Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Hofi napsal v č. 543: Ne, šlo čistě jen o výstavu. Vím, je tady tema o muzeich, ale nevšiml jsem si "Pokiaľ sa jedná o nejakú bojovú ukážku, tak tu na podobné otázky máme tému Rekonstrukce bitev z WW2" |
|
|
|
Model nepostaveného Panthera Ausf. G v 1/72 od Revellu. Môže byť aj rozostavaný. FUJ06 (542): Pokiaľ sa jedná o nejakú bojovú ukážku, tak tu na podobné otázky máme tému Rekonstrukce bitev z WW2. |
|
|
|
Byl někdo na akci legionářské obce a KVH Brno (?) v Hoštálkové u Vsetína 31. července ?? | |
|
|
Shanim Sovetske odznaky a vyznamenani. Pouze CCCP. Take obrazky ze Stalingradu. |
|
|
|
Že by to zvládli ti chlapíci na F.1-čkách? Podle toho videja by do toho klidně šli.... | |
|
|
Copak přelet, otázka je co podlet | |
|
|
Mne sa marí,že nejaký ten prelet bol...dokonca nejaký dobovejší i súčasnejší... | |
|
|
No právě, ta "díra" pod obloukem má na šířku cca 14m, takže by to muselo být dost zajímavé. Každopádně v počátcích létání se našli různí dobrodruzi... | |
|
|
DuGalle napsal v č. 533: O tom silně pochybuju, sice jsem o té údajné akci nikdy neslyšel, ale přijde mi to dost nepravděpodobné. Pokud by prolétal tak jedině postavený na křídlo nebo velice šikmo "Sháním informace o akci, kdy měl být podlétnut Vítězný oblouk v Paříži - nemáte někdo nějaké info? Pokud tento manévr proběhl, tak v jaké poloze byl ten letoun? Díky" |
|
|
|
DG:Ano,bronz,sříbro a snad i zlato(nevím určitě). | |
|
|
Sháním informace o akci, kdy měl být podlétnut Vítězný oblouk v Paříži - nemáte někdo nějaké info? Pokud tento manévr proběhl, tak v jaké poloze byl ten letoun? Díky | |
|
|
curahee napsal v č. 531: Nebylo to náhodou barevně odlišené právě podle počtu akcí? "Jak bylo řečeno je to pěchotní spona udělovaná za pěší akci nebo utok,bez udání počtu akcí." |
|
|
|
(530):Jak bylo řečeno je to pěchotní spona udělovaná za pěší akci nebo utok,bez udání počtu akcí. | |
|
|
jasan, curahee: moc dik ze jste mi pomohli v identifikaci, ale jeste bych se chtel zeptat jestli nekdo nevite za co, popripade pri cem se tento odznak dostal? | |
|
|
zhanam nejaku fotku sdkfz.251(D) z konca vojny.mam doma publikacie od ledvocha a squadromu ale v nich je tusim len jeden ambush aj to dost kvalitne rezoznatelny.Tiez by ma zaujimalo ci sa ku koncu vojny oznacovali vsetky vozidla cislami. Vdaka |
|
|
|
jasan napsal v č. 527: Ano pěchotní odznak,a není to medaile jak se ptal (uživatel),ale spona,nošená na levé kapse. "je to infanterie sturmabzeichen " |
|
|
|
je to infanterie sturmabzeichen model produkovaný po roce 1939,ten první model je stříbrný | |
|
|
no takze ta fotka te medaile je na www.fotkamedaile.wz.cz tak pokud to nekdo dokazete identifikovat tak mi prosim dejte vedet (mailto:[email protected])...diky moc | |
|
|
shanim totis nejakou internetovou stranku na ktere bych nasel jednu nemeckou medaili...rad bych vam ji pro identifikaci ukazal na fotce ale nevim jak se to tu dava | |
|
|
nevite nekdo jak se ke komentari pridava fotka??? |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte