Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
Worchester napsal v č. 4492: Ta se natáčí už aspoň půl roku, teď ji už dokončuje Moskalykova dcera, to jsi spíš měl na mysli, ne? To už tu ale bylo zmíněno"Tak pro příznivce první republiky a Četnických humoresek mám dobrou zprávu. Čet.humoresky 3.řada se již natáčejí a děj má zasahovat i do konce r.1938." ![]() |
|
|
![]() |
Worchester napsal v č. 4492: Myslím že se 3.řada natáčí již delší dobu. "Tak pro příznivce první republiky a Četnických humoresek mám dobrou zprávu. Čet.humoresky 3.řada se již natáčejí a děj má zasahovat i do konce r.1938." |
|
|
![]() |
Tak pro příznivce první republiky a Četnických humoresek mám dobrou zprávu. Čet.humoresky 3.řada se již natáčejí a děj má zasahovat i do konce r.1938. |
|
|
![]() |
fusilier napsal v č. 4487: Bude tento díl reprízován? "Dívali jste se dneska někdo na tři krále?" |
|
|
Tento seriál vysílala ČT někdy před pěti nebo šesti lety. | |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 4488: Nu což stejně už vím jak to dopadne"Jasně. Jsem zvědaví jak to bude vypadat dále." ![]() |
|
|
![]() |
fusilier: Jasně. Jsem zvědavý jak to bude vypadat dále. Dzine dzine, já z těch tvých hrubek jednou padnu ![]() |
|
|
![]() |
Dívali jste se dneska někdo na tři krále? |
|
|
![]() |
Algernon: Hodnost ztrácí automaticky po dobu výkonu trestu. Po jeho uplynutí ji zase nabývá v původní výši. Pouze v případě, že je potrestán i ztrátou hodnosti ne. Tedy není degradován, toliko po dobu výkonu trestu nevyužívá hodnost. |
|
|
![]() |
Langos: Vůbec ne. Po tom, co je odsouzený ztrácí po dobu trestu svojí hodnost a je tedy roven s ostatními vězni. K nástupu trestu se odebral po vynesení rozsudku, tedy ihned od soudu a proto byl v uniformě, tedy v oblečení v jakém byl. Ty se jako věžeň dostavíš k nástupu trestu v oblečení, jakém chceš nebo můžeš. Takže tohle nějak přehnané nebylo. ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 4477: Ale asi trochu přehnaný ne? Když šoupli vysokýho generála do normálního vězení a ještě ho tam vedli v uniformě. "Povedený film." ![]() |
|
|
![]() |
Sice to není film o WW2 a ani válečný, ale jestli jste se dnes nedívali na Poslední pevnost na nově, tak to byla chyba. Povedený film. |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 4458: Nevím jak je to nadabovaný ,ale pokud to máte jako já přepálený z originálu s titulkama, tak se nedívejte na titulky, ale poslouchejte pečlivě angličtinu toho ,kdo mu tu kulku vytahuje. Jinak nechápu jak se někdo na to může dívat , když je to nadabovaný."já slyšel, že je odražená, hádat se nebudu, nahraný to nemám" ![]() |
|
|
![]() |
rapidshare.de/files/16286872/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16308745/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16317040/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16287081/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16290877/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16300560/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16298099/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16308778/STALINGRAD_1993... rapidshare.de/files/16313979/STALINGRAD_1993... film STALINGRAD na stiahnutie kto ma zaujem |
|
|
![]() |
bubu napsal v č. 4469: Jo, to je fakt"FG-42" ![]() |
|
|
![]() |
Ero napsal v č. 4468: pistole nebo FG-42"Když se nad tím člověk zamyslí, co to mohlo být jiného v Normandii " ![]() |
|
|
![]() |
Martin R. napsal v č. 4467: Když se nad tím člověk zamyslí, co to mohlo být jiného v Normandii "To že se jedná o MP40 byl samozřejmě pouze odhad, mohlo to klidně být něco jiného." ![]() |
|
|
![]() |
Ero napsal v č. 4466: Stojím si za tím že ten zvuk střelby měl spojitost s událostí kterou tady pitváme."ten zvuk boje, doléhal z jiné části města" To že se jedná o MP40 byl samozřejmě pouze odhad, mohlo to klidně být něco jiného. |
|
|
![]() |
Martin R. napsal v č. 4464: "myslím že zvuk střelby patřil MP40.. " ![]() ![]() |
|
|
![]() |
Na pistolový projektil to bylo myslím krátké,zvukovou kulisu nemůžeš brát v potaz,ve městě se bojovalo. Tak jsem na to kouknul,no vypadá to prapodivně ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce