Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Worchester napsal v č. 4291: Tak aspoň něco... Atentát znám nazpaměť a Práče taky dávali nedávno,ale Zbraně pro Prahu jsem doposud neviděl.... "Tak jsem obdržel po dlouhém čekání email od TV Prima, ta v něm píše,že se tento (možná příští) rok chystají vysílat čs. poválečné filmy (jako Atentát,Práče,Zbraně pro Prahu,apod.). Mnou uvedené filmy nebudou vysílat." Je to dobrý film?
Kreml napsal v č. 4290: Tím chceš říct že se ti líbí ten nový ? Co se ti na něm líbilo?"Pearl Harbor (i ten starsi)" Tím starším myslíš Tora Tora Tora,ne?
Kreml napsal v č. 4290: Projdi si předchozí diskuze v tomto tématu a zjistíš že si skutečně nenáročný divák. "spousta dalsich a skoro vsechny byly supr!! " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 4227: Tak jsem obdržel po dlouhém čekání email od TV Prima, ta v něm píše,že se tento (možná příští) rok chystají vysílat čs. poválečné filmy (jako Atentát,Práče,Zbraně pro Prahu,apod.). Mnou uvedené filmy nebudou vysílat. "Tak jsem se konečně ptal,pomocí emailu, Tv Nova, Prima, ČT, Filmbox jestli budou vysílat filmy Dny zrady, Nepřemoženi, Uloupená hranice a seriál Čtyři z tanku a pes. Z TV Prima mi neodpověděli. Z ČT mi odpověděli,ale na vysílání těchto filmů/seriálu nemají práva. Z Novy mi odpověděli, že je z komerčních důvodů, nebudou vysílat. No asi by jim to zkazilo koláče . Z Tv Filmbox mi odpověděli, že Dny zrady budou vysílat v nejbližší době." |
|
|
|
Ja videl hodne dobrych filmu-napr.: Zachrante Vojina Ryana,Hartova valka,Pianista,Schindleruv seznam,Ponorka U571,Nepritel pred branami,Pearl Harbor (i ten starsi),Bitva o Midway atd...atd...atd...spousta dalsich a skoro vsechny byly supr!! |
|
|
|
já hodnotím všechny díly na 100%...mají děj, atmosféru a realističnost....(a ta reklama je vážně hrozná) | |
|
|
Worchester napsal v č. 4287: Taky zajímavý díl. Myslím že ho režíroval Tom Hanks "Mě se kromě již zmíněného Day of days líbili i Křižovatky" |
|
|
|
Ero napsal v č. 4286: Myslím, že zažít "válku bych nechtěl" je výztižnější
" zažít Bastogne bych teda nechtěl"
Ero napsal v č. 4284: Mě se kromě již zmíněného Day of days líbili i Křižovatky " Day of days a Carentan" |
|
|
|
Perry napsal v č. 4285: Taky perfektní, krásná krajina.
"Obsazení Orlího hnízda taky nebylo špatné"
Perry napsal v č. 4285: Takovej dost realistickej, zažít Bastogne bych teda nechtěl "Nebo se mě docela líbil i díl v Bastogne..." |
|
|
|
Obsazení Orlího hnízda taky nebylo špatné. Nebo se mě docela líbil i díl v Bastogne... | |
|
|
Já mám Bratrstvo na DVD v originále, a rozhodně je to lepší než dabing. Jednou jsem to slyšel v češtině a moch jsem se usmát . Podle mě jsou nejlepší díly Day of days a Carentan i když ardeny taky nejsou špatný | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 4279: ještěže mám všech 10 dílů na kazetách... "Tak se mi zase dostalo ke sluchu že nova připravuje Bratrstvo Neohrožených... " ano,na Nově to ne vždy s dabingem dopadne dobře.... |
|
|
|
Worchester napsal v č. 4280: asi jo....tak jinak: televizní verze je blbě sestříhaná že z toho nikdo nepochopí vo co go...já to mam na DVD a je to paráda "Za tohle může tvůrce filmu, nikoli TV, která ho vysílá" |
|
|
|
"Střílej, střílej, poslechni svého pána........ au" | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 4279: Ano již od 4.dubna (úterý) někdy kolem 22 hodiny"Tak se mi zase dostalo ke sluchu že nova připravuje Bratrstvo Neohrožených..."
Mocny_Fanda napsal v č. 4279: Za tohle může tvůrce filmu, nikoli TV, která ho vysílá
" dopadne jako Pán Prstenů (špatně sesříhaný"
Mocny_Fanda napsal v č. 4279: Ano, Nova špatně dabuje filmy. Stačí si vzpomenout na film Černý jestřáb sestřelen "příšerný dabing" |
|
|
|
Tak se mi zase dostalo ke sluchu že nova připravuje Bratrstvo Neohrožených... jestli to dopadne jako Pán Prstenů (špatně sesříhaný a příšerný dabing) tak nováky přetrhnu vejpůl... |
|
|
|
bubu napsal v č. 4276: Od hymny SSSR, až po Třicet případů majora Zemana "je toho tam i víc docela by mě i zajímalo, kde toho tolik vyhrabali" |
|
|
|
Ero napsal v č. 4271: Zpočátku měli tank T34/76 než jim ho Německá artilerie na zkušebním prostoru rozstřílela. "Je to o Polské posádce taku T-34/85" |
|
|
|
Ondraha napsal v č. 4274: ale funguje, je toho tam i víc docela by mě i zajímalo, kde toho tolik vyhrabali "www.budovatel.cz/ ta adresa mi ero nefunguje" |
|
|
|
Byl by tu někdo tak hodnej a poslal mi znělku k filmu čtyři z tanku a pes přes icq? 274-045-741 | |
|
|
Ero napsal v č. 4273: Ale nepřišel. Vždyť se to dá půjčit na dvd skoro v každé půjčovně, takže si to může vynahradit. "Tos přišel o hodně" www.budovatel.cz/ ta adresa mi ero nefunguje |
|
|
|
Langos napsal v č. 4272: Tos přišel o hodně, je to výborný. A ta písnička www.budovatel.cz/ a v sekci písně, hned šestá, jsou tam jak slova, tak píseň v mp3 formátu. "Ero, víš, já toho moc neviděl" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce