Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Worchester napsal v č. 4492: Myslím že se 3.řada natáčí již delší dobu. "Tak pro příznivce první republiky a Četnických humoresek mám dobrou zprávu. Čet.humoresky 3.řada se již natáčejí a děj má zasahovat i do konce r.1938." |
|
|
|
Tak pro příznivce první republiky a Četnických humoresek mám dobrou zprávu. Čet.humoresky 3.řada se již natáčejí a děj má zasahovat i do konce r.1938. | |
|
|
fusilier napsal v č. 4487: Bude tento díl reprízován? "Dívali jste se dneska někdo na tři krále?" |
|
|
|
Tento seriál vysílala ČT někdy před pěti nebo šesti lety. | |
|
|
Dzin napsala v č. 4488: Nu což stejně už vím jak to dopadne ale zajímavé by mohlo být podání, zatím se mi to zdálo vcelku až na detajly slušné "Jasně. Jsem zvědaví jak to bude vypadat dále." |
|
|
|
fusilier: Jasně. Jsem zvědavý jak to bude vypadat dále. Dzine dzine, já z těch tvých hrubek jednou padnu čet.Hrad |
|
|
|
Dívali jste se dneska někdo na tři krále? | |
|
|
Algernon: Hodnost ztrácí automaticky po dobu výkonu trestu. Po jeho uplynutí ji zase nabývá v původní výši. Pouze v případě, že je potrestán i ztrátou hodnosti ne. Tedy není degradován, toliko po dobu výkonu trestu nevyužívá hodnost. | |
|
|
Langos: Vůbec ne. Po tom, co je odsouzený ztrácí po dobu trestu svojí hodnost a je tedy roven s ostatními vězni. K nástupu trestu se odebral po vynesení rozsudku, tedy ihned od soudu a proto byl v uniformě, tedy v oblečení v jakém byl. Ty se jako věžeň dostavíš k nástupu trestu v oblečení, jakém chceš nebo můžeš. Takže tohle nějak přehnané nebylo. Navíc to museli filmaři udělat, aby bylo jasné, že je to opravdu velké zvíře. | |
|
|
Dzin napsala v č. 4477: Ale asi trochu přehnaný ne? Když šoupli vysokýho generála do normálního vězení a ještě ho tam vedli v uniformě. Ale jinak dobrej. "Povedený film." |
|
|
|
Sice to není film o WW2 a ani válečný, ale jestli jste se dnes nedívali na Poslední pevnost na nově, tak to byla chyba. Povedený film. | |
|
|
bubu napsal v č. 4458: Nevím jak je to nadabovaný ,ale pokud to máte jako já přepálený z originálu s titulkama, tak se nedívejte na titulky, ale poslouchejte pečlivě angličtinu toho ,kdo mu tu kulku vytahuje. Jinak nechápu jak se někdo na to může dívat , když je to nadabovaný. "já slyšel, že je odražená, hádat se nebudu, nahraný to nemám" |
|
|
|
rapidshare.de/files/16286872/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16308745/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16317040/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16287081/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16290877/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16300560/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16298099/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16308778/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16313979/STALINGRAD_1993... film STALINGRAD na stiahnutie kto ma zaujem | |
|
|
bubu napsal v č. 4469: Jo, to je fakt "FG-42" |
|
|
|
Ero napsal v č. 4468: pistole nebo FG-42 "Když se nad tím člověk zamyslí, co to mohlo být jiného v Normandii " |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 4467: Když se nad tím člověk zamyslí, co to mohlo být jiného v Normandii "To že se jedná o MP40 byl samozřejmě pouze odhad, mohlo to klidně být něco jiného." |
|
|
|
Ero napsal v č. 4466: Stojím si za tím že ten zvuk střelby měl spojitost s událostí kterou tady pitváme."ten zvuk boje, doléhal z jiné části města" To že se jedná o MP40 byl samozřejmě pouze odhad, mohlo to klidně být něco jiného. |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 4464: ten zvuk boje, doléhal z jiné části města, těžko je možné poznat že to byla MP40 "myslím že zvuk střelby patřil MP40.. " |
|
|
|
Na pistolový projektil to bylo myslím krátké,zvukovou kulisu nemůžeš brát v potaz,ve městě se bojovalo. Tak jsem na to kouknul,no vypadá to prapodivně Ale asi to bude fakt pistolový projektil. |
|
|
|
Streso napsal v č. 4460: Určitě byla celá....
"Dle mého byla kulka celá,jenom se to špatně přeložilo "
Streso napsal v č. 4460: Přikláním se k variantě že z pistolového... myslím že zvuk střelby patřil MP40.."Otázkou zůstává z čeho ta kulka byla,jestli z pistolového nebo puškového náboje." V záběrech jak mu jí vytahují je moc tma, z toho to opravdu nepoznám a navíc to mám stažené v rozlišení 352 x 288 takže jsem tam skoro nic neviděl...
Ondraha napsal v č. 4457:
"Však ten kdo mu ji vytahoval mu říkal, že má štěstí, že je to jen střepina."
bubu napsal v č. 4458: Nakonec máte pravdu oba. V příspěvku 4459 jsem to nenapsal celé:"já slyšel, že je odražená, hádat se nebudu, nahraný to nemám"
Tady je...ještě štěsí že byla odražená...chytil jsi jen střepinu
|
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce