Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
Ty stou hezkou sestrou četl jsi už knížku o tanku tiger? | |
|
|
Kralik:To ani netvrdím..Ale díky, zlepšil jsi mi výtečně náladu! | |
|
|
Tak abych tě něčím potěšil, tak do Úpický knihovny chopim proto že je ta naše menší, ale ani ta vaše není žádná sláva. | |
|
|
Vy máte knihovnu?To je mi novinka - ikdyž, pravda žádnou průzkumnou cestu jsem do kráteru nepodnikala.Ale nějak mi pořád nejde do hlavy, že když teda máte v kráteru "knihovnu", tak proč navštěvuješ tu naši? Pochvala? jak se to vezme... | |
|
|
Omyl...máme ...Jakej zájem o Úpici? Vždyť to, že ji přejmenojali na Svatoňovice není žádná pochvala...Nebo jo? | |
|
|
Kralik:Prej si to vyfotil!Jsem docela zvědavá!To víš,o Úpici je zájem, ale ten váš kráter nějak zaostává.No jo,už holt není v modě... Třeba do Svatonovic.Hlavně že ty chodíš do úpický knihovny, protože v Havlovicích ji snad ani nemáte...Nebo jo? | |
|
|
Ten Bf-109 má právě dneska vycházet!!! | |
|
|
Marek: Dobrá, docela přehledně shrnuje používanou obrněnou techniku v Německu a SSSR a poskytuje i docela dost údajů o ní. | |
|
|
Dzin : Jak se Ti líbí série Obrněné techniky od Pejčocha ? | |
|
|
Diky, Ale vyčel i Lancaster. A má v nejbližší době vyjít i stodevítka. | |
|
|
to Kralik (679): Podle mého je to opravdu slušné a hlavně pravdivé. | |
|
|
Melyngar: Tak už i ty pomalu spěješ k závěru, že je Úpice díra. Knihy se tam nedaj sehnat a technický ji už chtěli přejmenovat na Svatoňovice. | |
|
|
Glynwed (660): Je to dobrý? Já už je mám v Úpici přes měsíc objednaný a pořád ne a ne přijít. | |
|
|
Chtěl bych se zeptat, co soudíte o knéžce Válka krys? | |
|
|
Četl jste někdo knihu Pod hákovým křížem? | |
|
|
curahee: (669) Stojí, ale je to spíše komplexnější popis událostí a osudů jednotlivých aktérů, než detailní rozebrání bojové činnosti. Ta je tam sice také a docela hojně, ale prostě to není nějak podrobné. | |
|
|
Hofi: (667) Nějak výhledově ne, resp. ještě jsem si na to nesedl a nemám potuchy, co přesně bych měl napsat. Navíc potřebuji něco od Hartmanna a tak se recenze nesmí objevit dříve, než mi to případně pošle. | |
|
|
Melyngar napsala v č. 673: JJ, to je, sice rybařim, ale ty časopisy jsou na nic. Informace jak se lovilo a ohnutej drát mi jsou na nic Jedině knihovnu v chomutově. "No otázkou je, do který knihovny jdeš,protože i u nás v městečku(nebo díře, jak si někdo myslí)ji v knihovně mají Ale vidíš: I časopis rybářství se dá pokládat za úspěch" |
|
|
|
xfish5:No otázkou je, do který knihovny jdeš,protože i u nás v městečku(nebo díře, jak si někdo myslí)ji v knihovně mají Ale vidíš: I časopis rybářství se dá pokládat za úspěch |
|
|
|
Melyngar napsala v č. 671: To já bych tam taky zašel, ale to by tam něco museli mít . Časopis rybářství z roku 75-9 atd. Hodně vybavená knihovna "Tohle já povětšinou neřeším - bud jdu do knihovny nebo to sháním po příbuzenstvu.Ted mám od strejdy půjčeno 10 knížek o opevnění..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii