Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Ero, víš, já toho moc neviděl. | |
|
|
Langos napsal v č. 4270: Tys neviděl ČTYŘI Z TANKU A PES . Je to o Polské posádce taku T-34/85, která společně s Rudou armádou osvobozuje Polsko. To jen stručně "Ještě nikdy. O čem to vůbec je?" |
|
|
|
Ondraha napsal v č. 4265: Ještě nikdy. O čem to vůbec je? "a kdo z vás viděl ČTYŘI Z TANKU A PES ?" |
|
|
|
Perry napsal v č. 4268: Já jenom po díl "most" což je šestý,ale dneska si jdu pro další dva. "mám na DVD všechny díly v ČJ" |
|
|
|
Ondraha napsal v č. 4265: mám na DVD všechny díly v ČJ "a kdo z vás viděl ČTYŘI Z TANKU A PES ?" |
|
|
|
Ero napsal v č. 4266: Abych to upřesnil." velitel Jaroš (alespoň myslím)" V knize byl velitelem tanku č.102 Vasyl Semen, ten padl v bitvě a po té na jeho post velitele tanku nastoupil Jenda Kosů. A ve filmu byl velitelem tanku Olgierd Jarosz a po té Jenda. Ero nezapomněl jsi na někoho? Ještě je tam Marusja Ogoňok,Lidka,Tomáš Červeňák,Černovous,Vichr,generál,obergefreiter Kugel. Mimochodem jak se Vám líbí válečná komedie s Belmondem- ESO ES |
|
|
|
Ondraha napsal v č. 4265: Já to viděl x krát . Parádní seriál. Gustík, Grigorij, Janek a velitel Jaroš (alespoň myslím) a pes Šarik "a kdo z vás viděl ČTYŘI Z TANKU A PES ?" |
|
|
|
a kdo z vás viděl ČTYŘI Z TANKU A PES ? | |
|
|
Umírání za dlouhého dne-loni vysílala čt2 ve filmovém klubu.Velmi realistické! | |
|
|
ok dik podivam se | |
|
|
Pellini napsal v č. 4261: Takový "Kapitán Dabač" !! Sice ideologie to pěkně dusí, ale každému, kdo chce vidět pořádný mašiny a ne jen Shermanny s namalovanými kříži, mohu doporučit (v pátek je repríza na STV2). "Ale zpet k tematu FILMU o 2.sv.v" |
|
|
|
Ero napsal v č. 4260: "Tak to je nemilé, před přímačkama ba dokonce v prváku" ted vychzím zakladku a prijimacky nedelam Ale zpet k tematu FILMU o 2.sv.v |
|
|
|
Pellini napsal v č. 4259: Tak to je nemilé, před přímačkama ba dokonce v prváku "A za ty vyjmenovana slova se omlouvam uz jsem je skoro pozapomel" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 4254: Jelikoz mam starou klavesnici kera neco zazila tak ty carky nedelam protoze nektere ani nefunguji "Už jste brali ve škole háčky,čárky,velká písmena a vyjmenovaná slova?" A za ty vyjmenovana slova se omlouvam uz jsem je skoro pozapomel |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 4257: Na to se dívej, stojí to za to , alespoň mě se hrozně líbí a všechny díly znám nazpaměť "Díky,teď už mám dost informací A myslím že ten seriál budu sledovat..... Docela mě to zajímá..." |
|
|
|
Worchester napsal v č. 4251:
"Zkus se mrknout sem www.fronta.cz/forum.php?tema=108 "
Pellini napsal v č. 4252:
"kratce řeceno je to o vísadkove rote ktera prochazí valkou v evrope od vísadku v normandii az do konce valky"
Ero napsal v č. 4256: Díky,teď už mám dost informací A myslím že ten seriál budu sledovat..... Docela mě to zajímá... "Tady je víc www.filmcity.cz/bratrstvo/default.asp" |
|
|
|
Pellini napsal v č. 4252: Ale opravdu jen krátce . Tady je víc www.filmcity.cz/bratrstvo/default.asp "kratce řeceno je to o vísadkove rote ktera prochazí valkou v evrope od vísadku v normandii az do konce valky" |
|
|
|
Pellini napsal v č. 4253: Myslím že je to Toccoa "ve výcvikovem tabore v Toococe " |
|
|
|
Pellini napsal v č. 4252:
"kratce řeceno je to o vísadkove rote ktera prochazí valkou v evrope od vísadku v normandii az do konce valky"
Pellini napsal v č. 4253: Bez urážky. Už jste brali ve škole háčky,čárky,velká písmena a vyjmenovaná slova?"a vlastne to zacina ve výcvikovem tabore v Toococe ( ale nivim jak se to pise )" Kdeže byl ten tábor? |
|
|
|
a vlastne to zacina ve výcvikovem tabore v Toococe ( ale nivim jak se to pise ) |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce