Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
david gore napsal v č. 832: A vůbec, plánuje se nějaká reedice? "Ani neuvidíš :" |
|
|
|
čet.Hrad: Kdyžtak se prosím podívej. Díky | |
|
|
Fuky napsal v č. 830: No tak já jo, ty bys asi řekl něco v tom smylsu, že Brno je holt línější než Pha "Ale jo, ale těch Lexikonů můše existovat v prodeji už jen opravdu málo kusů, řekl bych. Já už jsem to dobrý rok na pultech neviděl." |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 829: Ale jo, ale těch Lexikonů můše existovat v prodeji už jen opravdu málo kusů, řekl bych. Já už jsem to dobrý rok na pultech neviděl. "Jo, co je na tom divného, tys nikdy nenašel v obchodě knihy které jsou všude vyprodané, ale pár jich takto zůstalo?" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 827: Jo, co je na tom divného, tys nikdy nenašel v obchodě knihy které jsou všude vyprodané, ale pár jich takto zůstalo? " To myslíš vážně????" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 826: To myslíš vážně???? "tuším že před měsícem jsem ji ještě viděl" |
|
|
|
Perry napsal v č. 824: Zkusím se ti podívat u nás v Brně po knihkupectví, tuším že před měsícem jsem ji ještě viděl "Sháním knihu Lexikon čs. těžkého opevnění od Eduarda Stehlíka." |
|
|
|
Perry napsal v č. 824: Domluvíme-li se, mohu krátkodobě zapůjčit. "Sháním knihu Lexikon čs. těžkého opevnění od Eduarda Stehlíka. Pište na [email protected] díky" |
|
|
|
Sháním knihu Lexikon čs. těžkého opevnění od Eduarda Stehlíka. Pište na [email protected] díky |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 821: můj mail je v mém profilu uživatele, díky "Fotku zašlu" |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 821: mailto:cervenka.adam@sezn am.cz "Fotku zašlu" |
|
|
|
Našel jsem na půdě přilbu... Připadá mi tvarem jako německá ale při poroznání s přilbami z fotografií mi přijde mohutnější a víc zploštělá? Poradí mi PROSIIIIM někdo co je to zač? Rád bych si ji zrekonstruloval ale nejdřív by to chtělo vědět co to je . Fotku zašlu |
|
|
|
Aká prilba wermachtu alebo SS-ácka?Cena? | |
|
|
Prodam německou helmu z 2.světové války.je ve výborném stavu!Volejte 728278569 | |
|
|
Streso, pamatuješ na toho chlapíka u vás na třicetdvojce? Ověřoval sis to jeho tvrzení o tvém "neznámém" bodáku? | |
|
|
DG napsal v č. 801: zato ty bys mohl simulovat rovnou bastionovou pevnost " Fuky má menší hlavu, tak bude moci simulovat maximálně vz.37" |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 803: ja chcem na 10 rokov prenajom... "Kolko by ste boli ochotní investovat?" |
|
|
|
Schánim nějaké mapy co se týče postupu spojenců přes šumavu. jestli někdo má tak mně prosím informujte. | |
|
|
DG napsal v č. 805:
"Ještě něco pro Fukyho. Našel jsem plánovanou podobu LO vz.39, zde foto:"
DG napsal v č. 805: "Výzbroj měla být uložena ve vysunovacím pancéřovém zvonu, jež je vidět zase zde:" Zajímavé... inu, již delší dobu se chystám do archivu plzeňské Škodovky, slyšel jsem, že se tam dá najít ještě dost poměrně neznámých věcí. Nepodíval by ses mi tam ještě po něčem? Díky moc, velice zajímavé foto, uvažuji sepsání článku o LO vz. 39, nemohl bych je použít? potvora jedna... |
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 803: Dovoz zo Slovenska by cenu značně zvýšil... "Ja Vám to vytisknem hoši .Kolko by ste boli ochotní investovat?" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte