Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
Eagle: Tak to bych šel radši s váma, než na nějaké stupidní představení našeho divadelního sboru. To se vždycky hodím marod ![]() |
|
|
![]() |
Honza: Prečo myslíš, že Pianista bol "nic moc"? Čo konkrétne sa ti na tom skvelom filme nepáčilo? |
|
|
![]() |
Nás donutili jít ze školou na Želary. Z toho na čem jsme kdy ze školou byli to bylo to nejlepší. |
|
|
![]() |
Kdo třeba viděl ten film o tom klukovi, jak se schovával ve Varšavě před němci ?? Ten se mi líbil. A bylo jich víc. |
|
|
![]() |
Na STV dávali o prázdninách dobré filmy. Kdo se díval ?? saice se na to pám trochu opožděně, ale ... ![]() |
|
|
![]() |
Jo, viděl. Nic moc, na to, jaký na něj byly kritiky..... |
|
|
Neviděl jste někdo film Pianista? | |
|
|
![]() |
curahee (1924): Mne sa to spojenie legionára s tým Nemcom vôbec nezdalo hrozné, naopak - celému filmu to pridalo veľký nádych. Humor bol veľmi originálný, ja som sa nasmial. Bojové scény boli - na tú dobu - takisto natočené dobre, viz. napr. tá úvodná v El Ksoure. |
|
|
![]() |
Glynwed napsal v č. 1915: "Škoda že nějakou komedii nenatočili taky Sověti " Jakto že ne? Já mám pocit, že veškeré sovětské válečné filmy jsou dobré komedie (a to jsem jich viděl spoustu za školních let). ![]() Především komické výkony němců stojí za zhlédnutí. Ovšem řekl bych, že forma humoru je tam v naivistickém stylu. |
|
|
![]() |
Lipton:Tak fajn,proč se to líbilo tobě? |
|
|
![]() |
curahee: No, když myslíš... |
|
|
![]() |
Lipton:Už jen sama podstata filmu je dost hrozná,a spojení legionáře s důstojníkem DAK(nositelem Rytířského Kříže)taky.Ani jsem se tam moc nezasmál,né moc,ale vůbec.. |
|
|
![]() |
curahee (1913): Mrchožrouti = Kravina, neskutečná
Prečo? |
|
|
![]() |
curahee napsal v č. 1912: Jasně "Myslíš prchající rodinku Rossenbaumových?" ![]() |
|
|
A jinak...nejlepší Haló, haló...
-Začali ho dávat na ČT2 každé úterý a čtvrtek v 18/00 |
|
|
|
![]() |
Glynwed: No jéje, policista byl opravdu nejlepší. ![]() |
|
|
![]() |
DuGalle: (1910) Nebo gestapát chtějící nechat spálit Mein Kampf. ![]() |
|
|
![]() |
curahee: Ten panzer byl původní, vypadal jako AMX-13 a také to byl AMX-13. ![]() |
|
|
![]() |
Škoda že nějakou komedii nenatočili taky Sověti ![]() ![]() |
|
|
![]() |
DuGalle napsal v č. 1910: Hej hej...to bolo celkom fajn :O))) Frantíci sú fakt experti na filmy z vojny..."Nevím jak se to jmenovalo, ale před rokem běžela jakási komedie s Belmondem, kde byla třeba Hitlerova sestra, hajlující kukačky, Hitlerův židovský velitel z 1 sv.v. apod" ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce