Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
FUJ06: Třeba. ![]() |
|
|
![]() |
Dzin: díky !! Sice western rád nemám, ale když si to tak vychvaluješ, tak si to snad por jednou pujčím !! Třeba změním názor ![]() ![]() |
|
|
![]() |
FUJ06: Nevím jaký máš vkus. Mě se film líbí. ![]() ![]() Ale já osobně ti ho mohu jen doporučit. A pokud máš rád westerny, tak se ti tenhle film bude líbit dvojnásob. ![]() |
|
|
![]() |
Dzin: takže to stojí za to si to pujčit !! Mam to už nějaký čas vyhlédnuté v pujčovně ![]() |
|
|
![]() |
Tak jsme si s kamarádem udělali den válečného filmu a musím říci, že jsem si opět připomněl, proč se mi tolik líbí "Kellyho hrdinové". Závěreční scéna boje ve městě super. Hlavně onen tankoví souboj, ten je naprosto perfektní a horko těžko bych hledal tankovou scénu, která by byla lepší. |
|
|
![]() |
Dnes ve 22:30 na ČT 2 je film Malena. V hlavní roli Monica Belluci. V kostce je děj příběh o dospívání jednoho chlapce v malém městečku v jižní Itálii na pozadí WW2... |
|
|
![]() |
ale prehovarat ta nebudem,no |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 1967: ide o to ze ja som tam napisal asi tri temy do diskusie,skus nieco pridat.mozno sa nieco chyti... "mato: Jde o to, aby to zaujalo i ostatní." |
|
|
![]() |
mato: Jde o to, aby to zaujalo i ostatní. |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 1965: tak si nadhod temu ktora ta zaujima. "mato: Ale zajdu, jen jsem tam obvykle nenarazím na tolik věcí, na které bych chtěl reagovat." |
|
|
![]() |
mato: Ale zajdu, jen jsem tam obvykle nenarazím na tolik věcí, na které bych chtěl reagovat. |
|
|
![]() |
čet.Hrad napsal v č. 1963: hlavne pre Dzina ale moze aj pre teba. "to je otázka na mě?" |
|
|
![]() |
mato napsal v č. 1962: to je otázka na mě? "preco niekedy(castejsie)nezajdes do "moderne zbranove systemy?"" |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 1959: podla DG zdroja mas pravdu
"mato: To je 155 mm houfnice GCT na podvozku tanku AMX 30. čet.Hrad: To je zase 30mm PL dvojče DCA umístěné na podvozku tanku AMX 13."
Dzin napsala v č. 1959: preco niekedy(castejsie)nezajdes do "moderne zbranove systemy?" "mato: To je 155 mm houfnice GCT na podvozku tanku AMX 30. čet.Hrad: To je zase 30mm PL dvojče DCA umístěné na podvozku tanku AMX 13." |
|
|
![]() |
Ale padl,asi před dvěma týdny,cca. 50 příspěvků dozadu![]() |
|
|
![]() |
Ještě tu nepadl název toho filmu : Mrchožrouti ![]() |
|
|
![]() |
mato: To je 155 mm houfnice GCT na podvozku tanku AMX 30. čet.Hrad: To je zase 30mm PL dvojče DCA umístěné na podvozku tanku AMX 13. |
|
|
![]() |
dík oba |
|
|
![]() |
čet.Hrad napsal v č. 1955: tanky.i ked vydel som uz aj obrazok hufnice s nazvom amx30. "Mato: vím, že sou z Francie, ale oba jsou tanky?" |
|
|
![]() |
www.ifrance.com/ArmyReco/europe/France/vehic... www.ifrance.com/ArmyReco/europe/France/vehic... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce