Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
Dík | |
|
|
Zháňam podrobnejšie fotografie alebo schémy istých konkrétnejších strojov z Berlína apríl 1945 a to : Poľná úprava Bergepanzera III na veliteľský stroj(provizórne opancierovanie s lafetovaným pravdepodobne Flakom 20mm-vraj schéma tohoto stroja pred časom vyšla v nejakom rumunskom časáku) a Jagdpanzera IV rovnako buď na veliteľský stroj,resp.stroj na prepravu del.nábojov.Obe stroje sa nachádzali na jednej z berlínskych ulíc spoločne s niekoľkými vrakmi StuG 40. Rovnako by ma zaujímali infá o 88mm Flaku lafetovanom na podv.Pz.IV(nie VFW).Jedno foto z vrakoviska mám. |
|
|
|
Shanim dobry planek P-51B a P-39Q/N nekde na internetu. | |
|
|
Koupim nábojnici do flaku 88 tel:737/739 589 Děkuji | |
|
|
david gore: pokud by se ti to podařilo hodit na scanner tak bych ti byl vděčen. díky. | |
|
|
Béďa (512): V současné době jsem jí půjčil jednomu kolegovi, ale jsi v pořadí | |
|
|
david gore napsal v č. 510: To jo, ale jediné co mně tam zajímá je ta fotka orlické chaty, nic jiného a tak se mi nechce jí kupovat. "Dá se sehnat za 200 Kč....." |
|
|
|
Zdravim,nema tu nekdo nahodou nejake mapy o Dukelske operaci nebo o Ostravske operaci? mail: [email protected] | |
|
|
Béďa : Zkus se podívat sem www.artur-m-c.cz/inshop/ do "Katalogy ke stažení" a "Literatura". Třeba ji tam v nabídce mají. |
|
|
|
Sháním polskou publiklaci Japonské tanky, netuší někdo kde by se ještě dala sehnat? Případně úpokud by ji někdo chtěl prodat tak ji koupím. | |
|
|
brano:Vdaka | |
|
|
Veľké "I". | |
|
|
Panove,len taka malickost.Japonske ponorky mali triedne oznacenie I(velke i)alebo l(ako male L) Vdaka. |
|
|
|
Pánové, kdo má knihu "Zapomenutí hraničáři" o pevnostech na Orlicku? Potřeboval bych naskenovat fotografii orlické chaty která tam je uvedena. Na oplátku vyměním za eBooks od Squadron-Signal a pod. |
|
|
|
FUJ06 napsal v č. 502: Ta kapela je super, jeden z velkých přínosů slovenska z poslední doby. "Mám to z písničky od kapely Horkýže Slíže." |
|
|
|
Prosím o pomoc při identifikaci této sumky: militaryinzert.wz.cz/sumka/sumka.htm Je to sumka na tři zásobníky do stenguna. Materiál a styl je anglický, ale upevnění je divné. Razítko jsem nenašel. Ještě jsem tuto sumku neviděl, až nyní. Díky |
|
|
|
To Algy(493): To je ona. | |
|
|
Algy: Díky moc, já věděl, že budeš tak hodný a napíšeš to :o)) Ten žlutí sníh jsem nejedl a nemám to v plánu, ale segra říkala, že je to dobre :o)) Zkus, uvidíš Mám to z písničky od kapely Horkýže Slíže. | |
|
|
Algy: Dobře, vydržím !! V knihovně jsem to zkoušel ( viz. 483 ) !! Ale dobře, zkusím to znovu | |
|
|
Algy: Kdyby si byl tak hodnej Ne, jak chceš |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte