Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Zdlouhavou a utahanou linii - no to je ten prave název !!! | |
|
|
Jasne. Na Stalag 17 se vzdy rad podivam, bohuzel jsem si ho nestihl nahrat... | |
|
|
nemetko: Ja jsem si pro sebe Tenkou cervenou linii prekrtil na Zdlouhavou a utahanou linii. Opravdu nic moc, to i Ryan mel lepe propracovane postavy. | |
|
|
Víte, že dávali Stalag 17 (dnes, ve 12:10 na ČT 1)? | |
|
|
Jenže to znovu natočení by v režii Hollywoodu dopadlo opravdu jako Pearl Harbour. The Longest Day je dostupný na videu, třeba na mém domácím |
|
|
|
Já se s chutí kouknul na včerejší BoB na Primě, škoda že před koncem mi do frekvence vlítla místní nezajímavá regionální televize . Je to klasika, zasloužila by si "znovunatočení", ale bohužel vzhledem k dnešnímu trendu se toho asi nedočkáme. | |
|
|
Nejdelší den je dostupnej na videu? | |
|
|
Tom napsal(a) v č. 564: "To Taylor: proboha remake ne! Dopadlo by to jako Tora, tora, tora! a Pearl Harbor " Možná, ale bylo by to dobrí pro to množství lidi, který tenhle snímek vzhledem na jeho starobu neviděli. V sobotu sem videl na videu TV film z produkce HBO Když utíchli trumpety. Viděl to někdo? |
|
|
|
nemetko napsal(a) v č. 563: "No ja som z vojnovych filmov ocenil iba jediny z americkej produkcie, tenka cervena linia, ostatne sa mi zdali byt prilis heroicke... " Po dobytí kopce je to OK, ale pak to jde dole vodou. Japončíci sou tam zobrazení jako ti nejvečší chudáci a to mě štve. |
|
|
|
No ja som z vojnovych filmov ocenil iba jediny z americkej produkcie, tenka cervena linia, ostatne sa mi zdali byt prilis heroicke... | |
|
|
Doufám že se Carlos díval na Vrtěti psem, mohl tam vidět něco na téma fungování demokratického režimu... | |
|
|
Já to mám na videu, takže se vztekat nemusím :) | |
|
|
Je to banda debilů, světová klasika a oni to dají o půlnoci. To už můžu jít rovnou po filmu do práce a tvářit se jak jsem ranní ptáče... | |
|
|
Jen tak pro zajímavost 14.12. v 23.45 na Primě bude "Na západní frontě klid". | |
|
|
To vanor: Souhlasim | |
|
|
V nedelu na prime pojde bitka o britaniu, takze kto ma zaujem sa moze pozriet. Podla mojho nazoru je to jeden z najlepsich filmov co som videl. Stara klasika. | |
|
|
cet. Hrad: Nejdelsi den je super. Hlavne svym zpracovanim a vypravou. Proste klasika. | |
|
|
čet.Hrad napsal(a) v č. 553: "Viděli jste film The Longest Day? Taky staršího data, klasické americké prvky, ale jinak dobrá více než 3 hodinová podívaná" Myslim, že sem ho videl. Dost bych přivítal kdyby někto natočil remake tohohle snímku. |
|
|
|
Viděli jste film The Longest Day? Taky staršího data, klasické americké prvky, ale jinak dobrá více než 3 hodinová podívaná | |
|
|
Fra Diavolo napsal(a) v č. 546: "Jak se vám líbí filmy Schindlerův seznam a Bitva o Británii." Bitva o Británii to sem nevidel a Schindelruv seznam by dost dobrej film. Jossif napsal(a) v č. 550: "čo hovoríte na Kód Navajo? ja osobne si myslím, že to bolo dosť naivné. hlavne ten koniec." Vubec celej film zavánel spíše akční než válečnou atmosférou (napr.když dou zrušit to dělostřelectvo a Cage vystříli celý japonský zákop). Ale jinač dost dobrá oddechovka. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce