Moje oblíbená střelná zbraň
|
|
---|---|
Tak pánové, pokud byst někdo byl tak hodnej a pokusil se mi helfnout s tou záhadou(alespoň pro mne), obrázky najdete na: sweb.cz/ondrej_bilek/Snimek.jpg a na sweb.cz/ondrej_bilek/Snimek018.jpg .Jedná se pouze o torzo bez hlavně a zásobníku, nátěr je nový po odrezení a zbavení zeleného evidentně nepůvodního emajlu. Nicméně podle zbytků barvy byla zbraň původně černá. Takže budou vděčný za jakýkoliv názor, radu, či tip, kde pátrat dál! Díky | |
|
|
Ragazi, to už jsem našel, onen browning má tu samou ráži. Vím, že u toho byla i tebou zmiňovaná dvojice. O té pistoli se ale moc neví. Právě ona by ale měla být kopií zmiňovaného browningu. Ale už mám fotky, potřebuji je nějak jen dostat sem. Mohu je poslat e-mailem | |
|
|
Japonec mít rád Xfish, neudělat z něj sushi... | |
|
|
Jamamoto: nevím jestli to byla kopie browningu, ZB nabízela armádě v roce 1919 pistoli ráže 6,35. To je ráže tak na odhánění komárů a ne pro armádu. Konstrukce Rolčík + Kadlec. Viz "Československé pistole 1918-1985" | |
|
|
Xfish mít rád Japonce | |
|
|
xfish5 moc dík za nabídku, určitě ji budu potřebovat. Jednak nejsem žádnej internetovej expert, jednak ta pistole je pro mne záhada. Musím počkat, až mi brácha pošle tu fotku(blbec jsem ji omylem vymazal), prohledal jsem toho už plno ale nikde jsem to nenašel. Mohla by vycházet z níže zmiňovaného browningu, někde jsem se dočetl, že brněnská zbrojovka měla údajně v roce1919 vyrobit cca okolo 1000 kusů pistole, která kopií toho browningu byla a měla ji nabídnout naší armádě. Ta ale neměla zájem (malá ráže a účinnost). Kolik těch pistolí ale opravdu bylo vyrobeno a jaký měly osud už jsem se nedopátral. Zatím je to jediná stopa kterou mám. Uvítal bych případné informace o té brněnské pistoli, fotky toho browningu (teď opravdu nevím, jestli to byl vzor 1906, nebo 1910) popřípadě odkazy...prostě cokoliv!!!Fotku dodám, jakmile to půkde! |
|
|
|
Jamamoto: Já Ti pomohu, jen se ptej. | |
|
|
Dík, za radu, musím se pořád učit! Jinak se mi povedlo tu fotku asi omylem vymazat, jako na potvoru ji nemůžu teď najít. Tak chvilku strpení a zkusím ji sem dát.Opravdu bych v tomto směru přivítal pomoc! | |
|
|
Jamamoto: Když klikneš na ikonku vlevo vedle červeného křížku (POZOR, smaže tento příspěvek) úplně v pravo záhlaví tvého příspěvku (Editace tohoto příspěvku), tak potom stačí jen trochu srolovat dolu a je zde o vkládání všeho plně vysvětleno. A nebo můžeš poprosit někoho z moderátorů, jestli, když by jsi jim obrázek poslal, by ho sem dali. |
|
|
|
Mám fotku torza pistole. Vypadá to jako nějaká odvozenina browningu zezačátku století(teď nevím, jestli mod.1906,nebo 1910).Hledal jsem v knížkách, ptal jsem se lidí, kteří zbraním pdocela dost rozuměj,ale nikde jsem to nenašel a nikdo mi to nedokázal spolehlivě určit. Nevím, jak sem tu fotku dostat. | |
|
|
Jamamoto: Spíše máš napsat rovnou dotaz a někdo se už chytne. | |
|
|
Pánové , hledám odborníka na pistole. Potřeboval bych něco určit. Ujme se mne někdo? | |
|
|
040 60 cm Morser "Karl-Gerat" a www.mujweb.cz/www/bartsimpson/delanemecko/Do... To je moje nej |
|
|
|
Gryzlov napsal v č. 233: Já jen jestli nemyslíte ruční... "Bych písk, že jo!" |
|
|
|
Levant napsal v č. 232: "patří mezi střelné zbraně i dělo? " Bych písk, že jo! |
|
|
|
patří mezi střelné zbraně i dělo? | |
|
|
Jsem našel novou hračku: www.ballistica.cz Pěkné. Ještě dokoupím jednu knížku a mám zábavu na dlouhé zimní večery, které právě nastaly a zase mě dlouho "neuvidíte" |
|
|
|
Sorge vis moderne zbranove systemy... dakujem | |
|
|
Téma: Odstřelovací pušky Sorge 12.12.2004 21:49 Akú ostrelovaciu pušku by ste si vybrali? |
|
|
|
Bart S. napsal v č. 226: "walther ppk" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Moje oblíbená střelná zbraň