Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii
|
|
---|---|
skusim to navrhnot v mestkych novinach. | |
|
|
mato napsal v č. 887: To víš, nesmíte tolik chlastat "tak to si nas zle pochopil.mi neplaceme ze nemame peniaze ale preto ze ich nemame dost." |
|
|
|
Je to jedna z těch co jsem ti věnoval ! | |
|
|
Když jsme u těch škvárů,tak docela "dobré" je i s "Meči a brilianty" od Gunthera Fraschky,to se opravdu něco dozvíte... | |
|
|
Brunner:Ne, toto je od Joty. | |
|
|
Jednu z nejnudnějších knih co jsem v poslední době četl(někdo může namítat něco jiného),je "Německé tanky na východní frontě".Němci výborně utočili,a pak se bravurně bránili... | |
|
|
curahee: (885) Já ti nevím, ale v Ryanově podání i výpoveď generála působí živě a poutavě. On má takoví styl psaní, více popisuje "ze života" a méně faktů. Na opačném pólu leží třeba Glantz. Podle mě je ideální obě takovéto knihy skombinovat a mít doma o dané události jak "Ryana" tak "Glantze". Bohužel mnohdy to není možné. | |
|
|
Brunner:tak to si nas zle pochopil.mi neplaceme ze nemame peniaze ale preto ze ich nemame dost.to vies,rezes nastavil vysoku latku. | |
|
|
Enigma:internet plati tatko,knihy ale uz ja.inak ja som nepovedal ze na pisane slovo nemam love. | |
|
|
Dzin napsala v č. 884: A to právě dělá knihu živější ,než pouhé strohé výpovědi generálů. "spíše se opět jedná o pohled vojáků." |
|
|
|
Lipton: (871) Jak píše BRUNNER. Zase, není to nijak dopodrobna rozebráno, spíše se opět jedná o pohled vojáků. | |
|
|
Jo! Když máš na internet tak máš i na knihy ne? | |
|
|
a co vychodniari???my v tv mame len jedno knihkupectvo do ktoreho sa zmestia len haldy romanikou,varenie a podobne bullshits.v kosiciach je to uz lepsie ale aj tak zufalstvo.vsetko na objednavku | |
|
|
mato: Ad diskusia v online okne: Na tom, že tej knihe sa nakoniec podarí "zavítať" aj do takých končín ako Slovensko nie je nič neobvyklé. Ako iný príklad poslúží napríklad toto: Asi pred rokom môj brat napísal e-mail hokejovému klubu Ottawa Senators a o niekoľko dní si v poštovej schránke objavil plagát s podpismi hráčov. Nekecám! |
|
|
|
Opäť raz podotýkam, že možnosť objednávania cez amazon.com u mňa nie je pravidlom: maximálne 2 knihy z 1 rok! Ja osobne najviac preferujem kníhkupectvo "Pištek" na Obchodnej ulici a "Panta Rhei" v Auparku, tam majú prijateľné ceny. |
|
|
|
takze ja si mam objednavat cez amazona???priatelka bude ziarlit na dalsiu ekonomicku zataz. | |
|
|
BRUNNER: Viem, že v mojom veku má človek (takmer!) úplne bezstarostný život, ale keď si predsa tvrdou prácou zarobím 2 litre, nevidím dôvod prečo si za ne nemohol objednať knihu cez internet (zvlášť v mojom veku, keď ešte nemám problémy typu zaplatenie nájomného a exekútori za dverami, atď.). P.S. Na tej stránke čo uvádzam sa dajú objednať aj 50 rokov staré knihy. |
|
|
|
Ovšem existuje aj objednávanie kníh cez internet. Nerobím to síce často, ale ak mi viacero ľudí potvrdí, že ide o super knihu, dovolím si aj takýto spôsob kúpy: www.amazon.com P.S. Financie? Som predsa brigádujúci človek. :o) |
|
|
|
BRUNNER: Ale to je veľmi všeobecné, trochu to rozviň. :o) Pojednáva sa tam o miestach, ktoré som spomenul v predošlom príspevku? | |
|
|
Dzin (868): Sú v knihe aj nejaké kapitoly, ktoré popisujú pobyt 101. výsadkovej divízie na západnom brehu Rýna oproti Düsseldorfu, v Ludwigshafene, Heidelbergu a Buchloe a jej prípravy na zoskok do Berlína? Ak áno, asi pouvažujem nad kúpou. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Knihy a časopisy o 2. světové válce a vojenské historii