Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců
|
|
---|---|
DG napsal v č. 2377: JO!!!!!! "Jseš si tím jistý?" |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 2375: Proto jsem to dělal, jednoduchá osvěta tam, kde to chybí. Na Panther človek najde tisíce odkazů, ale na Chi-Ro snad ani jeden. Jsou tam chyby a zejména ty nejstarší profily jsou na nic, ale stále to někomu může pomoci. "DG, ty stránky patří k mým oblíbeným, hlavně pro "méně atraktivní" země, jako Japonsko, Maďarsko a pod., to je málokde." |
|
|
|
bubu napsal v č. 2373: nikde jsem nenapsal, že je mbbb blbej a to si taktéž vyprošuji. Pouze je smutné, že betonové názory přežívají ještě desítky let poté, co síla betonu zanikla pod pásy obrněné techniky.
"možná sem blbej já s mbbb jako zastánci opevnění,"
bubu napsal v č. 2373: Jseš si tím jistý? "a jelikož opevnění nebylo nikdy použito" |
|
|
|
bubu napsal v č. 2373: neřeš je, nemá to valného významu "pánové.....možná sem blbej já s mbbb jako zastánci opevnění, a nebo vy jako zastánci ůtočné vozby...máme určitou pravdu....v obou směrech, a jelikož opevnění nebylo nikdy použito, je zajímavé jak to porovnáváte s tanky......" |
|
|
|
DG, ty stránky patří k mým oblíbeným, hlavně pro "méně atraktivní" země, jako Japonsko, Maďarsko a pod., to je málokde. | |
|
|
DG napsal v č. 2371: "Ale mě právě začalo" mě už to nudí. Vedu zde "filipiku proti misomusům" |
|
|
|
pánové.....možná sem blbej já s mbbb jako zastánci opevnění, a nebo vy jako zastánci ůtočné vozby...máme určitou pravdu....v obou směrech, a jelikož opevnění nebylo nikdy použito, je zajímavé jak to porovnáváte s tanky...... | |
|
|
YAMATO napsal v č. 2370: "No ano, je zřejmé, že ke konversi nedojde" To se musí postupně, až mu američani seberou Budvar, začne pít normální pivo. A za pár let taky pochopí hluboký omyl vkládat nějaké naděje do betonu. mbbb pamatuj, že ocel je silnější než beton |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2369: Ale mě právě začalo "Už mě to nebaví." |
|
|
|
No ano, je zřejmé, že ke konversi nedojde | |
|
|
DG napsal v č. 2367: "Jistě, a opět se vracím na začátek, aneb kde ta branná moc mohla být, kdyby se nervaly těžké peníze do těžkého opevnění." a stále - jeden o voze, druhej o koze, aneb hodinky jako holinky, obojí se natahuje. Už mě to nebaví. |
|
|
|
DG napsal v č. 2361: myslíš?? no nevím, kdo zde mluvil o budoucnosti? "Jo jo, budoucnost je v opevnění " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2363: Jistě, a opět se vracím na začátek, aneb kde ta branná moc mohla být, kdyby se nervaly těžké peníze do těžkého opevnění. "WH mebyl nafukovací, stejně jako československá branná moc" |
|
|
|
DG napsal v č. 2364:
"A co myslíš, že používali Němci? V té době překvapivě pouze lehké a střední tanky..."
mbbb napsal v č. 2365: "československé " |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 2362: československé "Bubu, víš, jaké měli tanky Němci? Třeba při vítězném západním tažení?" |
|
|
|
bubu napsal v č. 2357: A co myslíš, že používali Němci? V té době překvapivě pouze lehké a střední tanky... "Vzhledem k tomu že sme používaly lehké s střední taky, byly naše šance mizivé" |
|
|
|
DG napsal v č. 2359: "Že by byl Wehrmacht nafukovací a neměl předem dané síly? " WH mebyl nafukovací, stejně jako československá branná moc |
|
|
|
Bubu, víš, jaké měli tanky Němci? Třeba při vítězném západním tažení? | |
|
|
mbbb napsal v č. 2356: Jo jo, budoucnost je v opevnění "je vidět že stále zastánci útočné vozby argumentují stejnými, stejně vyčpělými argumenty " |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 2358: Podíváš-li se na můj profil, dostaneš odpověď "Mimochodem, DG, nejsou náhodou World of Armors tvoje stránky?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců