Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
![]() |
jé tank! |
|
|
![]() |
Marek napsal v č. 610: Neboj...Dzin to chviľku naťahuje, ale ako sa hovorí, tak "každá ženská sa raz spustí"..."Myslím, že svádíš marný boj. " ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
SK : Myslím, že svádíš marný boj. ![]() |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 607: Zober si napr., že má podvozok Pz 38(t), ktorý iný stíhač tankov túto vymoženosť má? "Nejde ani moc o rozměry. Vem třeba že Hetzer má plně uzavřený bojový prostor. Který jiný, podle tebe lehký, stihač tanků tuto vymoženost má?" ![]()
Já věděl, že Hetzer má čelo podvozku 60mm
však to už mám opravené... ![]() |
|
|
![]() |
SK: (606) Nejde ani moc o rozměry. Vem třeba že Hetzer má plně uzavřený bojový prostor. Který jiný, podle tebe lehký, stihač tanků tuto vymoženost má? Já věděl, že Hetzer má čelo podvozku 60mm. |
|
|
![]() |
www.achtungpanzer.com/hetzer.htm
Dz in napsala v č. 605: No a kukni na ich rozmery, hmotnosti, výzbroj, ... a ťa to tiež napadne."Podívej se na SU-85, Marder a Hetzer. A hned tě to napadne." Hetzer, je v podstate Marder III, len má "krajšiu karosériu"... ![]() |
|
|
![]() |
SK: (604) Podívej se na SU-85, Marder a Hetzer. A hned tě to napadne. |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 603: A na základe čoho usudzuješ, že má k Su-85 bližšie ako k Marderovi??? "Ale má k SU-85 blíže, než k Marderovy. Oni si toho Němci nazvali hodně a stejně to dlouho nevydrželo." |
|
|
![]() |
SK: (601+602) Ale má k SU-85 blíže, než k Marderovy. Oni si toho Němci nazvali hodně a stejně to dlouho nevydrželo. ![]() |
|
|
![]() |
Sami Nemci Hetzera najprv nazvali: Leichtes Sturmgeschütz 38 (t) |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 600: Prečo nie? Ja si myslím, že Hetzer sa nechytá na Su-85..."Počkej, tak ... hmhmh ... jednoznačne k SU-85. Marder se nechytá." ![]() |
|
|
![]() |
SK: (599) Počkej, tak ... hmhmh ... jednoznačne k SU-85. Marder se nechytá. |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 598: Ide mi o to, že JgPz I nie je plnohodnotný stíhač tankov. je to "núdzovka" (teda v Panzer Generálovi zázrak "SK: (597) Ne, myslím že Hetzer JgPz I v palebné síle a ochraně daleko překonává, než aby to byl jen lehký stihač tanků." ![]() Porovnaj si Hetzera s Marderom a Hetzer s Su-85, ku ktorému ho porovnávaš. Ku ktorému má bližšie? ![]() |
|
|
![]() |
SK: (597) Ne, myslím že Hetzer JgPz I v palebné síle a ochraně daleko překonává, než aby to byl jen lehký stihač tanků. |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 595: myslím, že 4,7cm Pak(t) auf PzKpfw I Aust B a podobné núdzové riešenia nemôžeš brať ako plnohodnotný stíhač tankov..."Sk: (592) Mě spíše přijde divné, že jsi Hetzer zařadil do stejné společnosti, jako Panzerjäger 1." ![]() |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 595: Kuknem na to... :O) "Jen mimochodem, já mám údaj, že maximální tloušťka čela podvozku Hetzeru je 60 mm...?" |
|
|
![]() |
Sk: (592) Mě spíše přijde divné, že jsi Hetzer zařadil do stejné společnosti, jako Panzerjäger 1. Jen mimochodem, já mám údaj, že maximální tloušťka čela podvozku Hetzeru je 60 mm...? |
|
|
![]() |
BRUNNER napsal v č. 593: Máš ju tam..." SK:Sprav si anketu" ![]() Hlasujte či stíhač tankov Hetzer bol ľahký, stredný alebo ťažký: www.fronta.cz/forum_ankety.php?id_anketa=121 |
|
|
![]() |
Dzin napsala v č. 591: No nieviem ako ty, ale zaradiť 16 t Hetzer s takmer 2x ťahším, lepšie vyzbrojeným a pancierovaným Su-85 do rovnakej kategórie mi pripadná divné..."SK: (590) Nemám SU-85 i Hetzer se prostě dají zařadit mezi střední představitele obrněné techniky. " ![]() |
|
|
![]() |
SK: (590) Nemám SU-85 i Hetzer se prostě dají zařadit mezi střední představitele obrněné techniky. ![]() |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…