Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
Ovšem v kůži toho velitele(tuším,že to byl Vasil Sloviak)bych nechtěl být.Byl to on,co za panický úprk zastřelil dva nováčky,v dané situaci,asi nejlepší rozhodnutí.Otázkou je,jak se mu s touto myšlenkou žije dodnes? | |
|
|
Ještě jedna věc se mi líbila. Bylo to dobře proloženo ještě rekonstrukcemi bitev, nebo nějakých situaci. | |
|
|
SK napsal v č. 2011: "Hej výpovedi účastníkov boli celkom fajn, ale zdali sa mi trochu alibistické...hmmm...chyby predsa robili tí druhý " Zajímalo by mne,kdo u tebe dělal ty chyby.Všichni se shodovali na špatném ruském velení a nezájmu o počiny průzkumných jednotek(nebo špatném vyhodnocení průzkumu).Dále o špatném kontaktu s velením,a vzdálenosti od jednotek. Co se týče dobových materiálů,ty byly dost zajímavé. |
|
|
|
david gore napsal v č. 2018: Ty se jim divíš ?? "Příspěvky některých účastníků byly zkráceny, ale jinak čs. vojáci na natáčení byli s Němci seznámeni až poslední večer a nebyli z toho pžíliš nadšeni" |
|
|
|
David gore: to je jasne, jak by to asi pak vypadalo | |
|
|
SK: (2011) Začátek jsem sice nestihl, ale celkově se mi výpovědi pamětníků rozhodně takto nezdáli. | |
|
|
FUJ06 napsal v č. 2012: neviem posúdiť..na druhý si budem musieť počkať... "ale zda se mi, že druhy dil je trochu lepší !!" |
|
|
|
A inak mi je divné, že by Nemci prešli do protiútoku takým štýlom, že by napodobili protivníkov tým, že by sa valili vo vlnách...najmä, keď mali celkom slušne vybudovanú obranu...myslím, že strach má veľké oči.. | |
|
|
SK: ale zda se mi, že druhy dil je trochu lepší !! | |
|
|
FUJ06 napsal v č. 2010: Hej výpovedi účastníkov boli celkom fajn, ale zdali sa mi trochu alibistické...hmmm...chyby predsa robili tí druhý (tí, ktorý už bohužiaľ nežijú)... "zda se i to trochu nějak hrrr !! Ale ty výpovědi se mi líbí " |
|
|
|
SK: zda se i to trochu nějak hrrr !! Ale ty výpovědi se mi líbí | |
|
|
FUJ06 napsal v č. 2008: Dalo sa na to pozerať. "Tak co rikate na tu Duklu ??" |
|
|
|
Tak co rikate na tu Duklu ?? | |
|
|
Curahee: Presne tak, je tu samostatná téma, ktorú – nevedno prečo – nikto z nováčikov nevyužíva a všetky príspevky o Bratstve prúdi sem. Už som na ňu raz upozornil, v opačnom prípade nech je zmazaná. | |
|
|
Jeste k tomu dokumentu. Krev a mýtus doporučuji !! Jednou jsem to viděl a byl jsem nadšeny ČT2 16:55 | |
|
|
Byl tam StugIII,a Lt-38 jsem tam ani nezahlíd,Vránisi.O Bratrstvu je tu samostatné téma.. | |
|
|
BRUNNER: Ak je to len kvôli realistickému spracovaniu - v poriadku | |
|
|
Vrátis: To jo jak to dostala ta dakota...
20 výsadkárov upálených v lietadle - čo bolo na tejto scéne tak dobré Vránisi?
Vsecky byli stejne at uz slo z obdobi v ardenach belgie nebo francie proste i stejne oznaceni
Pokiaľ viem nemecké tanky sa v ardenských epizódach iba mihnú: v 6. iba z diaľky a v 7. je na niekoľko sekúnd vidno Tiger, takže podľa môjho názoru to až tak nevadí. |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 1999: Jagdpanther je v díle 3. a pak tam bylo něco jako STUG III. "Jedine niečo čo malo byť jagdpanther a niečo ako Marder." |
|
|
|
nic musim letet mozna vecer musim pomahat na zahrade |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce