Stíhače tanků, samohybná děla…
|
|
---|---|
jé tank! | |
|
|
Marek napsal v č. 610: Neboj...Dzin to chviľku naťahuje, ale ako sa hovorí, tak "každá ženská sa raz spustí"... "Myslím, že svádíš marný boj. " |
|
|
|
SK : Myslím, že svádíš marný boj. | |
|
|
Dzin napsala v č. 607: Zober si napr., že má podvozok Pz 38(t), ktorý iný stíhač tankov túto vymoženosť má? "Nejde ani moc o rozměry. Vem třeba že Hetzer má plně uzavřený bojový prostor. Který jiný, podle tebe lehký, stihač tanků tuto vymoženost má?"
Já věděl, že Hetzer má čelo podvozku 60mm
však to už mám opravené... |
|
|
|
SK: (606) Nejde ani moc o rozměry. Vem třeba že Hetzer má plně uzavřený bojový prostor. Který jiný, podle tebe lehký, stihač tanků tuto vymoženost má? Já věděl, že Hetzer má čelo podvozku 60mm. |
|
|
|
www.achtungpanzer.com/hetzer.htm
Dz in napsala v č. 605: No a kukni na ich rozmery, hmotnosti, výzbroj, ... a ťa to tiež napadne."Podívej se na SU-85, Marder a Hetzer. A hned tě to napadne." Hetzer, je v podstate Marder III, len má "krajšiu karosériu"... |
|
|
|
SK: (604) Podívej se na SU-85, Marder a Hetzer. A hned tě to napadne. | |
|
|
Dzin napsala v č. 603: A na základe čoho usudzuješ, že má k Su-85 bližšie ako k Marderovi??? "Ale má k SU-85 blíže, než k Marderovy. Oni si toho Němci nazvali hodně a stejně to dlouho nevydrželo." |
|
|
|
SK: (601+602) Ale má k SU-85 blíže, než k Marderovy. Oni si toho Němci nazvali hodně a stejně to dlouho nevydrželo. |
|
|
|
Sami Nemci Hetzera najprv nazvali: Leichtes Sturmgeschütz 38 (t) |
|
|
|
Dzin napsala v č. 600: Prečo nie? Ja si myslím, že Hetzer sa nechytá na Su-85... "Počkej, tak ... hmhmh ... jednoznačne k SU-85. Marder se nechytá." |
|
|
|
SK: (599) Počkej, tak ... hmhmh ... jednoznačne k SU-85. Marder se nechytá. | |
|
|
Dzin napsala v č. 598: Ide mi o to, že JgPz I nie je plnohodnotný stíhač tankov. je to "núdzovka" (teda v Panzer Generálovi zázrak )."SK: (597) Ne, myslím že Hetzer JgPz I v palebné síle a ochraně daleko překonává, než aby to byl jen lehký stihač tanků." Porovnaj si Hetzera s Marderom a Hetzer s Su-85, ku ktorému ho porovnávaš. Ku ktorému má bližšie? |
|
|
|
SK: (597) Ne, myslím že Hetzer JgPz I v palebné síle a ochraně daleko překonává, než aby to byl jen lehký stihač tanků. | |
|
|
Dzin napsala v č. 595: myslím, že 4,7cm Pak(t) auf PzKpfw I Aust B a podobné núdzové riešenia nemôžeš brať ako plnohodnotný stíhač tankov... "Sk: (592) Mě spíše přijde divné, že jsi Hetzer zařadil do stejné společnosti, jako Panzerjäger 1." |
|
|
|
Dzin napsala v č. 595: Kuknem na to... :O) "Jen mimochodem, já mám údaj, že maximální tloušťka čela podvozku Hetzeru je 60 mm...?" |
|
|
|
Sk: (592) Mě spíše přijde divné, že jsi Hetzer zařadil do stejné společnosti, jako Panzerjäger 1. Jen mimochodem, já mám údaj, že maximální tloušťka čela podvozku Hetzeru je 60 mm...? |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 593: Máš ju tam... " SK:Sprav si anketu" Hlasujte či stíhač tankov Hetzer bol ľahký, stredný alebo ťažký: www.fronta.cz/forum_ankety.php?id_anketa=121 |
|
|
|
Dzin napsala v č. 591: No nieviem ako ty, ale zaradiť 16 t Hetzer s takmer 2x ťahším, lepšie vyzbrojeným a pancierovaným Su-85 do rovnakej kategórie mi pripadná divné... "SK: (590) Nemám SU-85 i Hetzer se prostě dají zařadit mezi střední představitele obrněné techniky. " |
|
|
|
SK: (590) Nemám SU-85 i Hetzer se prostě dají zařadit mezi střední představitele obrněné techniky. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Obrněná technika
- > Stíhače tanků, samohybná děla…