Sháním, sháníš, sháníte
|
|
---|---|
saly: tak to fakt ne...je to dost těžko k sehnání.. | |
|
|
No tak zlatý zuby to zrovna ne.Jak by jsi to vyndaval?Mám na mysli součásti stejnokroje vojáka základní služby před rokem 1938. | |
|
|
Saly napsal v č. 852: prababička má zlatý zuby "Pánové nemáte někdo něco z první republiky?" |
|
|
|
saly: co máš konkrétně na mysli? | |
|
|
Pánové nemáte někdo něco z první republiky? | |
|
|
Přišel mi tento mail:
Hi, we heard rumors there was a good manufactor of ww 2 replika guns like mg 34-mg 42 in CZ could you be kind to let me know if you kbow anything about it kind regards Toby Rosén Sweden Má někdo nějaké informace? |
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 846: Super! a nevíš jaký je to typ? Ve válce jich bylo několik. (jestli je vůbec z války ) "Mocny_Fanda: uz mi to prislo....podle tech spuntu je nemecka " |
|
|
|
Worchester napsal v č. 848: špatně hledáš..... "JÁ jsem ji v královohradeckým kraji nikde neviděl" |
|
|
|
četař Hrad: Nejde ta knia ojednat přes net na adrese knihkupectví? JÁ jsem ji v královohradeckým kraji nikde neviděl........
čet.Hrad napsal v č. 847: Tím si chtěl říct co? Jesli chceš mě tady chceš přirovnávat k nemajetnýmu tak si můžeme vyměnit pár názorů. Zde se asi pan pod přezdívkou čet.Hrad řídí heslem "podle sebe soudím tebe". "Jo aještě k tomu Šádovi a jeho knize- stojí tak kolem 600,-, takže se při shánění obrať asi i na Ježíška" Fuky: jj bylo oukal jsem na to v nabídce knih ve magazínu Střelecká revue.Kniha od Šády byla vydaná nějak v letech 1997 nebo 1999. |
|
|
|
Jo aještě k tomu Šádovi a jeho knize- stojí tak kolem 600,-, takže se při shánění obrať asi i na Ježíška | |
|
|
Mocny_Fanda: uz mi to prislo....podle tech spuntu je nemecka | |
|
|
ne??? tak jestli to do zitřka nedojde, tak mi řekni a ja to pošlu znovu | |
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 839: na mailu zatím nic nemám, doufám že to dojde později "pro čet.Hrad a Adam-panzermayor fotky s přilbou jsem odeslal.... dík za pomoc" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 838: Není problém, např v Brně jsou dva obchody, kde ji mají. Problém je, že jinde po republice jsem se jaksi nedíval, nečekaně "Myslíš tu knihu od Mir.Šády? Jestli ji máš nebo¨kde ji sehnat, tak mi napiš....M ě nevadí ,že je to z 2004,já jsem jen nechtěl to starší vydání ze 70.let" |
|
|
|
Fuky napsal v č. 840: Jo, to jsem vlastně zaspal "asi ti pár věcí uteklo, Arnoštku" |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 834: asi ti pár věcí uteklo, Arnoštku
"A vůbec, plánuje se nějaká reedice?"
čet.Hrad napsal v č. 835: Já hlavně nevím, že by to bylo v reedici na konci 90. let vydáno (Šáda) "Worchester (odpověď na bazar): A nestačilo by ti teď to poslední vydání z r.2004? Je pořád v prodeji." |
|
|
|
pro čet.Hrad a Adam-panzermayor fotky s přilbou jsem odeslal.... dík za pomoc |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 835: Myslíš tu knihu od Mir.Šády? Jestli ji máš nebo¨kde ji sehnat, tak mi napiš....M ě nevadí ,že je to z 2004,já jsem jen nechtěl to starší vydání ze 70.let "A nestačilo by ti teď to poslední vydání z r.2004? Je pořád v prodeji." |
|
|
|
david gore napsal v č. 836: přehnané požadavky "Ne, vůbec." |
|
|
|
Worchester (odpověď na bazar): A nestačilo by ti teď to poslední vydání z r.2004? Je pořád v prodeji. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte