Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Nechceš poslat oskenovaný návod od eduardích leptů? Lecos by z toho mohlo být poznat... Jak ty držáky přesně vypadají poznáš z výkresů dost špatně, takže použij spíš fotky... |
|
|
|
po dlhsiom case som sa vratil k modelu panzer 4(j) ale plastovy schurzen vyzera ako pancier tecka.preto som sa ho rozhodol urobit novy ale chybaju mi vykresy.nema niekto niejaky dostojny zdroj s presnymi rozmermi?ide mi hlavne o tie drzadla(to co ich na vezi drzi).vdaka | |
|
|
Vojenských sa nájde kopa,vojnových "little" pomenej... | |
|
|
sawa napsala v č. 562: Věděl jsem, ale umřel.... "hladam zijucich vojenskych kucharov v ceskoslovensku viem ze je to ulet ale ide o pripravovany medzinarodny dokument tak keby mi niekto vedel poradit...budem vdacna." |
|
|
|
hladam zijucich vojenskych kucharov v ceskoslovensku viem ze je to ulet ale ide o pripravovany medzinarodny dokument tak keby mi niekto vedel poradit...budem vdacna. | |
|
|
Marek napsal v č. 560: Už jenom ta fešácká tečka za zavináčem naznačuje, kam dorazí na uvedený e-mail odeslaná pošta "Tebou uvedený mail zde je funkční a tudíž Ti pošlu odkaz." |
|
|
|
curahee : Zatím ještě pořád jsem . Pravda, nevím jak dlouho taky třeba ještě budu, že. Lavockin : Budu vycházet z toho, že Tebou uvedený mail zde je funkční a tudíž Ti pošlu odkaz. Víc Ti k tomu nepovím, dál se musíš zařídit sám podle své vlastní úvahy. |
|
|
|
Lavockin: dej si inzerát do sekce Bazar | |
|
|
Lavockin:Zeptej se Marka,ten byl v KVH. | |
|
|
Milý Lavočkine,na tuto otázku jsem ti odpověděl v jednom z témat,bohužel nevím v jakém,jejich zde velmi mnoho.. | |
|
|
Prosim vás,neví někdo kolik stojí taková pěkná německá uniforma,může být samozřejmně i kopie(Wehrmacht,nebo Waffen SS),dik | |
|
|
Zháňam podrobnejšie fotografie alebo schémy istých konkrétnejších strojov z Berlína apríl 1945 a to : Poľná úprava Bergepanzera III na veliteľský stroj(provizórne opancierovanie s lafetovaným pravdepodobne Flakom 20mm-vraj schéma tohoto stroja pred časom vyšla v nejakom rumunskom časáku) a Jagdpanzera IV rovnako buď na veliteľský stroj,resp.stroj na prepravu del.nábojov.Obe stroje sa nachádzali na jednej z berlínskych ulíc spoločne s niekoľkými vrakmi StuG 40. Rovnako by ma zaujímali infá o 88mm Flaku lafetovanom na podv.Pz.IV(nie VFW).Jedno foto z vrakoviska mám. |
|
|
|
MATO : Môžeš poslať ? Vďaka. | |
|
|
brano:mam klasicke/pechotne 251 D ktore taha pak 40 naskenovane so squadrom signalu. | |
|
|
Prosím,nenašli by sa nejaké fotá Sd.Kfz.251(251/4) ťahajúcej čokoľvek(PaK 40,FH18....) ??? Budem Vám povďačný.Ď. | |
|
|
mato napsal v č. 545: Objednal, lenže problém je v tom, že G-éčko je v súčasnosti vyradené z ponuky Revellu.. "hofi:co ten typek u vas v hobbyshope.pochybujem ze by ti neobjednal" |
|
|
|
DuGalle napsal v č. 547: "Za 20 tis. CZK ti prodám dva kompresory Electrolux ještě v záruce i se stylovou skříňkou bílé barvy..." |
|
|
|
kompresor?rozober v robote chladnicku. | |
|
|
Za 20 tis. CZK ti prodám dva kompresory Electrolux ještě v záruce i se stylovou skříňkou bílé barvy... | |
|
|
hofi:co ten typek u vas v hobbyshope.pochybujem ze by ti neobjednal |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte