Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
čet.Hrad napsal v č. 1953: ani moc nie.su to tanky francuzkej vyroby "To je samohybná houfnice, a 13 je protiletadlové s dvěma 30mm, ne?" |
|
|
|
mato napsal v č. 1947: To je samohybná houfnice, a 13 je protiletadlové s dvěma 30mm, ne? "amx30" |
|
|
|
amx-13?dik(uz nepametam) Nemetko:ved som aj pisal ze
mato napsal v č. 1947: "film z ww2 " |
|
|
|
Kdo četl časopis Týden !! Já jsem hleděl Film o Hitlerovi, ve kterém ho ukáží s lidskou tváří !! NA to se pujdu teda kouknout !! | |
|
|
mato: (1947) Těsně vedle, byl to AMX-13. | |
|
|
Glynwed: Máš pravdu, už jsem si to našel také. | |
|
|
mato napsal v č. 1947: poznam... ale to nebol ani tak vojnovy film, ako film z doby vojny... hapes? "skoncil tak ze belmondo zdrhal na amx30(akoze tiger)pustou s tankom plnym zlata" |
|
|
|
posledny francuzky film z ww2 co som vydel skoncil tak ze belmondo zdrhal na amx30(akoze tiger)pustou s tankom plnym zlata.teda dost ubohe | |
|
|
O staré pušce jsem už vlastněn něco slyšel, ale o tom víkendu ne. Ale stejně, jenom dva.... | |
|
|
Klasická ukázka scénáře,dle ,kterého poté čerpaly akční filmy.Hlavní hrdina příjde o své blízké a mstí se. | |
|
|
to curahee: Stará puška to dzin: Philippe Noiret Nejlepší scény - esesák to dostal plamenometem do obličeje skrz zrcadlo / na konci filmu zve Noiret svého přítele domů kde jim manželka uvaří dobré jídlo (posttraumatický šok) |
|
|
|
Dzin:"Stará lovecká puška",ten film byl geniální! | |
|
|
Teď jsi nevzpomenu, ale viděl jsem relativně nedávno francouzský film z WW2. Hlavní roly hrál Jean Gaben a odehrávalo se to na jeho hradě a on zde likvidoval skupinu německých vojáků, kteří mu zabili ženu. | |
|
|
Je to o francouzském ústupu v r. 1940. Hraje tam Belmondo. Žádnej velkofilm to není, ale shlédnul jsem ho rád. |
|
|
|
Kralik napsal v č. 1937: Tak třeba Víkend na Zuydcoote "Natočili Francouzi vůbec nějakej vážnej film z WWII?" |
|
|
|
Kralik napsal v č. 1937: Jestli jo tak jsem žádný neviděl To co od frantíků znám, je dělání si prdel z okupantů Ale ne, něco bylo, jen ten název si nevzpomenu !! "Teď mě napadá - Natočili Francouzi vůbec nějakej vážnej film z WWII" |
|
|
|
Teď mě napadá - Natočili Francouzi vůbec nějakej vážnej film z WWII? | |
|
|
Nevadí, kámoš sežene !! | |
|
|
Tak nám v nemecku začali premietať film Zánik...blbé je, že zatiaľ sa nechystá premiera v Čechách... | |
|
|
Eagle: Tak to bych šel radši s váma, než na nějaké stupidní představení našeho divadelního sboru. To se vždycky hodím marod |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce