v praxi Tož posílám číslo, a až něco bude, dej vědět. | |
|
|
GeorgRolf napsal v č. 245: Taky bych se jako brňák zúčastnil. Abych osobně zjistil s kým mám tu čest "Že bychom udělali sraz brněnských militaristů?" |
|
|
|
GeorgRolf napsal v č. 254: Sorráč. To byla doba kdys tady moc nebyl, pošli ma na mail svůj tel. a můžem se dohoukat na konkrétní srazík "čet. Hrad, a že jste mě nepozvali??? Darebáci" |
|
|
|
čet. Hrad, a že jste mě nepozvali??? Darebáci | |
|
|
HOP napsal v č. 251: "Případně ještě Já, kulomet od Dolínka?-" NE !!! FATAL ERROR OF MY BRAIN !!! Sága rodu kulometů od Popelínského. |
|
|
|
BUBU 247: To je nějakej mišmaš, ne? Rajtky nosili jen oficíři. Zatímco ta lodička a halena s prázdnejma výložkama ukazujou na obyčejnýho vojína. Modrá linka okolo výložek je letectvo. |
|
|
|
bubu napsal v č. 212:
" takže chytrým děkuji za zmatení........"
bubu napsal v č. 212: "¨jak to je s tím škorpionem a lk.26?? nevím, kam to zařadit.....a co Děktarev??" Pokud poněkud plaveš v odborných pojmech a vůbec základních termínech, opatři si dvě knihy od A. B. Žuka: Pistole a revolvery, Pušky a samopaly. Případně ještě Já, kulomet od Dolínka?-Nevím jistě autora. Pro celkem slušnej přehled v oboru ruční palné zbraně by to mohlo pro začátek stačit |
|
|
|
add 196 Je to přesně podle citace. No, můžu říct, že je to skoro nemožný. Jediná přestavba původně automatu na poloautomat, která nemá problémy, je přestavba Sa58. Teď si nevybavím její obchodní název. TREZOR: V zákoně je přesně vymezeno, kdo už musí mít trezor. Každopádně každý majitej střelné zbraně má povinnost ji zabezpečit proti zneužití! krádež, malý děti,..... |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 180: " www.bvs.cz/ww_ii_opakovaci_kulovnice_jugo_m24_8.ht ml co myslíte??? šla by používat jako německá puška??? Je jí podobná... a je o mnoho levnější než Kar98 www.bvs.cz/ww_ii_opakovaci_kulovnice_nemecko_mause r_98kn_8.html" Samozřejmě, že by šla. Wehrmacht běžně používal zbraně zabavené na okupovaných územích (například ČS pušky a kulomety). Pokud používaly stejný náboj jako německé, tak to nedělalo hokej v logistice ani u prvosledových jednotek. Samozřejmě později zbraně cizího původu převáděli do zálohy a okupované zbrojovky musely zavádět výrobu říšských konstrukcí. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej