Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Dzin: díky !! Sice western rád nemám, ale když si to tak vychvaluješ, tak si to snad por jednou pujčím !! Třeba změním názor | |
|
|
FUJ06: Nevím jaký máš vkus. Mě se film líbí. Ovšem jestli jsi zastánce tvrzení, že když nemají Amíci převahu 10 ku jedné, tak nemohou Němce nikdy porazit, nebo tě vytočí takové detaily, jako že přesně tak, jak ukazují, reálná střelba ze samopalu nevypadá, tak jsi to raději nepůjčuj. Ale já osobně ti ho mohu jen doporučit. A pokud máš rád westerny, tak se ti tenhle film bude líbit dvojnásob. |
|
|
|
Dzin: takže to stojí za to si to pujčit !! Mam to už nějaký čas vyhlédnuté v pujčovně | |
|
|
Tak jsme si s kamarádem udělali den válečného filmu a musím říci, že jsem si opět připomněl, proč se mi tolik líbí "Kellyho hrdinové". Závěreční scéna boje ve městě super. Hlavně onen tankoví souboj, ten je naprosto perfektní a horko těžko bych hledal tankovou scénu, která by byla lepší. | |
|
|
Dnes ve 22:30 na ČT 2 je film Malena. V hlavní roli Monica Belluci. V kostce je děj příběh o dospívání jednoho chlapce v malém městečku v jižní Itálii na pozadí WW2... |
|
|
|
ale prehovarat ta nebudem,no | |
|
|
Dzin napsala v č. 1967: ide o to ze ja som tam napisal asi tri temy do diskusie,skus nieco pridat.mozno sa nieco chyti... "mato: Jde o to, aby to zaujalo i ostatní." |
|
|
|
mato: Jde o to, aby to zaujalo i ostatní. | |
|
|
Dzin napsala v č. 1965: tak si nadhod temu ktora ta zaujima. "mato: Ale zajdu, jen jsem tam obvykle nenarazím na tolik věcí, na které bych chtěl reagovat." |
|
|
|
mato: Ale zajdu, jen jsem tam obvykle nenarazím na tolik věcí, na které bych chtěl reagovat. | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 1963: hlavne pre Dzina ale moze aj pre teba. "to je otázka na mě?" |
|
|
|
mato napsal v č. 1962: to je otázka na mě? "preco niekedy(castejsie)nezajdes do "moderne zbranove systemy?"" |
|
|
|
Dzin napsala v č. 1959: podla DG zdroja mas pravdu
"mato: To je 155 mm houfnice GCT na podvozku tanku AMX 30. čet.Hrad: To je zase 30mm PL dvojče DCA umístěné na podvozku tanku AMX 13."
Dzin napsala v č. 1959: preco niekedy(castejsie)nezajdes do "moderne zbranove systemy?" "mato: To je 155 mm houfnice GCT na podvozku tanku AMX 30. čet.Hrad: To je zase 30mm PL dvojče DCA umístěné na podvozku tanku AMX 13." |
|
|
|
Ale padl,asi před dvěma týdny,cca. 50 příspěvků dozadu | |
|
|
Ještě tu nepadl název toho filmu : Mrchožrouti | |
|
|
mato: To je 155 mm houfnice GCT na podvozku tanku AMX 30. čet.Hrad: To je zase 30mm PL dvojče DCA umístěné na podvozku tanku AMX 13. |
|
|
|
dík oba | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 1955: tanky.i ked vydel som uz aj obrazok hufnice s nazvom amx30. "Mato: vím, že sou z Francie, ale oba jsou tanky?" |
|
|
|
www.ifrance.com/ArmyReco/europe/France/vehic... www.ifrance.com/ArmyReco/europe/France/vehic... |
|
|
|
Mato: vím, že sou z Francie, ale oba jsou tanky? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce