Československé opevnění z let 1935-1938
|
|
---|---|
Nebo že by nebyli lidi?? | |
|
|
Ondra napsal v č. 6581: Copak to? Chodí přes týden málo lidí? "PRO BĚŽNÉ NÁVŠTĚVNÍKY ZEJMÉNA: MIMO ČERVENEC A SRPEN JEN VÍKENDY." |
|
|
|
ZÁSADNÍ ZMĚNY JSOU V PROVOZNÍ DOBĚ A ORGANIZACI PROHLÍDEK. PRO BĚŽNÉ NÁVŠTĚVNÍKY ZEJMÉNA: MIMO ČERVENEC A SRPEN JEN VÍKENDY. |
|
|
|
Ondra napsal v č. 6579: jaké to jsou změny?? "Vzhledem k zásadním změnám v organizaci a provozu muzea " |
|
|
|
UPOZORNĚNÍ NA ZMĚNU PROVOZNÍ DOBY MUZEA ČS. OPEVNĚNÍ – DĚLOSTŘELECKÉ TVRZE BOUDA Vzhledem k zásadním změnám v organizaci a provozu muzea oznamujeme úpravu již avizované návštěvní doby: V roce 2008 nás mohou zájemci navštívit v měsících květnu, červnu, září a říjnu o víkendech, v červenci a srpnu pak každý den. Garantované vstupy do podzemí tvrze budou vždy v 11, 13 a 15 hodin. Mimo stanovenou dobu dle možností provozovatele a pouze po předchozí dohodě. Aktuální informace o možnostech prohlídky tvrze, speciálních nabídkách, akcích a mimořádných vstupech, najdete – stejně jako potřebné kontakty – na internetových stránkách www.boudamuseum.com Společnost přátel čs. opevnění, o. p. s. |
|
|
|
Tak jsem opět zabrousil po dlouhé době na tyto stránky a děkuji za informace o připravovaných publikacích Mimochodem, Sviták neni Mirek, ale Milda. |
|
|
|
Pavel Šrámek napsal v č. 6576: "Mně se Jindřichohradecko od Mirka Svitáka hodně líbí a nějaký zásadní rozdíl oproti Fortprintu nevidím. Je ale fakt, že mne vždy spíše zajímá obsah knihy než to, jak je načančaná." obsahově se mi taky moc líbí! Již se těším na druhý díl, až ho koupím! úpravou - sazba, papír - je ale FORTprint lepčí |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6574: Mně se Jindřichohradecko od Mirka Svitáka hodně líbí a nějaký zásadní rozdíl oproti Fortprintu nevidím. Je ale fakt, že mne vždy spíše zajímá obsah knihy než to, jak je načančaná. "Já to nečetl, jen sem to měl v ruce v obchodě (koupím si to na jaře v Brně na srazu KHV), vypadá to dobře, ale úprava publikace plus kvalita papíru nic moc, stejně jako Jindřichohradecko. Zlatej Fortprint. Co vy na to?" |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6574: Já taky ne, akorát vím, že tam máme fotku švarclosky, jinak nevím, jak to vypadá. "Já to nečetl," |
|
|
|
a co Záchytný hák na Volši, jak se vám líbí? Já to nečetl, jen sem to měl v ruce v obchodě (koupím si to na jaře v Brně na srazu KHV), vypadá to dobře, ale úprava publikace plus kvalita papíru nic moc, stejně jako Jindřichohradecko. Zlatej Fortprint. Co vy na to? |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6571: kdo počká, ten se dočká.... " vono to zase nebude tak rychlý, jestli to bude letos, tak až koncem roku a naše knížky nejsou drahý " To vím, ale již delší dobu mám vyhlídlou řadu publikací, tak to vezmu jedním šmahem... |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6571: Snad budou fotografie lépe zdařilé, než je tomu doposud. "vono to zase nebude tak rychlý, jestli to bude letos, tak až koncem roku a naše knížky nejsou drahý " |
|
|
|
Hawkeye.Pierce napsal v č. 6569: vono to zase nebude tak rychlý, jestli to bude letos, tak až koncem roku"Hmmmm vzpomínky od praporu SOS Kadaň, to je voda na můj mlýn .... to zase bude průvan v peněžence, až se bude rozšiřovat knihovnička..." a naše knížky nejsou drahý |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6568: Zajímavé určitě, protože právě k tomuto hraničářskému praporu se zachovalo nejvíce fotografií včetně výrazných osobností z řad legionářů. "rozhodně bude, bude to především o stručné hostorii HP 2 RN se hlavním zaměřením na rok 38. Bude to rozsáhlé cca 200 A4 ve Wordu + 160 fotek" |
|
|
|
Hmmmm vzpomínky od praporu SOS Kadaň, to je voda na můj mlýn .... to zase bude průvan v peněžence, až se bude rozšiřovat knihovnička... |
|
|
|
Fuky napsal v č. 6567: ad 1) Beneš a kolektiv"Kdo bude autorem? " ad 2) Beneš a Marek Fuky napsal v č. 6567: "Tak to bude rozhodně zajímavý." rozhodně bude, bude to především o stručné hostorii HP 2 RN se hlavním zaměřením na rok 38. Bude to rozsáhlé cca 200 A4 ve Wordu + 160 fotek |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6566:
"Přehled vývoje finanční stráže, finanční stráž ve fotografii "
mbbb napsal v č. 6566: Kdo bude autorem?
"Vzpomínky příslušníků praporu SOS Kadaň na rok 1938 "
mbbb napsal v č. 6566: Tak to bude rozhodně zajímavý. "Hraničářský parpor 2 "Roty Nazdar" " |
|
|
|
Fuky napsal v č. 6565: Škoda právě dostal konec (snad) rukopisu, takže, žeby letos .... "Pohnulo jakože tak, že se dá očekávat jeho vydání v dohledném období?" akorát mne to ale naštvalo, neb to odsouvá práce na našich knihách, kerý letos maj ve Fortprintu vyjít: Hraničářský parpor 2 "Roty Nazdar" Přehled vývoje finanční stráže, finanční stráž ve fotografii a snad letos i Vzpomínky příslušníků praporu SOS Kadaň na rok 1938 |
|
|
|
mbbb napsal v č. 6564: Pohnulo jakože tak, že se dá očekávat jeho vydání v dohledném období? "pohnulo Kejzlarovo Trutnovsko" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 6563: snad letos koncem roku."Kdy vyjde od Codyho SOS 3? Jinak něco z knih bylo tuším v Brně avizováno, ale fakt si nevzpomenu, co to bylo" Jinak po dlouhé době se u Honzy Škody pohnulo Kejzlarovo Trutnovsko, což je takový evrgrýn několika delších posledních let |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Opevnění, stavby
- > Československé opevnění z let 1935-1938