Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců
|
|
---|---|
mbbb napsal v č. 2391: Už takhle je tu dost srandy, víc by mohlo poškodit bránici "už tady dlouho nebyl " |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 2381: "Ano, obzvlášť Japonce mám rád...pravda, někdy je asi poněkud přeceňuju, ale to se u japanofila dá čekat " tohle sem právě četl jinde : Čínská lidová republika slaví 60.výročí vítězství nad Japonskem U příležitosti oslav 60. výročí vítězné války čínského lidu proti japonské agresi a světového lidu proti fašismu, uspořádal velvyslanec Čínské lidové republiky pan Tang Guoqiangy recepci. Oslava se konala v prostorách Čínského velvyslanectví v Praze. Při uvítacím projevu pan velvyslanec zdůraznil potřebu boje za mír. Vyčíslil nesmírné ztráty na lidských životech, které si japonská agrese vyžádala včetně značně vysokých materiálních škod. Vyzdvihl podíl ostatních zemí na likvidaci fašismu. Vyjádřil vděčnost našim veteránům, kteří se na likvidaci fašismu osobně podíleli. Jeho přijetí i jeho spolupracovníků bylo velmi srdečné. ČsOL a SVV ČR ocenilo jejich spolupráci předáním pamětní vázy a vojenskému přidělenci byly předány pamětní medaile obou sdružení. |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2389: O německých obranných opatřeních v okolí Ostravy se dočteš leckde a jak dopadla Ostravská operace snad víš... "pověz mi tvou verzi o opevnění a Ostravské operaci." |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 2393: to bylo velký rozšíření, stačilo by ve 40tých letech "V 50 letech...no, škoda, že Adolf měl naspěch." |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2394: sem puntičkář, ale jen v tomhle směru.... "neřeš každou broskvovinu " |
|
|
|
bubu napsal v č. 2390: neřeš každou broskvovinu "To sem netvrdil!!!!!!!!pouze po úplném dokončení....." |
|
|
|
V 50 letech...no, škoda, že Adolf měl naspěch. | |
|
|
DG napsal v č. 2387: klidni se "jj, vemte si svoje opevnění do septik tématu a tam se vzájemně utvrzujte v tom, jak bylo skvělé a nepřekonatelné " |
|
|
|
DG napsal v č. 2388: "Podivenovi " už tady dlouho nebyl
DG napsal v č. 2388: i když je to možná divný, zde musím souhlasit "sudetského dobytka" |
|
|
|
DG napsal v č. 2387: To sem netvrdil!!!!!!!!pouze po úplném dokončení..... " jak bylo skvělé a nepřekonatelné " |
|
|
|
DG napsal v č. 2380: pověz mi tvou verzi o opevnění a Ostravské operaci. Znám jich několik "A o Ostravské operaci jsi v životě neslyšel, že" |
|
|
|
A tohle téma zase necháme Podivenovi pro obhajobu nároků sudetského dobytka... | |
|
|
jj, vemte si svoje opevnění do septik tématu a tam se vzájemně utvrzujte v tom, jak bylo skvělé a nepřekonatelné | |
|
|
s váma je řeč.....nechte si svoje tanky pro sebe, my si necháme opevnění a pošleme se do pr***e, o.k.??? | |
|
|
bubu napsal v č. 2383: Myslet znamená ..... vědět. Bavíme se o opevnění a to použito bylo. A jak jinak, než s nevalným úspěchem. "myslel sem v původním obranném systému....Čechy" |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 2381: "Já tak trochu chápu obhajobu NAŠEHO opevnění...prostě hrdost...ono je těžké říct, že koncepce naší armády byla beznadějně zastaralá..." ach jó
mbbb napsal v č. 2374: "Vedu zde "filipiku proti misomusům" " |
|
|
|
DG napsal v č. 2380: myslel sem v původním obranném systému....Čechy "A o Ostravské operaci jsi v životě neslyšel, že" |
|
|
|
YAMATO napsal v č. 2381: Mně se to řekne snadno "ono je těžké říct, že koncepce naší armády byla beznadějně zastaralá..." |
|
|
|
Ano, obzvlášť Japonce mám rád...pravda, někdy je asi poněkud přeceňuju, ale to se u japanofila dá čekat Já tak trochu chápu obhajobu NAŠEHO opevnění...prostě hrdost...ono je těžké říct, že koncepce naší armády byla beznadějně zastaralá... |
|
|
|
bubu napsal v č. 2379: A o Ostravské operaci jsi v životě neslyšel, že "JO!!!!!!" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců