Největší chyba Německa 2. sv. v.
|
|
---|---|
Dzin napsala v č. 842: Keby si sa nevenoval toľko kriketu, tak už to mohlo byť...
"Zatím nic moc. Mám jen počty britské armády na Dálném východě."
FUJ06 napsal v č. 843: jojo...skús si to sám... "Hrůza jak je těžké sehnat počty britských divizí, že " |
|
|
|
Hrůza jak je těžké sehnat počty britských divizí, že | |
|
|
giro.c: Zatím nic moc. Mám jen počty britské armády na Dálném východě. | |
|
|
Dzin to jsme to dopracovali pěkně daleko............................když se tady hádáme o takovejhlech blbostech........... a propo co ty divize? |
|
|
|
giro.c napsal v č. 830: Hmm, ale pro nás dobře
"Tam jde spíš o to, že Rader Hitlera přesvědčoval, že Britům lze zatopit i jinak než Lvounem.............bohužel (pro HItlera) myslel si, že Brity lze porazit pouze tak, že bude okupovat jejich zem..............zbytek každej zná"
Kralik napsal v č. 835: Když myslíš "Ale dá se to pochopil tak i tak" |
|
|
|
A nebo jen zmáčknu ¨ a po ní písmeno, se kterým ji chci napsat. Takže ö. | |
|
|
Eagle: ö se píše: Alt+0246 | |
|
|
Eagle: Já jsem si hledal v encyklopedii a zde je uvedeno u odkazu lvoun, že se jedná o lachtana hřívnatého. | |
|
|
Nejsem sice přírodovědec ale někde jsem slyšel že "Seelöwe" je Lvoun. Lachtan je Lowenrobbe (s přehláskovaným "o" - nevím jak se to na klávesnici píše) | |
|
|
Fuj (829): Ale dá se to pochopil tak i tak. | |
|
|
Dzin napsala v č. 833: " Sk: (832) Seelöwe je "Lachtan hřívnatý" viz. www.fronta.cz/index.php?clanek=127" myslíš toto: |
|
|
|
Sk: (832) Seelöwe je "Lachtan hřívnatý" viz. www.fronta.cz/index.php?clanek=127 | |
|
|
Dzin napsala v č. 831: Ale čoby...bol to obyčajný tuleň... "giro.c: ...Lachtanem. " |
|
|
|
giro.c: ...Lachtanem. | |
|
|
Tam jde spíš o to, že Rader Hitlera přesvědčoval, že Britům lze zatopit i jinak než Lvounem.............bohužel (pro HItlera) myslel si, že Brity lze porazit pouze tak, že bude okupovat jejich zem..............zbytek každej zná | |
|
|
Kralik napsal v č. 825: Psal jsem snad, že vývoj neprobíhal ?? "Ale to neznamená, že se o to nesnažili" |
|
|
|
giro.c napsal v č. 820: Hitler si a tyto místa brousil zuby, ale hodně operací muselo být odvoláno kvůli Barbarosse. Severní afrika by byla pro brity velká rána. Giblartar k tomu a ..... "Fuj myslím, že byli i jiná místa, kde by se dalo Britům slidně zatopit - Gibraltar, Severní Afrika, Balkán atd." |
|
|
|
SK: (823) Početní stavy britské armády jsou docela v pohodě, kdyby šlo jenom o ně, tak třeba v červnu 45 měla armáda britského impéria 9.3 milionu vojáků. Z toho asi 35 procent tvořilo RAF a RN (15 a 20) a zbytek pozemní armáda. V Anglii bylo soustředěno 5.1 milionu vojáků. Největší přispěvatelé byla indická (2.1 mil.), kanadská (0,7 mil.) a australská (0.56 mil.) armáda. Jenomže giro.c chce stavy jednotek, a to už je trochu složitější... |
|
|
|
To Karaya: Pokud jde o podobné pitoreskní souboje, je mi znám minimálně jeden souboj "létajících člunů" jap vs. USA... Japonci měli smůlu... |
|
|
|
FUJ06 (817): Ale to neznamená, že se o to nesnažili. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Největší chyba Německa 2. sv. v.