Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců
|
|
---|---|
bubu napsal v č. 2414: tyhle dva a naše eLtéčko budou asi jiný třídy tanků, ne? "zajímavý, v porovnání s jinými (T34, pz4) tanky opravdu nic moc" |
|
|
|
DG napsal v č. 2415: sem hrd na svůj beton hrb a je mi po tě prd!!! "betonáři alias mbbb a bubu " |
|
|
|
DG napsal v č. 2415: ??????????????????????????????? ???????????????? "Teď jsem si toho teprve všimnul - betonáři alias mbbb a bubu - patrně stejný kmen, že? " |
|
|
|
bubu napsal v č. 2414: Běž si pokecat s Petem, srovnávačka Pz.Kpfw. 38(t) (tohle označení mbbb jistě rád ) s T-34 je opravdu chuťovka... "zajímavý, v porovnání s jinými (T34, pz4) tanky opravdu nic moc" |
|
|
|
Teď jsem si toho teprve všimnul - betonáři alias mbbb a bubu - patrně stejný kmen, že? | |
|
|
mbbb napsal v č. 2413: sakra.... "bubu, zde nemáš pravdu" zajímavý, v porovnání s jinými (T34, pz4) tanky opravdu nic moc |
|
|
|
bubu napsal v č. 2410: bubu, zde nemáš pravdu "proto nic moc....." |
|
|
|
Lt. vz 35 nebyly na svou dobu špatné, konstrukce sice trošku komplikovanější, tedy choulostivější, ale soudruzi z NDR po nich moc rádi šáhli. Konstrukce Lt vz. 38 byla lepší, tedy vynikající, ale první z nich přebírali soudruzi krátce po vzniku protentokrátu | |
|
|
bubu napsal v č. 2410: aha "proto nic moc" |
|
|
|
DG napsal v č. 2409: proto nic moc..... "Tak nic moc, že tyto tanky prošly Polskem i Francií..." |
|
|
|
bubu napsal v č. 2408: Tak nic moc, že tyto tanky prošly Polskem i Francií... "pokud vím nic moc" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2407: pokud vím nic moc.........mnohé toto vysvětluje........ proto fandim opevnění "v ČSR - ve stavbě, jediné použitelné byly škodovácké Lt. vz 35" |
|
|
|
bubu napsal v č. 2405: v ČSR - ve stavbě, jediné použitelné byly škodovácké Lt. vz 35 "a jaký byl stav tanků v tomto roce????" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2404: Což mnohé vysvětluje "ne, ale mám Čuk a Gek" |
|
|
|
DG napsal v č. 2401: a jaký byl stav tanků v tomto roce???? "Nás zajímá stav v roce 1938, jelikož po Mnichovu už se jaksi nemá smysl o nějakém opevnění bavit" |
|
|
|
DG napsal v č. 2403: ne, ale mám Čuk a Gek "Tankovou brigádu jistě máš" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 2400: Tankovou brigádu jistě máš "jenže leckde píšou různě " |
|
|
|
stanley napsal v č. 2399: přiznávám, že mě občas docela vytočil "Už takhle je tu dost srandy, víc by mohlo poškodit bránici" |
|
|
|
bubu napsal v č. 2396: Nás zajímá stav v roce 1938, jelikož po Mnichovu už se jaksi nemá smysl o nějakém opevnění bavit. "to bylo velký rozšíření, stačilo by ve 40tých letech" |
|
|
|
DG napsal v č. 2397: jenže leckde píšou různě "O německých obranných opatřeních v okolí Ostravy se dočteš leckde a jak dopadla Ostravská operace snad víš..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Československo, protektorát
- > Sudetoněmecká otázka, odsun sudetských Němců