Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Dzin napsal(a) v č. 574: "Jasne. Na Stalag 17 se vzdy rad podivam, bohuzel jsem si ho nestihl nahrat..." Ja sem plánoval už týden dopredu, že si ho pozru, ale bohužel, měl sem mnoho iných věci. Inač, co značí tá 17ka, číslo ubikace? |
|
|
|
Zdlouhavou a utahanou linii - no to je ten prave název !!! | |
|
|
Jasne. Na Stalag 17 se vzdy rad podivam, bohuzel jsem si ho nestihl nahrat... | |
|
|
nemetko: Ja jsem si pro sebe Tenkou cervenou linii prekrtil na Zdlouhavou a utahanou linii. Opravdu nic moc, to i Ryan mel lepe propracovane postavy. | |
|
|
Víte, že dávali Stalag 17 (dnes, ve 12:10 na ČT 1)? | |
|
|
Jenže to znovu natočení by v režii Hollywoodu dopadlo opravdu jako Pearl Harbour. The Longest Day je dostupný na videu, třeba na mém domácím |
|
|
|
Já se s chutí kouknul na včerejší BoB na Primě, škoda že před koncem mi do frekvence vlítla místní nezajímavá regionální televize . Je to klasika, zasloužila by si "znovunatočení", ale bohužel vzhledem k dnešnímu trendu se toho asi nedočkáme. | |
|
|
Nejdelší den je dostupnej na videu? | |
|
|
Tom napsal(a) v č. 564: "To Taylor: proboha remake ne! Dopadlo by to jako Tora, tora, tora! a Pearl Harbor " Možná, ale bylo by to dobrí pro to množství lidi, který tenhle snímek vzhledem na jeho starobu neviděli. V sobotu sem videl na videu TV film z produkce HBO Když utíchli trumpety. Viděl to někdo? |
|
|
|
nemetko napsal(a) v č. 563: "No ja som z vojnovych filmov ocenil iba jediny z americkej produkcie, tenka cervena linia, ostatne sa mi zdali byt prilis heroicke... " Po dobytí kopce je to OK, ale pak to jde dole vodou. Japončíci sou tam zobrazení jako ti nejvečší chudáci a to mě štve. |
|
|
|
No ja som z vojnovych filmov ocenil iba jediny z americkej produkcie, tenka cervena linia, ostatne sa mi zdali byt prilis heroicke... | |
|
|
Doufám že se Carlos díval na Vrtěti psem, mohl tam vidět něco na téma fungování demokratického režimu... | |
|
|
Já to mám na videu, takže se vztekat nemusím :) | |
|
|
Je to banda debilů, světová klasika a oni to dají o půlnoci. To už můžu jít rovnou po filmu do práce a tvářit se jak jsem ranní ptáče... | |
|
|
Jen tak pro zajímavost 14.12. v 23.45 na Primě bude "Na západní frontě klid". | |
|
|
To vanor: Souhlasim | |
|
|
V nedelu na prime pojde bitka o britaniu, takze kto ma zaujem sa moze pozriet. Podla mojho nazoru je to jeden z najlepsich filmov co som videl. Stara klasika. | |
|
|
cet. Hrad: Nejdelsi den je super. Hlavne svym zpracovanim a vypravou. Proste klasika. | |
|
|
čet.Hrad napsal(a) v č. 553: "Viděli jste film The Longest Day? Taky staršího data, klasické americké prvky, ale jinak dobrá více než 3 hodinová podívaná" Myslim, že sem ho videl. Dost bych přivítal kdyby někto natočil remake tohohle snímku. |
|
|
|
Viděli jste film The Longest Day? Taky staršího data, klasické americké prvky, ale jinak dobrá více než 3 hodinová podívaná |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce