Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
xfish (537): Teď nevím jak se ta povíka jmenovala, ale byla o něm. sniperovi ukrytým někde u nějaký babky. A při prohlídkách ho objevili podle nakousnutýho krajíce . Něco se mi mate jestli to nebylo zfilmovaný, ale tam ho poznali podle vyříznutýho rohu okna. Což je podle mě daleko realističtější. | |
|
|
já osobně jsem od Whitinga nic jinýho nečet, ale ta knížka mě moc nenadchla zatim. | |
|
|
xfish5:Ten Včelař je dobrej.Ona většina těch povídek je působivá.. | |
|
|
curahee napsal v č. 641: O čom je tá kniha Ardény operace Lítice? Každopádne, až na tú beletriu je Whiting podľa mňa jeden z najlepších autorov vojnovej literatúry. "Charles Whiting píše také beletrii, pod pseudonymem Leo Kessler.Četl jsem od Kesslera "Ardeny operace Lítice",a tuto knihu opravdu NEDOPORUČUJI!" |
|
|
|
Co říkáte na Zkázu drážďan od Irvinga? Není to náhodou ta kniha o které Algy psal, že v ní jsou smyšlené rozhovory se "svědky"? | |
|
|
www.novinky.cz/03/13/83.html ( No comment | |
|
|
Je fakt, že od Kesslera( Whitinga) jsem přečetl i např.Charkov: Pochod smrti a musím říct, že mě to taky nenadchlo. | |
|
|
Charles Whiting píše také beletrii, pod pseudonymem Leo Kessler.Četl jsem od Kesslera "Ardeny operace Lítice",a tuto knihu opravdu NEDOPORUČUJI! | |
|
|
Od Whitinga taky není špatná kniha: Jochen Peiper-Hitlerův muž. Co na to zdejší kritika? | |
|
|
Četl někdo od Irvinga Luftwaffe (de fuckto životopis E. Milcha)? | |
|
|
giro.c napsal v č. 636: Nie, ale od Charlesa Whitinga som čítal Battle of Hurtgen forest. Skvelá kniha. "četl jste někdy někdo Ardeny poslední pokus od Whitinga?" |
|
|
|
To Melyngar, Kralik: Mě se ty povídky docela líbily. Hlavně Panzerfaust a Včelař. | |
|
|
četl jste někdy někdo Ardeny poslední pokus od Whitinga? | |
|
|
xfish5:Jo. | |
|
|
Proč? | |
|
|
Jo. | |
|
|
Četl jste někdo povídky z knihy Němá barikáda? | |
|
|
Chlapi, potreboval by som vedieť či niekedy vyšla kniha 116. Panzer Division: From Normandy to Ruhr (napísal Guderian) aj v češtine a aký je váš názor na ňu? | |
|
|
Egli: Je ještě autorkou literárního skvostu o "Vlčákovi Antovi". Jedná se o jakýsi třetí odvar ze "Čtyř tankistů a psa", akorát že to jsou letci a v RAF. . Samozřejmě je na záložce /nebo v doslovu, já z knihkupectví utíkal se zježenými vlasy, takže si zcela přesně nevybavuju, kde je to umístěné/vychválená, jak je dokonalá a jak byla vždy nejlepší... Normální komerční brak, nic víc. | |
|
|
ondík: to teda asi dostala od Zítka peníze za nic Počet pravopisných chyb v knize je naprosto úděsný Docela mně překvapuje, že dcera hrdiny z RAF se tohohle podniku účastnila... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii