Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
---|---|
No to je pravda, bohužel by ho někteří zprivatizovat a vytvořit třetí zasr... komerční TV. | |
|
|
Pánové u mě vede ze všech programů ČT 2. Ten kdyby nebyl, tak nepotřebuju televizi..... | |
|
|
No s TV noha je problém, normálně nečtu jejich TV program a pak zjistím že v 9:00 je nějaký trochu solidní film. V 20:00 by asi nezaplnil ty koláče na 99.999999 % | |
|
|
Mimochodem ta pasáž, kdy vezou mrtvou ženu na dvoukoláku, je v čítankách pro střední školy (autor předlohy Robert Merle). | |
|
|
Dzine, dík, ale to jsem zrovna dělal a ani jsem si nevšiml, že to dávaj. Tak že jsem zas o něco přišel... | |
|
|
Jamamoto: V úterý 25.1. na nově v 9:30 "Víkend na Zuydcoote". | |
|
|
No jo Dzine, ale kdy, kde a hlavně co to dávali???? | |
|
|
Jamamoto: To jsi celkem docela o dost přišel. Poměrně solidní válečný film, dodržující většinu standartních postupů. Docela příjemně překvapil. | |
|
|
BRUNNER: Ja sa hlásim...a je to celkom dobré... | |
|
|
Dzin (2271): To mi nějeak uteklo. Znám s ním jen Mrchožrouty. | |
|
|
A viděli jste v úterý ten francouzský válečný film s Belmondem? | |
|
|
xfish(2269): jo, ten se povedl , měl jsem takového spolužáka, taky střílel bezvadně.... | |
|
|
Nejlepší byl ten na konci u toho kulometu | |
|
|
Dzin:Ten Film je podle knihy z které jsem ti citoval v téma ,,co by kdyby'' | |
|
|
curahee (2264): No tak to mi nějak uniklo...ale je to celkově bolest překladů, člověk se občas dozví pěkné perly. Ale jina se mi to líbilo. dobře to bylo prokládáno výpověďmi pamětníků a i záběry byly zajímavé. nejsem žádný znalec ohledně německých generálů, ale na Romellovi oceňuji jeho schopnost improvizace a hledání nestandartních postupů. | |
|
|
No bať! Že se ptáš, miluju Fuňase!!! | |
|
|
Viděli jste Velký flám? | |
|
|
Tak co jste říkali na první část dokumentu o Rommelovi?Zase nezklamal překlad,při dekorování Meči k Rytířskému kříži,v dokumentu hovořili o ratolestech... | |
|
|
K tomu Železnému kříži,minulý týden jsem ho viděl v Tescu na Zličíně jako levné DVD za 199CZK!!!! | |
|
|
Dolezal: Jo ten znám. Moc se mi líbil, bohužel jsem ho viděl kdysi v kině a od té doby nic. Jinak, byl natočený v roce 1988 ve spolupráci Barrandova a Mosfilmu. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce