Zajímavé letecké projekty
|
|
---|---|
DG napsal v č. 1185: ale jestli takovým způsobem, tak bych raději skládal ten čaj "Ale kouzlo Intertranu je v tom, že takto dokáže přeložit téměř cokoliv, včetně rozsypaného čaje..." |
|
|
|
Ne ne, bylo to v AJ. Ale kouzlo Intertranu je v tom, že takto dokáže přeložit téměř cokoliv, včetně rozsypaného čaje... Ale ta zábava co je potom při čtení, proto stojí za to to občas použít |
|
|
|
DG napsal v č. 1181: To teda luštit dá zabrat, to bych raději v originále (doufám, že to nebylo v němčině, německy neumím ani žbleptnout ) "Doufám že ten odkaz bude fungovat, doporučuji každému:" |
|
|
|
Zkoušej dál, funguje to. Akorát je to přetížené, takže to chce párkrát zkusit, pak ten překlad zajisté naběhne... | |
|
|
Doufám že ten odkaz bude fungovat, doporučuji každému: www.tranexp.com:2000/InterTran |
|
|
|
DG napsal v č. 1178: "Každopádně si všimni, že se tam směšují dvě různé jednotky !" V tom co sem našel v MF DNES nebo na googlu? Já sem zítra ten článek napíšu , je tam toho hodně zajímavého... |
|
|
|
Neznáš překladový slovník Intertran? | |
|
|
Každopádně si všimni, že se tam směšují dvě různé jednotky ! | |
|
|
karaya1 napsal v č. 1175: Hmmm jasně to než přeložím (zvláště tu čínštinu) tak spadne na zemi ten meteorit co vyhubí lidstvo. Zkus mi to napsat v nějakým jazyce , kter ý bych zvládl " zkus si projít třeba toto (STFW ):" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 1173: nedá "jestli se tomu dá věřit,...?!" |
|
|
|
Worchester: zkus si projít třeba toto (STFW ): www.google.com/search?hl=cs&biw=1006&... |
|
|
|
Když už, tak kamikaze (ale pořád lepší kamikadze než kamikatze). Já mám za to, že to s Fw 190 nemá nic společného. Tahle letka byla (nebo měla být?) ustanovena pro létání na Libercích (pro neznalé sudeťácké terminologie - Reichenberg, aneb pilotovaná V-1). | |
|
|
Ted jsem se ve starém číslem MF dnes dočetl o "Hitlerových kamikadze pilotech LEONIDAS" na FW190! O této informaci jsem se poprvé dozvěděl a chtěl bych vědět jestli se tomu dá věřit,...?! | |
|
|
Isoroku napsal v č. 1087: Jestli se nemýlím tak v tomto případě by musel Me-262 být pí/2 krát rychlejší než Mustang. Takže kdyby se utkal například s P-51D a bylo to přesně podletohoto popisu musel by Me-262 dosahovat rychlosti 1100km/h "Me 262 nedokáže vymanévrovat Mustanga. Vůbec to totiž nepotřebuje. Jestliže tato letadla odstartují z jednoho bodu jablka - to myslím samozřejmě jen teoreticky - pak Me 262 nemůže Mustanga vymanévrovat, ale je o tolik rychlejší, že dokáže za stejnou dobu obletět jablko, kterou potřeboval P51, aby jablko proletěl, a tak se dostal na druhou stranu. Iniciativu měl tedy Me 262. Dokázal odbočit a znovu se dostal do pozice vhodné k dalšímu útoku - a to vše mimo dostřel našich zbraní. Pilot P 51 sice dokázal ostřeji odbočit než Me 262, který byl přilepen za ním, a tak se ho zbavit, ale to byl jen obranný manévr a Me 262 měl rychlost a iniciativu, a proto mohl znovu naletět do pozice a zaútočit." |
|
|
|
To Isoroku: nevíš, kdy se měl odehrát onen Meyerův boj s Me 262? Já zatím našel jen jeho utkání s Ar 234. | |
|
|
Zajímavé číslo z čísla 36 APKR věnovaného Mustangům. Piloti P-51 od 8. USAF měli uznáno 123,5 zničených Me 262. Nevím ovšm, zda je to včetně těch zničených na zemi - abych byl objektivní. | |
|
|
... na Me 262 | |
|
|
karaya1 napsal v č. 1167: a to umrel 8.listopadu1944 "Udává se, že si nárokoval tři." |
|
|
|
El Scorpio (1166): Udává se, že si nárokoval tři. kolik sestrelu na me262 mel nowotny |
|
|
|
kolik sestrelu na me262 mel nowotny |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII ve vzduchu
- > Zajímavé letecké projekty